KIBO 5 Napisano Septembar 14, 2010 Svrati ponekad, 103 postova Prijavi odgovor kao problematičan nije neki. 130 konja na 8.700 obrtaja, o.momenat 115 Nm na 7.200 djira. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KIBO 5 Napisano Septembar 14, 2010 Svrati ponekad, 103 postova Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bajone 304 Napisano Septembar 14, 2010 Neka Ekstra Titula, 402 postova Lokacija: BG Prijavi odgovor kao problematičan šta reći a ne zaplakati ;D čuo sam da su stavili veći rezervoar od 15L pošto je na "slabijoj" verziji bio samo 12L i žalili se ljudi na tome. verovatno će sada svi koji imaju manji dorsoduro da pokupuju tankove za 1200icu čudi me da nisu stavili malo višu masku i kolko tolko naprave zaštitu od vetra. čoveče, ipak imaš motor od 1200cc i 130ks i ne možeš da ideš 150km/h kao čovek.. za koju god da je namenu, greota je ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 13346 Napisano Septembar 14, 2010 Ne silazi, 7524 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Strast, snaga, emocije, umetnost... Jednom recju, Aprilia Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grof 630 Napisano Septembar 14, 2010 drkadzija, 1227 postova Lokacija: novi sad Motocikl: njemac tisuca za na koleno, talijansko prdekalo za grad, debeli nindza Prijavi odgovor kao problematičan ....ja se zaljubio :o :o :o :o :o :o :o :o :o Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
abarth 175 Napisano Septembar 14, 2010 Svrati ponekad, 418 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Ducati Prijavi odgovor kao problematičan Meni dosta mojih 750ccm Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spdzlla 0 Napisano Septembar 14, 2010 Drug član, 3618 postova Lokacija: Kovin Prijavi odgovor kao problematičan Uffffffff. Zaista mi se mnogo sviđa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
uff 13 Napisano Septembar 14, 2010 Drug član, 1392 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan A koliko je tesko tih 1200ccm i 130hp? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
abarth 175 Napisano Septembar 14, 2010 Svrati ponekad, 418 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Ducati Prijavi odgovor kao problematičan Bez goriva 212kg. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boki.64 1968 Napisano Septembar 15, 2010 Drug član, 1856 postova Lokacija: NBgd Motocikl: Triumph Tiger 1050, Medlay 150 Prijavi odgovor kao problematičan Mislim u parama! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KIBO 5 Napisano Septembar 16, 2010 Svrati ponekad, 103 postova Prijavi odgovor kao problematičan http://www.youtube.com/watch?v=8jAYrKwQPp0&feature=player_embedded Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Goshke 2786 Napisano Septembar 16, 2010 Enduro maniac, 1754 postova Lokacija: Beograd/Krupanj Motocikl: Yamaha XT660R Prijavi odgovor kao problematičan Lep mnogo, ali koliko je funkcionalan, pitanje je Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pegaso 28 Napisano Septembar 16, 2010 Svrati ponekad, 332 postova Prijavi odgovor kao problematičan koja sila. ovo može kamion da povuče Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 766 Napisano Octobar 7, 2010 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
woolf 475 Napisano Februar 28, 2011 Svrati ponekad, 154 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Don_Jefta 197 Napisano Mart 2, 2011 Svrati ponekad, 283 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Kada god sam svratio u Apriliu kod arene zaljubio sam se u Dorsoduro. Naravno meni bi bio dovoljan i onaj od 750, ali rekose mi ljudi da je 12L rezervoar bas mali za 2 cilindra. Tipa da se vozis oko stanice. Ali da je prelep, prelep je Bice tezak izbor za sledeci motor. Dorsoduro 750 ili KTM 690 SM Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
abarth 175 Napisano Mart 2, 2011 Svrati ponekad, 418 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Ducati Prijavi odgovor kao problematičan Sa 12L pređem oko 120km po gradu dok se ne upali rezerva, a na otvorenom 160-170km do rezerve. A rezerva je oko 3L. S obzirom da isto koštaju dorsoduro i ktm690sm mislim da aprilia mnogo više pruža. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...