Simon69 674 Napisano Septembar 19, 2010 Drug član, 1126 postova Lokacija: Mladenovo Motocikl: KTM 660 SMC & KTM 1190 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Od 13 casova na DSF krecu 125... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Misa 2 Napisano Septembar 19, 2010 Svrati ponekad, 144 postova Lokacija: Pozarevac Prijavi odgovor kao problematičan Da li ima negde na netu uzivo? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BRACO 3357 Napisano Septembar 19, 2010 Pobjednik motogp kladionice 4X, 5498 postova Lokacija: Sokolac RS Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow Prijavi odgovor kao problematičan http://atdhe.net/24246/watch-motogp-grand-prix-aragon Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
skijash 246 Napisano Septembar 19, 2010 If in doubt, go flat out., 472 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM exc 300, Aprilia RS250 Prijavi odgovor kao problematičan Šta se dešava sa prenosom, na sportklubu je neki gnjili fudbal? ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
marcobc 1 Napisano Septembar 19, 2010 U prolazu, 10 postova Prijavi odgovor kao problematičan evo jos 5 linkova za live stream, ali su svi isto na spanskom! ako neko uspe da nadje da komentatori pricaju na engleskom, bilo bi lepo da postavi link http://www.totalsportsmadness.com/2010/09/16/motorland-aragon-motogp-alcaniz-2010-live-stream/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spdzlla 0 Napisano Septembar 19, 2010 Drug član, 3618 postova Lokacija: Kovin Prijavi odgovor kao problematičan Andrea Iannone je napravio zaista lep gest sa zastavom u čast Tomizawe. Momak mi je sve simpatičniji. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1973 Napisano Septembar 19, 2010 Aktivirao se na času, 3281 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: Tamić XL-1000V Prijavi odgovor kao problematičan Dajte ljudi neke radeće linkove... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BRACO 3357 Napisano Septembar 19, 2010 Pobjednik motogp kladionice 4X, 5498 postova Lokacija: Sokolac RS Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow Prijavi odgovor kao problematičan Dao sam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzigorius 134 Napisano Septembar 19, 2010 Drug član, 1537 postova Lokacija: Svemir 2,8342534 svetlosnih godina zapadno od Marsa Prijavi odgovor kao problematičan Koji je ovo Q od dve kablovske..nista!!!!!!!!!!!!!!!!!! Dajte neko resenje????? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano Septembar 19, 2010 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan ja upravo gledam na http://atdhe.net/24246/watch-motogp-grand-prix-aragon Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
komaNS 338 Napisano Septembar 19, 2010 Svrati ponekad, 367 postova Lokacija: Novi sad Motocikl: Nema :,-( Prijavi odgovor kao problematičan Link koji je dao BRACO radi upravo ga gledam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
knezmoto 643 Napisano Septembar 19, 2010 Svrati ponekad, 168 postova Lokacija: Skupljen(Vladimirci) Motocikl: Sachs Mad Ass 125 Prijavi odgovor kao problematičan ja upravo gledam na http://atdhe.net/24246/watch-motogp-grand-prix-aragon ... a lepo su mi govorili da gledam španske serije i učim jezik ... :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzigorius 134 Napisano Septembar 19, 2010 Drug član, 1537 postova Lokacija: Svemir 2,8342534 svetlosnih godina zapadno od Marsa Prijavi odgovor kao problematičan Ok...OK.......radi!!!! idemoooooo............... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr.Bane 208 Napisano Septembar 19, 2010 Drug član, 1126 postova Lokacija: Ljubljana, Slovenija Motocikl: ex MV Agusta 800 Brutale Prijavi odgovor kao problematičan Ko ima KDS Telekomovu kablovsku ima prenos na SPORT1 kanalu na nemačkom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alex r6 193 Napisano Septembar 19, 2010 Drug član, 1192 postova Lokacija: Beograd Motocikl: R6 Prijavi odgovor kao problematičan kakva trka super,fenomenalno,navijam za jamahu ali kako hejden uze lorenca,strava zadnja krivina Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzigorius 134 Napisano Septembar 19, 2010 Drug član, 1537 postova Lokacija: Svemir 2,8342534 svetlosnih godina zapadno od Marsa Prijavi odgovor kao problematičan All ga zakla Niky hahahahhah...BRAVO!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
