tdm_fan 0 Napisano April 26, 2007 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svim èlanovima foruma, S obzirom da u Sarajevu odakle sam, nisam uspio naæi nikoga da kvalitetnog i ozbiljnog da servisira Yamahine motore odluèio sam se da to negdje drugo uradim. Taènije reèeno trebao bih preštelovati ventile i eventualno uštimati karburaciju na Yamahinom TDMu. Na preporuku èovjeka iz Tuzle koji je zastupnik Kawe, reèeno mi je da ima jedan jako kvalitetan servis u Bijeljini koji je autorizovan servis za Kawe i Yamahe. Molio bih one koji imaju iskustva sa servisima motora u Bijeljini da mi to samo ukratko potvrde i/ili daju eventulano neki savjet. Hvala unaprijed Srdaèan pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cigo 0 Napisano April 26, 2007 U prolazu, 91 postova Lokacija: Lugano Svajcarska Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svim èlanovima foruma' date=' S obzirom da u Sarajevu odakle sam, nisam uspio naæi nikoga da kvalitetnog i ozbiljnog da servisira Yamahine motore odluèio sam se da to negdje drugo uradim. Taènije reèeno trebao bih preštelovati ventile i eventualno uštimati karburaciju na Yamahinom TDMu. Na preporuku èovjeka iz Tuzle koji je zastupnik Kawe, reèeno mi je da ima jedan jako kvalitetan servis u Bijeljini koji je autorizovan servis za Kawe i Yamahe. Molio bih one koji imaju iskustva sa servisima motora u Bijeljini da mi to samo ukratko potvrde i/ili daju eventulano neki savjet. Hvala unaprijed Srdaèan pozdrav [/quote'] Da upravu je covjek ima lik zove se Darko ovlasteni je serviser za Yamahu i Kavu ja sam jedno vrijeme vozijo tdm i on je odrzvao a i sve moje motore on odrzava evo ti broj njegovog mobilnoga pa mu se javi i zakazi termin 065-908-659. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tdm_fan 0 Napisano April 26, 2007 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan E Cigo hvala ti na brzom odgovoru !!! (S obzirom da mi valja klapiti iz Sarajeva prema Bijeljini mada mi to ne predstavlja problem èak šta više) imaš li odprilike predstavu koliko bi to štelovanje vremenski moglo trajati ? LP !!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
paperinos 112 Napisano April 27, 2007 Svrati ponekad, 185 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Covek je extra majstor.preporucujem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1939 Napisano April 27, 2007 Aktivirao se na času, 3273 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: 1 Litar Honde Prijavi odgovor kao problematičan maš li odprilike predstavu koliko bi to štelovanje vremenski moglo trajati ? Poprilièno :? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Obelix 139 Napisano April 27, 2007 Zainteresovan, 584 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: ZX 12 R Prijavi odgovor kao problematičan Darko je odlièan majstor ( u stvari inženjer mašinstva ),pekao je zanat ko Stankare,malo ganjao trke,gitaru....Izuzetno je pedantan,radi sporo ,ali temeljito,moraš da se najaviš i za sitnicu,a za servis OBAVEZNO,ali ne zovi ga nedjeljom ili van radnog vremena.Posjeduje obimnu literaturu,prati seminare,a postao je pravi ekspert za sportske mašine novije generacije,gdje bi trebalo malo zaviritu u kompjuter,itd...Posjeduje setifikat i ovlašteni je serviser za Yamahu,a uskoro i za Kawu.Teško je samo ugovoriti termin i uloviti ga slobodnog,ali kada poèen da radi...riješio si problem. Preporuèujem! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
paperinos 112 Napisano April 27, 2007 Svrati ponekad, 185 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Pa bolje i sacekati malo nego da ti neko ubogalji makinu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...