Dusan4vp 0 Napisano Septembar 11, 2010 U prolazu, 14 postova Lokacija: Velika Plana Prijavi odgovor kao problematičan Pozz, resio sam da prodam Apriliu i da predjem na neki od 600ccm.. Motor je u odlicnom stanju, 2001 god, pre 5000km je radjena puna generalna(vertex kovani klipovi, hilzne..), ide extra, gume su dobre dunlop qualifier rr, nove plocice, nove svecice, nov akumulator, promenjeno ulje, nov lanac i lancanici, registrovana god dana(na 125 kubika), xenon 8000k, mini migavci, brembo kocnice, brembo felne, zadnji gasni amortizer, bez din ulaganja... Cena 2400e, za kes moze jeftinije, moze zamena za neki od 600ccm uz moju doplatu.. Ako vas nesto interesuje pitajte, 0642986644 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano Septembar 11, 2010 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan uh kako ce te razocarati 600ccm posle ovakvog motora 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dusan4vp 0 Napisano Septembar 11, 2010 U prolazu, 14 postova Lokacija: Velika Plana Prijavi odgovor kao problematičan hehehe, verujem, malo bolje ce biti, ali malo Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skyrunner 5110 Napisano Septembar 11, 2010 Drug član, 1899 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Vredi te pare sigurno Kao sto rece jedan majstor `Ta Rs250 ti je klasa za sebe` 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano Septembar 11, 2010 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan hehehe, verujem, malo bolje ce biti, ali malo pa ja nesto sumnjam da ce biti bolje...rs250 u dobro stanju kida 600pa i neke 750ccm kao dobar dan Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kengurrrr 0 Napisano Septembar 11, 2010 Zainteresovan, 582 postova Lokacija: Beograd/Avala Prijavi odgovor kao problematičan Moj san... Kad tad ce mi biti ovo kao drugi motor u garazi... Srecno sa prodajom, bas je lepa! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10766 Napisano Septembar 11, 2010 Hronični Motociklopata, 7441 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Plavi Grom Prijavi odgovor kao problematičan sorry za off, dali mozes reci koliko trosi? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djole grunf 100 Napisano Septembar 11, 2010 http://www.odvozsuta-otpada.rs/, 298 postova Lokacija: beograd Motocikl: Honda Shadow 600cd vlx 2004 nekad bila pa daytona 350 i sad nista ...jbg Prijavi odgovor kao problematičan to se ne pita kad je cvaja nadrkani u pitanju nepristojno je ,raketni pogon! 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dusan4vp 0 Napisano Septembar 11, 2010 U prolazu, 14 postova Lokacija: Velika Plana Prijavi odgovor kao problematičan heh, druga sa r6 pratim na 1m, bas takva kao tvoja mode, trosi oko 6,7,8l na 100km, zavisi od voznje pa i razmisljao sam je da li da je prodam, ali ono uzeo bi neku r6 ipak lepsi je zvuk od 4takta, ali cvaja je cvaja Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dusan4vp 0 Napisano Septembar 11, 2010 U prolazu, 14 postova Lokacija: Velika Plana Prijavi odgovor kao problematičan Kengurrr hvala Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Subasha 13 Napisano Septembar 11, 2010 U prolazu, 31 postova Lokacija: Velika Plana Prijavi odgovor kao problematičan Aprilia je stvarno extra , motor sam probao ide kao luda , a mislim da za stanje slike, sve govore ... buduci vlasnik ce biti i vishe nego zadovoljan ! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vladica69 9 Napisano Septembar 11, 2010 Zainteresovan, 655 postova Lokacija: Predsednik FREE WHEELS-a VEL.PLANA Motocikl: XL 1000 V Varadero, crni Prijavi odgovor kao problematičan A jel prave ovakve i za decake? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dusan4vp 0 Napisano Septembar 11, 2010 U prolazu, 14 postova Lokacija: Velika Plana Prijavi odgovor kao problematičan Subasa hvala Cini mi se da prave i za decake ali su redje :-\ Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mohikanac 1209 Napisano Septembar 12, 2010 Drug član, 1318 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Uljara 1127cm i tetejac 600cm Prijavi odgovor kao problematičan heh, druga sa r6 pratim na 1m, bas takva kao tvoja mode, trosi oko 6,7,8l na 100km, zavisi od voznje pa i razmisljao sam je da li da je prodam, ali ono uzeo bi neku r6 ipak lepsi je zvuk od 4takta, ali cvaja je cvaja Nesto ti bas ne verujem da trosi 6-8 litara ,jer meni je moja 125 tukla u preko toga kad se vozi kako treba ;D,i sad mi nedostaje,jer je po gradu lepse voziti cvaju,tj.mnogo zabavnije. Inace lep i ocuvan motor Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dusan4vp 0 Napisano Septembar 12, 2010 U prolazu, 14 postova Lokacija: Velika Plana Prijavi odgovor kao problematičan Trosi 8, 9l bas ako je po gradu punis stalno, i moja predhodna rs125 je trosila 8l jer je bila rastelovana.. Hvala ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dusan4vp 0 Napisano Septembar 12, 2010 U prolazu, 14 postova Lokacija: Velika Plana Prijavi odgovor kao problematičan Zaboravih da napisem, motor je presao 21000 km Ajmo neka ponuda? Cena 2250e za kes Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vukic 0 Napisano Septembar 22, 2010 U prolazu, 7 postova Prijavi odgovor kao problematičan Poslao sam ti poruku na pp,nisi mi odgovorio...Pozz Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sszgo 10 Napisano Septembar 22, 2010 Drug član, 1137 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan kako onda tek ovo ide? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile_Extremeboy 7948 Napisano Septembar 22, 2010 Drug član, 2479 postova Lokacija: Braunau am Inn (Austrija) - Svilajnac Bobovo Motocikl: CBF1000 SC58 '07, SV650N '06 Prijavi odgovor kao problematičan Mali Rg 125 ide 180km/h a taj od 500 jede malu decu.. tvoja R1 bi bila kao igracka pored njega od semafora do semafora.. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skyrunner 5110 Napisano Septembar 23, 2010 Drug član, 1899 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Sad bez zajebancije, taj RG je nenormalan motor, jeste da nisam imao prilike da ga vozim ali po onome sto sam video ubrzanje je neverovatno, skroz drugacije nego kod cetvorotaktnih motora, i da cuje se kao roj osa Nego RS250 ima isti agregat kao RG250, ali je RS daleko sposobniji motor i ajd da se ne lazemo-lepsi Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dusan4vp 0 Napisano Septembar 23, 2010 U prolazu, 14 postova Lokacija: Velika Plana Prijavi odgovor kao problematičan Vukic odg sam ti.. Ivane, ide kao zmaj vozio sam rd500 i 350 ono nije normalno kako ide.. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...