Jump to content

Moto Zajednica

milenkobg

Članovi
  • Broj tema i poruka

    3
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

Profile Information

  • Pol
    Bez odgovora

milenkobg's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

0

Reputacija u zajednici

  1. milenkobg

    Bmw r25/3

    Hvala ti-raspitacu se!
  2. milenkobg

    Bmw r25/3

    Hvala ti puno!...http://cgi.ebay.de/BMW-R25-R25-2-R25-3-Kardan-Kardanwelle-Mitnehmer-/170368455445?pt=Motorrad_Kraftradteile&hash=item27aac05315-ovaj deo vec imam,meni treba ona kao sipka sto ide do pogona,do zadnjeg tocka...
  3. milenkobg

    Bmw r 25/3

    Da li neko moze da mi pomogne oko restauracije Bmw r 25/3?...Fale mi neki delovi...Kardan i jos neke sitnice...Hvala unapred
  4. milenkobg

    Bmw r25/3

    Hvala vam puno ljudi na svakoj pomoci!...Javljam sta sam uradio!
  5. milenkobg

    Bmw r25/3

    Auspuh mi i nije problem,to cu srediti... Video sam da ovaj covek sa Limunda prodaje i nekompletiran kao moj Bmw motor...Ono sto ja sada trebam je KARDAN...Interesuje me da li bi mi to prodao!?...Mozda je "Radesm" neki njegov prijatelj cim mi je preporucio pa bi ga(vas)zamolio za uslugu!?... Unapred hvala!
  6. CAo!Planiram da sredim moj Bmw r 25/3 ali mi fale neki delovi...Da li bi mogao da mi pomognes oko toga!?
  7. Cao svima! Zamolio bih vas za pomoc-moj tata ima BMW r25/3 iz 54-te godine,on ga je vozio 70-tih,pre 15 god je poceo restauraciju i na pola stao... Sadaja imam zelju da ga zavrsim!Ali ne da bude sve u sraf orginal-posto za to nemam para nego da motor ide jednostavno... Fali mi kardan,auspuh,sediste i jos neke sitnice i naravno fali mi majstor koji se bavi time... Pa ako neko zna nekog ko se bavi time ,bio bih zahvalan kada bi mi pomogao! Pozdrav svima!
  8. milenkobg

    Bmw r25/3

    Meni treba grana auspuha cela...A ne auspuh za Harly Dejvison! :-)...Hvala u svakom slucaju!
  9. milenkobg

    Bmw r25/3

    Kupujem delove za Bmw r25/3...Kardan,auspuh koji odgovara,sedista...I jos sitnica...Ko ima bilo sta neka pise...
  10. Cao svima! Zamolio bih vas za pomoc-moj tata ima BMW r25/3 iz 54-te godine,on ga je vozio 70-tih,pre 15 god je poceo restauraciju i na pola stao... Sadaja imam zelju da ga zavrsim!Ali ne da bude sve u sraf orginal-posto za to nemam para nego da motor ide jednostavno... Fali mi kardan,auspuh,sediste i jos neke sitnice i naravno fali mi majstor koji se bavi time... Pa ako neko zna nekog ko se bavi time ,bio bih zahvalan kada bi mi pomogao! Pozdrav svima!
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja