tomabajker 2 Napisano Septembar 11, 2010 U prolazu, 9 postova Lokacija: obrenovac Prijavi odgovor kao problematičan moje saucesce porodici.... jos nemogu da verujem da se to desilo zmijo prijatelju moj nek ti je laka crna zemlja. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fantommacan 76 Napisano Septembar 11, 2010 BJB Maxi Scooter Club, 79 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Honda XL1000V Varadero Prijavi odgovor kao problematičan Искрено саучешће породици и пријатељима. :'( Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mojsa 226 Napisano Septembar 11, 2010 Svrati ponekad, 297 postova Lokacija: bgd Motocikl: Vfr 750 Prijavi odgovor kao problematičan Vest iz presa http://www.pressonline.rs/sr/vesti/hronika/story/132990/Motociklista+poginuo%2C+devojka+te%C5%A1ko+povre%C4%91ena.html Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kochaMatori 1108 Napisano Septembar 11, 2010 Bona Fides, 1310 postova Lokacija: Kraljevina Mirijevo - Beograd Motocikl: http://www.motoscout.de Prijavi odgovor kao problematičan Strasno :'( Moje iskreno saucesce porodici i prijateljima. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Madhead 14 Napisano Septembar 11, 2010 Svrati ponekad, 210 postova Prijavi odgovor kao problematičan Moje iskreno saucesce. :'( Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Septembar 12, 2010 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Užas... saučešće porodici i prijateljima... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
motoljuba 29 Napisano Septembar 12, 2010 U prolazu, 34 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: CBR1000F DUAL Prijavi odgovor kao problematičan saučešće porodici i prijateljima... :'( Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dzony_1100 427 Napisano Septembar 12, 2010 Svrati ponekad, 212 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Tracer 7 / Aprilia Sr 50 Prijavi odgovor kao problematičan Devojka se zove Milica,jedna mnogo simpaticna mlada osoba,prepuna zivota,jednom recju pravi ZVRK Trenutno je u komi... MIlica je '93 god ide sa mojom sestrom u skolu! TRAGEDIJA (cim nesto vise sanznam javljam vam) SAUCESCE PRIJATELJIMA I PORODICI! :'( :'( Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
IVAN0607 4 Napisano Septembar 12, 2010 U prolazu, 35 postova Lokacija: nis Motocikl: beverly 200 Prijavi odgovor kao problematičan Saucesce Nemam reci.... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aćimo 1144 Napisano Septembar 12, 2010 Drug član, 1531 postova Lokacija: Beograd-Čačak Motocikl: XRV 750, TZR 125 Prijavi odgovor kao problematičan Iskreno saučešće porodici i prijateljima. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gio 140 Napisano Septembar 12, 2010 Zainteresovan, 633 postova Lokacija: New Now City Motocikl: Suzuki SV 650 s k1 Prijavi odgovor kao problematičan Saucesce porodici i prijateljima,nadam se da ce se cura izvuci. :-\ Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cula 83 Napisano Septembar 12, 2010 Svrati ponekad, 103 postova Lokacija: novi sad Motocikl: v-strom 1000 Prijavi odgovor kao problematičan saucesce Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vlada GS 190 Napisano Septembar 12, 2010 Zainteresovan, 709 postova Lokacija: Banovo Brdo - Beograd Motocikl: BMW 1200RT Prijavi odgovor kao problematičan Iskreno saucesce :'( Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zekaa 0 Napisano Septembar 12, 2010 U prolazu, 0 postova Lokacija: Obrenovac Prijavi odgovor kao problematičan Iskreno saucesce porodici i prijateljima, nadam se da ce devojcica da se probudi ! Strasno... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kozmo 83 Napisano Septembar 12, 2010 U prolazu, 84 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Hyosung Aquila 250 Prijavi odgovor kao problematičan Saucesce. