milenkobg 0 Napisano Septembar 5, 2010 U prolazu, 3 postova Prijavi odgovor kao problematičan Cao svima! Zamolio bih vas za pomoc-moj tata ima BMW r25/3 iz 54-te godine,on ga je vozio 70-tih,pre 15 god je poceo restauraciju i na pola stao... Sadaja imam zelju da ga zavrsim!Ali ne da bude sve u sraf orginal-posto za to nemam para nego da motor ide jednostavno... Fali mi kardan,auspuh,sediste i jos neke sitnice i naravno fali mi majstor koji se bavi time... Pa ako neko zna nekog ko se bavi time ,bio bih zahvalan kada bi mi pomogao! Pozdrav svima! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KANJO 109 Napisano Octobar 30, 2010 Svrati ponekad, 378 postova Lokacija: Beograd-Jajinci Prijavi odgovor kao problematičan Evo linka za delove http://shop.ebay.de/?_from=R40&_trksid=p3907.m570.l1311&_nkw=Bmw+R25+3&_sacat=See-All-Categories A sto se majstorluka tice tu smo ako sta zatreba. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile 1944 Napisano Octobar 31, 2010 Drug član, 949 postova Lokacija: Gornji Milanovac Motocikl: Kawasaki Versys 650 '10; Kawasaki KZ 440 LTD '82 & '83 Prijavi odgovor kao problematičan Dzeri iz Gornjeg Milanovca, tesko da ces naci boljeg majstora za stare BMW motore... Javi mu se i za delove ako se oducis da se sam upustis u avanturu. 063-650-239 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ŽeljkoTransalp 405 Napisano Novembar 9, 2010 Svrati ponekad, 398 postova Lokacija: Bački Petrovac Motocikl: Honda Transalp 600V Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam da li si video temu... Ovako moze i tvoj bmw da izgleda http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/45404-bmw-r-253-dkw-rt-250-restauracija/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BoskoMiric 0 Napisano Decembar 8, 2010 U prolazu, 30 postova Lokacija: Titel Prijavi odgovor kao problematičan Imam neke delove verovatno i više nego sto je potrebno ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...