vlajko 2670 Napisano Novembar 2, 2010 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Pusti ti to..i ja sam ga garazirao pre desetak dana..pa sam ga triput vadio.. I posle ko malo dete..necu kuci... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr. POP 100 Napisano Novembar 2, 2010 Svrati ponekad, 215 postova Lokacija: Beograd - Vladimirci Motocikl: Harley Davidson FXD Prijavi odgovor kao problematičan Pusti ti to..i ja sam ga garazirao pre desetak dana..pa sam ga triput vadio.. I posle ko malo dete..necu kuci... hahahhaha znam prijatelju , razumem te ali moj će biti jedno 100 kilometara udaljen pa ne mogu da dodjem u iskušenje ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Novembar 2, 2010 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Onda nisi dovoljno ogrezao u poroku.. A za dedamrazijadu? Tad se mora vaditi..sve i sekire da padaju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr. POP 100 Napisano Novembar 2, 2010 Svrati ponekad, 215 postova Lokacija: Beograd - Vladimirci Motocikl: Harley Davidson FXD Prijavi odgovor kao problematičan Onda nisi dovoljno ogrezao u poroku.. A za dedamrazijadu? Tad se mora vaditi..sve i sekire da padaju Hmmmm prilično jebeno, ja imam problem što u Bg nemam garažu pa moram da ga vozim kući, suviše ga volim da bih ga ostavio da kisne i mrzne preko zime u BG.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr. POP 100 Napisano Novembar 29, 2010 Svrati ponekad, 215 postova Lokacija: Beograd - Vladimirci Motocikl: Harley Davidson FXD Prijavi odgovor kao problematičan Kakvo vam je iskustvo sa DUNLOP gumama ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PapaStalin 113 Napisano Novembar 30, 2010 Zainteresovan, 635 postova Lokacija: Beograd / Smederevo Motocikl: Suzuki DL650 Prijavi odgovor kao problematičan ma ja moram dunlop da probam na motoru evo na kolima sam presao 75k sa fabrickim nekim dunlop gumama (dosle sa novim autom). prednje su tek sad otisle, mora da se menja, a zadnje izgledaju kao da bi mogle jos bar 50k Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LiMa 161 Napisano Novembar 30, 2010 FreeStyLe Member, 211 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Hornet Prijavi odgovor kao problematičan Imam ja Dunlop na skuteru, prezadovoljan. Veliki izbor guma- Moto gume - Kelena doo - Beograd. Adresa, Trstenička 18-20. Telefon, 011/3329-036; 011/3323-311. Faks, 011/3329-036. Email, office@kelena.rse Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mirko VT 4 Napisano Novembar 30, 2010 U prolazu, 40 postova Lokacija: Despotovac-Plazane Motocikl: Honda vt750c RC29 Prijavi odgovor kao problematičan ako mi je tezina motora 230kg da li mogu da stavim gumu sa oznakom nosivosti 57? To je otprilike ta tezina? racuna li se i teret ionda ili tezina praznog vozila? nasao sam gume,odgovaraju mi samo me tom buni. I? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr. POP 100 Napisano Decembar 1, 2010 Svrati ponekad, 215 postova Lokacija: Beograd - Vladimirci Motocikl: Harley Davidson FXD Prijavi odgovor kao problematičan ma ja moram dunlop da probam na motoru evo na kolima sam presao 75k sa fabrickim nekim dunlop gumama (dosle sa novim autom). prednje su tek sad otisle, mora da se menja, a zadnje izgledaju kao da bi mogle jos bar 50k Zvao sam ih ali nemaju za moj motor, imaju zadnju ali ne i komplet. Ono što me interesuje i što mi je interesantno su Whitewall tires, koliko znam ima ih metzeler i Dunlop, mada za sada bezuspešan u potraži.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boqy 126 Napisano Decembar 1, 2010 Svrati ponekad, 270 postova Lokacija: Beograd Motocikl: 450MT Prijavi odgovor kao problematičan ako mi je tezina motora 230kg da li mogu da stavim gumu sa oznakom nosivosti 57? To je otprilike ta tezina? racuna li se i teret ionda ili tezina praznog vozila? nasao sam gume,odgovaraju mi samo me tom buni. I? To je max težina koju trpi guma, težina tvog motora "230kg" se raspoređuje na dva točka. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SpaleKG 298 Napisano Decembar 1, 2010 Svrati ponekad, 295 postova Lokacija: Kragujevac Prijavi odgovor kao problematičan Skoro sam kupio Continental u Motobox-u. Imaju sezonski popust pa je par bio (otprilike) koliko su mi drugi trazili samo za zadnju. Poslali AKS-om, postarina mizerna. Probaj kod njih da li imaju tvoju dimenziju (mada ako bas hoces bele bice tesko) ili se strpi do sajma pocetkom marta pa se nadaj nekom sajamskom popustu.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...