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZeljaYZF 180 Napisano Septembar 13, 2010 Zainteresovan, 984 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1250GSA Prijavi odgovor kao problematičan Uzas ! Saucesce... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gojko 210 Napisano Septembar 13, 2010 Zainteresovan, 543 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Kawasaki zzr 1400 i Bmw r1200gsa Prijavi odgovor kao problematičan iskreno saucesce! odose jos dva mlada zivota!!! jedan, a ne dva Iskreno saučešće porodici i MK OBRENOVAC Sahrana je u utorak u 13h. Skup motorista koji će ispratiti Dejana je u 12h ispred picerije Maratonci u Obrenovcu! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mare70a 1399 Napisano Septembar 13, 2010 veloce come un proiettile , 728 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa Gts Super 300 Prijavi odgovor kao problematičan Saucesce, devojci brz oporavak Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NOTORIOUS 487 Napisano Septembar 13, 2010 Svrati ponekad, 461 postova Lokacija: Beograd-jug Motocikl: Yasmina TDM '97 Prijavi odgovor kao problematičan :'( saucesce porodici i prijateljima :'( Moja sestra se zadesila na tom delu puta sa ekipom prve pomoci,krenuli su na pripreme u Bogovadju.Zatekli su pandure na licu mesta kako cekaju hitnu.Pitali su da li mogu da pomognu da li ima zivih na sta im je pandurka rekla da je decko mrtav a da devojka "ne reaguje".Sestri nesto nije dalo mira,pridje devojci i pokusa da uspostavi kontakt:ako me cujes udahni?--na sta je devojka duboko udahnula(toliko o pandurskom ne reaguje ???)i bila je sa njom dok nije stigla hitna i odvezla ih na urgentni.Kasnije su im javili iz urgentnog da je devojka u komi,polomljene potkolenice obe,tri rebra,fraktura lobanje.....Kako mi je sestra objasnila sanse su 50:50 nek joj je Bog u pomoc.... jos jednom saucesce porodici i prijateljima :'( :'( :'( :'( Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nntom 1540 Napisano Septembar 14, 2010 Drug član, 1555 postova Lokacija: BGD Motocikl: ljuta Aprilia Sportcity 200 Prijavi odgovor kao problematičan Kako je malo potrebno za katastrofu...Iskreno saučešće porodici, prijateljima i MK OBRENOVAC ! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bigbad86 825 Napisano Septembar 14, 2010 Drug član, 2285 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda Sevenfifty Prijavi odgovor kao problematičan Lep gest sto je njoj dao kacigu, to i ja uvek radim :-\ Pod hitno kupujem drugu kacigu (trenutno slem nosim) Iskreno se nadam da ce se devojka izvuci, mlada je i jaka. Saucesce kolegama iz Obrenovca koji su izgubili druga. Saucesce porodici takodje. "Nek ide redom" Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Boy 2619 Napisano Septembar 14, 2010 Braveheart, 699 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW S1000xr, Piaggio Madley 150. Prijavi odgovor kao problematičan Iskreno saucesce :-\ kad citam ovu hroniku,izgubim zelju za kupovinom drugog motora... dovoljno trenutak nepaznje i posledice su fatalne... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Goshke 2786 Napisano Septembar 22, 2010 Enduro maniac, 1754 postova Lokacija: Beograd/Krupanj Motocikl: Yamaha XT660R Prijavi odgovor kao problematičan strasno, saucesce porodici i prijateljima... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kanarinac 334 Napisano Septembar 23, 2010 Svrati ponekad, 333 postova Lokacija: BG Motocikl: Suzana GSXR 750 K8 Prijavi odgovor kao problematičan Zna li se sta je sa devojkom? Jel se izvukla? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NOTORIOUS 487 Napisano Octobar 7, 2010 Svrati ponekad, 461 postova Lokacija: Beograd-jug Motocikl: Yasmina TDM '97 Prijavi odgovor kao problematičan Jutros mi je sestra javila da se devojka izvukla!Otpustena je kuci,ali ne znam u kakvom je stanju i kolike su posledice.U glavnom ziva je !! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...