Charuga 769 Napisano Septembar 16, 2010 Drug član, 1342 postova Lokacija: Beograd-Srbija Motocikl: ZX10-R Prijavi odgovor kao problematičan Super.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SlobodanR 23 Napisano Septembar 16, 2010 U prolazu, 65 postova Lokacija: Kosovska Mitrovica Motocikl: Kawasaki Z750 iz 1980 brat style, Yamaha majesty 250 ABS Prijavi odgovor kao problematičan Lepo! Pita li ko za nas tamo? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skittles 4334 Napisano Septembar 17, 2010 Nemanja Stojanović, 1444 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CF RedBull 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Retko ko i zna gde je Srbija. Nego, ko prvi pogodi (bez gugla, vikipedije i ostalih pomagala moliću) koja je ovo zgrada, dobija poseban poklon ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motoholic 2331 Napisano Septembar 17, 2010 ¡Siempre adelante!, 2188 postova Lokacija: Kalifornija Motocikl: BMW F650GS... Harley-Davidson Nightster Prijavi odgovor kao problematičan Jel' mogu ja, jel' mogu ja? ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svemirko 75 Napisano Septembar 17, 2010 Svrati ponekad, 210 postova Lokacija: Beograd Motocikl: suzuki dr 650 rs, suzuki gs500e Prijavi odgovor kao problematičan matori pa zaboravili smo monogo toga se izmenilo. E otkad nismo bili u L.A. ;D ;D ;D ;D ;D Moze neka pomoc? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ranko 211 Napisano Septembar 17, 2010 "Greasy Thumb", 442 postova Lokacija: Beograd - neka buregdzinica jedem bureG :) Motocikl: F650 ST Furuna Prijavi odgovor kao problematičan mogu ja da lupim naravno bez googla... da nije ona nakamici nakatomi zgrada gde je Bruce bacio Hansa sa vrha ? ustvari.. nije... nema heliodrom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlilis 72 Napisano Septembar 17, 2010 Zainteresovan, 719 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM ima Prijavi odgovor kao problematičan Tu negde zivi Nikola. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spredrag 1130 Napisano Septembar 17, 2010 Zainteresovan, 914 postova Motocikl: BMW R50/5 Prijavi odgovor kao problematičan Uzivaj Meme, za to si rodjen. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svetac 527 Napisano Septembar 17, 2010 Drug član, 1448 postova Lokacija: subotica Motocikl: Honda ness 150 Prijavi odgovor kao problematičan very nice!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skittles 4334 Napisano Septembar 18, 2010 Nemanja Stojanović, 1444 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CF RedBull 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan mogu ja da lupim naravno bez googla... da nije ona nakamici nakatomi zgrada gde je Bruce bacio Hansa sa vrha ? ustvari.. nije... nema heliodrom baš ta je. dobijaš poklon iznenađenja kad se vratim. Filmska rečenica Peđo, al razumem i uživam. Instaliraj skajp. Nego, evo još jedna iz holivuda, od danas, ispred LA ink-a. Ako neko prati emisiju zna o čemu se radi, za ostale nije ni tolko bitno. Radnja je sama po sebi drugačija nego na tvu, al to sam i očekivao, neki levi rade tetovaže, nema nikoga od postave sa ekrana i prepuno je ljudi. Razočaran generalno. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sinclair 410 Napisano Septembar 18, 2010 Svrati ponekad, 495 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki VStrom 650xt - Ferdinand Prijavi odgovor kao problematičan Bravo! Neke druge geografske širine od onih na koje smo navikli, i totalno drugi stil pisanja. Ne brini za svoj "story telling", to je tvoj stil izražavanja, pa kome se svidi. Fotke su odlične, a ni komentari ne zaostaju... I, zaboga, kako ne znaš Nikolu iz LA? ??? ??? ;D ;D ;D Pa dobro, tu si mesec dana, upoznaćeš ga! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spredrag 1130 Napisano Septembar 18, 2010 Zainteresovan, 914 postova Motocikl: BMW R50/5 Prijavi odgovor kao problematičan Instaliraj skajp. It's done. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ranko 211 Napisano Septembar 18, 2010 "Greasy Thumb", 442 postova Lokacija: Beograd - neka buregdzinica jedem bureG :) Motocikl: F650 ST Furuna Prijavi odgovor kao problematičan mogu ja da lupim naravno bez googla... da nije ona nakamici nakatomi zgrada gde je Bruce bacio Hansa sa vrha ? ustvari.. nije... nema heliodrom baš ta je. dobijaš poklon iznenađenja kad se vratim. aaaaaaa ne mogu belivat hehehe... pa samo 2 zgrade mozes da stavis... ili LAPD ili nakatomi... ali ako se secas filma ( a ja ga znam napamet ) ni u jednom kadru se nije videla nakatomi zgrada po danu i kada sam lupio bas sam mislio da sam lupio jer dok sam pisao zaboravio sam kako na tvojoj slici izgleda vrh zgrade... a znas i sam da u filmu heliodrom igra vaznu ulogu hehehe yeeeeeeeeah ps. nemoj da se mucis/cimas/trosis daleko bilo za poklon... eto neka ga zameni neka slika/prica vezana za 2Paca Kako bi NjKV rekao : TO LIVE AND DIE IN L.A. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svetac 527 Napisano Septembar 18, 2010 Drug član, 1448 postova Lokacija: subotica Motocikl: Honda ness 150 Prijavi odgovor kao problematičan LA ink! koju si tetovazu uradio? :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skittles 4334 Napisano Septembar 19, 2010 Nemanja Stojanović, 1444 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CF RedBull 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Obično su moje fotografije dovoljne da prenesu priču, tako da je ceo proces pisanja teksta uz totalno nov za mene. Ranko, poklon je već pribavljen. Saint, nemam ja tih para a i dosta mi je tetoviranja. Nego, sutra opet nedelja, opet crkva, samo je sutra valjda početak proslave 100 godina crkve, ako sam lepo razumeo Baneta (motoholic). U svakom slučaju, biće nešto posebno, a posle toga ima i da se okreće prase i da trešte neki narodnjaci. Home sweet home u sred ameriKe. Danas je bio haos, kao i svake subote, svi ustaju što ranije i jure po gradu tražeći yard sale. Ovi moji su dva puta napunili pikap nekim glupostima koje neće nikad koristiti, al eto, kad možeš da kupiš lep sto za 5$, što da ne. Ja sam uzeo samo čipove za poker, 4 seta za 3$ I ove fine dame (koje vole dame ) su bile ljubazne da ubace naočare koje su mi se svidele (nekako me podsećaju na fear and loathing in las vegas) za dž u komplet djubreta koji su ovi uzimali. Tolko za večeras. Stay tuned 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DEJAN ZEMUNAC 9 Napisano Septembar 19, 2010 Svrati ponekad, 220 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan samo posmatram... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tiran1n 10 Napisano Septembar 19, 2010 Svrati ponekad, 227 postova Lokacija: Ruma-Graz Prijavi odgovor kao problematičan Pracenje...... Super je putopis,.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skittles 4334 Napisano Septembar 20, 2010 Nemanja Stojanović, 1444 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CF RedBull 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Današnji dan je bio kak sam ga mogo zamisliti, pa još bolji. Posle jutarnje liturgije raspičilo se pečenje, ćevapi, sarme, gibanice, kobasice ii ostale stvari drage srcu. Sinoć sam zaglavio do kasno na netu sa devojčicom pa nisam imao mnogo sna, i posle par sati jedenja jedna popodnevna dremka mi je baš legla. Nego, da ne odugovlačim, slike ;D Ki što se da videti iz priloženog, lepo se jelo, a i pilo i dje su srbi bez kolceta jedan zanimljiv detalj, mada bi Bane mogao da okači još par sličnih, ima bolju arhivu od mene iiiiiiii KAFANA JE MOJA SUDBINAAAAAAAAA 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skittles 4334 Napisano Septembar 20, 2010 Nemanja Stojanović, 1444 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CF RedBull 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan I posle dremke i kačenja slika, moj domaćin je predložio da odemo na večeru, ne znam zašto ali oni ovde večeraju ranije nego mi. Tako smo nešto posle 7 završili u all you can eat bufeu, gde smo proveli skoro 3 sata. Današnji dan mi se sveo na prežderavanje i spavanje. Život, ha? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bucko 103 Napisano Septembar 20, 2010 Svrati ponekad, 282 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW GS ADV , Yamaha T MAX Prijavi odgovor kao problematičan I posle dremke i kačenja slika, moj domaćin je predložio da odemo na večeru, ne znam zašto ali oni ovde večeraju ranije nego mi. Tako smo nešto posle 7 završili u all you can eat bufeu, gde smo proveli skoro 3 sata. Današnji dan mi se sveo na prežderavanje i spavanje. Život, ha? Ma jok , zivot pocinje na 0.50 ;D http://www.youtube.com/watch?v=i1z-iEVnSwo&feature=related Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motoholic 2331 Napisano Septembar 20, 2010 ¡Siempre adelante!, 2188 postova Lokacija: Kalifornija Motocikl: BMW F650GS... Harley-Davidson Nightster Prijavi odgovor kao problematičan ... ... ;D ;D ;D ... Današnji dan mi se sveo na prežderavanje i spavanje. Život, ha? Kafana je tvoja sudbinaaaaaaaaaaaa... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mina 545 Napisano Septembar 20, 2010 ♥Amor Vincit Omnia♥, 1524 postova Lokacija: Beograd/Kina Motocikl: Fazer 600 Prijavi odgovor kao problematičan Da se zapljunem i ja Sjajno samo nastavi ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivan_ZR 7 Napisano Septembar 22, 2010 Advanced Member, 791 postova Lokacija: Зрењанин Motocikl: Sv650n Prijavi odgovor kao problematičan pratim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skittles 4334 Napisano Septembar 25, 2010 Nemanja Stojanović, 1444 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CF RedBull 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Ja se prvo izvinjavam što me nije bilo cele nedelje, imam valjane izgovore, i izvinjavam se što neće biti detaljnog teksta i opisa u ovom postu. ??? Cele nedelje sam jurcao a onda sam se još i preselio na par dana kod jedne drugarice koja, kako sam prekasno otkrio, nema internet kući. Samo ću okačiti sličice, pošto uskoro krećem u Las Vegas. Uživajte ovo je bilo malopre, dobro je i što sam ovoliko izvuko iz fotke s obzirom da je iz kola u pokretu slikano i da je bilo jako mračno. downtown LA negde, ne znam ni ja više. long beach i santa monica i jedna za dame. taj dan sam izgoreo iiiii.... jedna za ćaleta. apdejt iz vegasa u nedelju il ponedeljak. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
freepartyman 420 Napisano Septembar 25, 2010 Svrati ponekad, 212 postova Lokacija: Beograd-Cerak,Banovo brdo Motocikl: Yamaha R6 Prijavi odgovor kao problematičan Jedva cekam fotke iz Vegasa Jel mnogo hladan Pacifik? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...