komaNS 338 Napisano Septembar 19, 2010 Svrati ponekad, 367 postova Lokacija: Novi sad Motocikl: Nema :,-( Prijavi odgovor kao problematičan kontam da će Lorenzo posle ovoga danas ići češće kod psihologa da mu ojača samopouzdanje. Nego koji je ovo motor što vozi Pedrosa? Nešto neide u poslednje vreme Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bucow 0 Napisano Septembar 19, 2010 U prolazu, 37 postova Lokacija: smederevo Prijavi odgovor kao problematičan sterilna trka do zadnjeg kruga sta se desava sa GP sampionatom ljudi ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alex r6 193 Napisano Septembar 19, 2010 Drug član, 1192 postova Lokacija: Beograd Motocikl: R6 Prijavi odgovor kao problematičan zasto li boze nije prenoseno na sport klubu,nekako sam navikao na tv.mislim veci ekran i tako to Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6802 Napisano Septembar 19, 2010 Ne silazi, 6591 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Da Daniju nije pobegla guzica u prvoj krivini i da nije morao da se bori da se ponovo probije,bilo bi klasicno pranje,onako kako on ume. Izuzetno mi se dopada korak napred kompletnog tima Ducati. Prvrnstveno jer ce tako malo da pomute racune Jorgi. Ovo je za njega posebna godina,mnogo ciljeva mu je na dohvat ruke.Sad,pred kraj uz "nove" protivnike,morace opet da nadje mentalne snage da izdrzi do kraja. Dovizioso je jos jedanput dokazao da mu u HRC nije mesto,a ugovorom moze da mase koliko god hoce.Na kraju ce da predje kod Gresinija,ali o tome cemo neki drugi put. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
knezmoto 643 Napisano Septembar 19, 2010 Svrati ponekad, 168 postova Lokacija: Skupljen(Vladimirci) Motocikl: Sachs Mad Ass 125 Prijavi odgovor kao problematičan Izgleda da su dukci konačno proradili kako treba. Taman da spreme mašinu za sledeću sezonu kad dobiju broj 46... ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6802 Napisano Septembar 19, 2010 Ne silazi, 6591 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan sterilna trka do zadnjeg kruga sta se desava sa GP sampionatom ljudi ??? Nije bilo spektakularno,ali nije bilo ni dosadno. Uzivao sam gledajuci Danija kako vozi.Decko jednostavno iz Honde izvlaci sve,i cega ima i cega nema. Pista je fenomenalna,spanska rezija prilicno dobra.Nisu patili kako umeju,da samo prate svoje vozace. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
okrad 11 Napisano Septembar 19, 2010 Zainteresovan, 577 postova Prijavi odgovor kao problematičan palo karanje! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Misa 2 Napisano Septembar 19, 2010 Svrati ponekad, 144 postova Lokacija: Pozarevac Prijavi odgovor kao problematičan Da li je neko video kako je pao Dovi? Ne znam sta je sa ovim reziserima uvek im promaknu bitni momenti... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gargi 1229 Napisano Septembar 19, 2010 Svrati ponekad, 343 postova Lokacija: Sankt Kanzian Motocikl: Ktm 990 Superduke R Prijavi odgovor kao problematičan Bem ti sunce oči mi ko fildžani od gledanja u ovu lošu rezoluciju .... ali vredelo je , dobra trka, meni nije bila dosadna, što neko reče lepo je bilo videti kako momci izvlače sve što može iz mašina, a i drago mi je što pobedi Stoner, a još draže što je treći Hajden Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...