nikolans 1 Napisano Septembar 7, 2010 U prolazu, 8 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan To je moja honda koja je ukradena zimus. Taj koji je ukrao je i slupao al na svu srecu ne puno. - Vile su ispravljene i ne flisuju nigde. - kupio polovne plastike koje moraju da se farbaju (desna strana motora). To mogu i ja ofarbati za 100 evara. - kupio sam nove retrovizore - nove gumene navlake za korman (original hondine za korman). - novu rucicu od kvacila i kocnice - novi zmigavci - novi far (mada je i stari ispravan ne znam zasto sam to pazario) - Promenjena je i namontirana brava i poklopac od rezervoara. - Bitna stvar je da auspuh nije ispravljen i kad se sedne na motor auspuh kaci zadnju gumu. - Od nosaca vise nema nista - Ostao je ovaj vizir MRA Vario na njemu. - Nema nikakav kofer - Na motoru moraju da se kupe gume jer stoji vec skoro 8 meseci pa su ispucale. - Registracija je naravno istekla Razlog prodaje je jer nemam zivaca da se zezam vise sa tim, a i kupujem novi motor. Ovo je sjajan motor. Ja sam ga kupio sam 40 000 il slicno sad ima 60 000. Nema gde nisam isao sa njim. Malo mi je tesko da se rastanem al bolje i to nego da stoji i propada josh vise. Ko ima zivaca i volje da ulozi malo rada (i jedno 300 evara) bice prezadovoljan. Koga interesuje mogu da slikam motor pa da vidi u kakavom je stanju. Telefon: 060 45678 08 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6424 Napisano Septembar 7, 2010 Enduraš, 6391 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Slikaj ga Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2021 Napisano Septembar 7, 2010 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Javio sam drugaru pa se cujemo kasnije. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ninja66 2841 Napisano Septembar 7, 2010 Drug član, 2754 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: FJR 1300 , TTR 600 / SM Prijavi odgovor kao problematičan U 16 h vec bilo prodato. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3445 Napisano Septembar 7, 2010 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Au! Ubedljivo najjeftiniji TA u istoriji Malih Oglasa! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
iksel 191 Napisano Septembar 7, 2010 XL, 460 postova Lokacija: Београд, југ Motocikl: BMW F800GS, HONDA SH125i Prijavi odgovor kao problematičan Зато и отишао тако брзо... Au! Ubedljivo najjeftiniji TA u istoriji Malih Oglasa! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2021 Napisano Septembar 7, 2010 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Da je covek napisao minimalnu cenu, pa licitacija do 24h, uzeo bi vise. Ali sigurno i on ima racunicu. Srecno i prodavcu i kupcu! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RADESM 6 Napisano Septembar 7, 2010 U prolazu, 80 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: honda mvx250f,xt500,simson sr2 ,dkw nz350,zundapp db 200,sachs meile98,puch ds50,zundapp combinette,colibri 12,tomos t13,tomos n/nt,t/tt,solex 3800,nsu super fox125 Prijavi odgovor kao problematičan mozda i nije prodao Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nadalina 883 Napisano Septembar 7, 2010 Malo Zlo, 753 postova Lokacija: BGD Prijavi odgovor kao problematičan Auh... Nek je sa srecom novom vlasniku, zaista ubedljivo najjeftiniji TA... Jeste da nemam sve te pare u startu, ali bih se nekako skrpila za nesto... Ipak je to TA... Ljubav mog zivota... (samo se nadam da kada ja budem imala pare, da ce biti neki ovako povoljan TA) Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlig0r 1982 Napisano Septembar 7, 2010 Drug član, 964 postova Lokacija: New Now Motocikl: Aprilia Shiver GT 750, Honda CB400N Prijavi odgovor kao problematičan provereno, otishao TA! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
quasaar 1027 Napisano Septembar 8, 2010 Călător motocicleta, 2361 postova Lokacija: Novi Sad / Mlecni Put Motocikl: Bez... jednog dana ponovo :) Prijavi odgovor kao problematičan prodato, a ja znam i ko ga je kupio nja nja nja nja njaaaa njaaaaaaaa Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PeterPan 357 Napisano Septembar 8, 2010 ,, 1032 postova Prijavi odgovor kao problematičan Znam i jaaaa! :P :P Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3445 Napisano Septembar 8, 2010 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan A ja ne znam.... ebiga sad Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ninja66 2841 Napisano Septembar 8, 2010 Drug član, 2754 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: FJR 1300 , TTR 600 / SM Prijavi odgovor kao problematičan Ni ja ne znam ali znam sta sam nameravao da napravim od tog TA. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...