bokilic 6101 Napisano Septembar 15, 2010 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan nocasnje iskustvo ili neiskustvo..... tako,krenemo mi sinoc da se provozamo koji krug,drugar sa fzr 500,ja sa mojom litrom i kusur,obukli se ko za sremski front,usukali i polako bez zurbe do petrovca na mlavi na kaficu,do tamo polako,krivine uzbrdo nizbrdo,malko sijem ja njega malko on mene,posto je fzr 500kratak i lagan mnogo lepo se ponasa u kratkim krivinama u odnosu na moj autobus,pa ja divlajcim u duzum krivinama on u kracim...stizemo uu manje vise rekordnom roku,doduse znali smo letos i brze, ,popismo po klaker i kaficu,kercemo nazad,meni sa 136 ks non stop slajfuje zadnji tocak pa bez nekog gasiranja opusteno se vozikam,malko ga stisnem znam da ce guma da krene sa ostavljanjem sitnih strafti po asfaltu, jebes ga,polovna je pa nek se jede,ima za 20e druga pa ce i nju da cepamo,dok nekupimo neku novu nekada ;D ;D ;D ;Dpriblizavamo se bobovu selu nadomak svilajnca,branko sa fzr,om stalno nervozan po gasu staje na jednoj raskrsnici ispred jednog finog pravca,dogovaramo se gde cemo,u koju kafanu lol lol lol stiska gas ja za njim,iz iskustva znam da mi litra neustaje na jedan tocak tako lako,ustvari skoro pa nikako,tek u trecoj nesto slabo ako zagrabi asfalt i to ako mu je zadnja guma ok,ako je dovoljno vruc asfalt ili baci guzu kao po obicaju,...ja za njim prva ,po defaultu pred crveno saltam u drugu i onda...iznenadjenje ustade suzuki na zadnji....valjda se zagrejala guma,mozda i neki breg na putu uglavnom ja ugledah zvezde pred ocima nebo,samo sam ceko i onu zvezdu sto ih brojis u krug ako se probudis.kolko je to trajalo neznam,.......sreca pa opet po navici stiskam kvacilo motor jedno vreme neznam koliko mozda sekundu dve,,meni je trajalo kao citava vecnost doduse,,nastavlja motor tako na tocku,,,i krece naglo da pada,sreca pa se nisam skrsio,ipak je to 250kg gvozdja........ kaze branko svaka ti cast,znam da ga skoro nisi dizao na tocak,ovo je bilo bas fino onako elegantno zadnjacenje,bas profi,skoro nekih 100tinak metara,mozda krace duze,relevantno za oceniti,...ma reko branko...ovo je bilo slucajno....on se smeje oce da umre,,ko pocepana kanta samo se kezi a meni srce negde u petama lupa... pa kako slucajno,kez od uveta do uveta,a ja..manji od makovog zrna... posto sam skroz celav obrijane glave,to jest cesljam se jelenskom kozom osecam da mi znoj sa cele curi u potocima ispod kacige pusti strah . i tako,,iskustvo koje nisam steko za 25godina voznje,,,ma kolko bila hladna guma moze da se zagreje pogotovu kad se najmanje nadas,,,ili je ipak bio neki brezuljcic na putu mada je taj deo ravan ..... ipak me je iznenadio,drugacije je kad ja hocu to sam da izvedem,mahom sa endurima i sa leksim motorima a ne sa ovolkim autobusom,pogotovu kad se to desi iznenada... jel vam se to desilo nekad... meni je srce jos tamo negde nize,valjda ce se do vecaras vratiti na mesto ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22370 Napisano Septembar 15, 2010 Integrisan, 9606 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Uhh covece znam osecaj! "Ustajao" je i moj autobus tako, ali zamisli osecaj u coveku (meni) koji nikada namerno nije isao na tocak! Par puta sam ga spustio bas onako grubo, noznom i naravno sutra menjao semeringe , ti si to malo suptilnije, iskusnije uradio. Vozio sam mahom putne litrase, mirnije dosta od R-a na gasu ali kada im dodje znaju da poteraju adrenalin u crveno. Pozdrav Nenad. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Зорге 695 Napisano Septembar 15, 2010 Drug član, 3087 postova Lokacija: The very heart of southern Banat Prijavi odgovor kao problematičan Дај адресу, да ти пошаљем два предња тега од ујакове "Раковице", па стави на "Сузану". Онда неће тако лако на задњи. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aćimo 1144 Napisano Septembar 15, 2010 Drug član, 1531 postova Lokacija: Beograd-Čačak Motocikl: XRV 750, TZR 125 Prijavi odgovor kao problematičan Bokliću svaka časta na ovoj komediji, bar za mene čitaoca. Smejem se a znam kako ti je. Sada samo opušteno, sve je prošlo ok i to je najvažnije. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dfast 446 Napisano Septembar 16, 2010 Zainteresovan, 493 postova Lokacija: NL / Bgd Motocikl: Honda Vision Prijavi odgovor kao problematičan Secam se price prodavca na sajmu automobila 90' kad sam ih gledao s jezikom do poda, 1100r i 750r parkiran jedan pored drugoga. Prisao mi je i rekao, to su ozbiljene masine, lako idu na tocak pogotovo ovaj 750r, teziste sa vozacem im je pomereno malo nazad. Ipak je to cistokrvni R tako da mu je dizanje na tocak u genima . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Charuga 769 Napisano Septembar 16, 2010 Drug član, 1342 postova Lokacija: Beograd-Srbija Motocikl: ZX10-R Prijavi odgovor kao problematičan Veoma dobro znam kako ti je bilo...desilo mi se za 1.Maj ove godine na oko 230..... Vise ne otpustam naglo kvacilo ni na 2.000 obrtaja..... ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Septembar 16, 2010 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Ko se s vatrom igra..duva u jogurt Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3445 Napisano Septembar 16, 2010 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Hehehe Iskrivio sam se od smejanja dok sam čitao, stvarno si smešno opisao, a mogu te i zamisliti onako poplašenog ;D ;D Sva sreća pa se sve OK završilo... a moglo je biti svašta Dobro si reagovao, ja ne znam šta bih... verovatno bih se usr'o k'o grlica ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mile fazer 4464 Napisano Septembar 17, 2010 Drug član, 2013 postova Lokacija: Pula Motocikl: KTM 1290 SD GT Prijavi odgovor kao problematičan a sada tu radnju ponavljaj dok ti ne krene onako od ruke a onda po Sviljncu u špici. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lazić 129 Napisano Septembar 27, 2010 Drug član, 1558 postova Lokacija: Mlecni put, Zemlja, Beograd, Zvezdara Motocikl: Cigareta skraćuje život za 2 minuta, buteljka vina za 4 minuta, a jedan radni dan skraćuje život za 8 sati !!! Ah, da KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan a sada tu radnju ponavljaj dok ti ne krene onako od ruke a onda po Sviljncu u špici. ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...