Alekre 12714 Napisano Septembar 11, 2010 Ne silazi, 7367 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Nova spravica, skuter na 4 tocka Deluje mi zanimljivo, a za sada nista zvanicno iz Piaggio grupacije. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ponoćni jahač 1912 Napisano Septembar 11, 2010 Drug član, 981 postova Lokacija: Sombor Motocikl: Suzuki GSX 750 Inazuma Prijavi odgovor kao problematičan Pomislih ti kupio. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boki.64 1948 Napisano Septembar 11, 2010 Drug član, 1855 postova Lokacija: NBgd Motocikl: Triumph Tiger 1050, Medlay 150 Prijavi odgovor kao problematičan Wooow, kakva sprava! :o :o :o Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzambo 84 Napisano Septembar 11, 2010 Architect, 339 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Hornet S Prijavi odgovor kao problematičan Izgleda retardirano kao i mp3.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12714 Napisano Septembar 11, 2010 Ne silazi, 7367 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Samo da znas, Mp3 ima maksimalan ugao obaranja 43c Sto znaci da bi te popeglao u krivinama Verujem da bi promenio misljenje posle par krugova: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skyrunner 4909 Napisano Septembar 11, 2010 Drug član, 1875 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ovo itekako ima upotrebnu vrednost, kao i Mp3, pogotovo sto moze da se vozi sa B dozvolom sto nekim ljudima znaci puno Ja cak razmisljam da zamenim svoj gradski motor(X-road) za najslabiji Mp3 nekako mi je interesantan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 1935 Napisano Septembar 11, 2010 Skuteras, 3695 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Ovo se izgleda mnogo dobo pegla po krivinama Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
abarth 175 Napisano Septembar 11, 2010 Svrati ponekad, 417 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Ducati Prijavi odgovor kao problematičan Samo da znas, Mp3 ima maksimalan ugao obaranja 43c Sto znaci da bi te popeglao u krivinama Verujem da bi promenio misljenje posle par krugova: Ovo je Gilera Fuoco 500, isti qurac kao mp3 samo malo jači. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vujo032 2664 Napisano Septembar 11, 2010 Zainteresovan, 438 postova Lokacija: Čačak City Motocikl: Suzuki Gz 250 Marauder Prijavi odgovor kao problematičan Jedva imam kinte i za dve gume da zamenim, a tek tri ili četiri - neka hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boki.64 1948 Napisano Septembar 11, 2010 Drug član, 1855 postova Lokacija: NBgd Motocikl: Triumph Tiger 1050, Medlay 150 Prijavi odgovor kao problematičan Ih, jos da ima pogon na prednje tockove ... :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
arnyman 1729 Napisano Septembar 11, 2010 Drug član, 2753 postova Lokacija: MNE-SRB-BIH-CRO (trenutno Herceg Novi)) Motocikl: GPZ 500 Street Twin Prijavi odgovor kao problematičan Jes sad, da nebi možda još i da je dizel ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6682 Napisano Septembar 11, 2010 Ne silazi, 6558 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Ovo itekako ima upotrebnu vrednost, kao i Mp3, pogotovo sto moze da se vozi sa B dozvolom sto nekim ljudima znaci puno Ja cak razmisljam da zamenim svoj gradski motor(X-road) za najslabiji Mp3 nekako mi je interesantan I tu ces opasno da se zahebes.Mp3 i svi ti quadrovi su q***c za grad.Mozda je i zanimljivo van grada,ali 2 tocka su 2 tocka. Vrlo je tesko sa njima nasilnicki probijati se kroz kolonu ;D i nemoj samo da mi kazes da bi bio fin.Smucilo bi ti se posle pola sata,s' obzirom na to koliko nasi vozaci automobila vole da se sklone u stranu. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andreja 1330 Napisano Septembar 11, 2010 ENDURO, 1344 postova Lokacija: Vrčin Motocikl: Honda XR600R Prijavi odgovor kao problematičan Hmmm, iskreno mi nije jasna svrha ovih masinica. Za mene postoji 2 i 4 tocka, nista izmedju (tipa ovaj mp3, trajkovi i tako dalje). 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
istankov 1043 Napisano Septembar 11, 2010 Zainteresovan, 503 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ih, jos da ima pogon na prednje tockove ... Cheesy Cheesy Cheesy i mašinu od STi ... pa da bude: ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MilosSani 148 Napisano Decembar 29, 2011 Svrati ponekad, 315 postova Lokacija: Beograd, Grocka Motocikl: Yamaha Xmax 300 Prijavi odgovor kao problematičan Evo malo da ozivim ovu temu, ipak ima skutera na 4 tocka, ali nije Piaggio... http://www.quadro.rasfrance.com/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djurkan 279 Napisano Decembar 29, 2011 nemacki nemkasti janjicar iz svabije, 87 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha YBR 125 Prijavi odgovor kao problematičan Evo malo da ozivim ovu temu, ipak ima skutera na 4 tocka, ali nije Piaggio... http://www.quadro.rasfrance.com/ Samo im fali cetvrti tocak. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MilosSani 148 Napisano Decembar 30, 2011 Svrati ponekad, 315 postova Lokacija: Beograd, Grocka Motocikl: Yamaha Xmax 300 Prijavi odgovor kao problematičan Evo malo da ozivim ovu temu, ipak ima skutera na 4 tocka, ali nije Piaggio... http://www.quadro.rasfrance.com/ Samo im fali cetvrti tocak. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...