bu2rider 3 Napisano Septembar 3, 2010 U prolazu, 12 postova Lokacija: budva Motocikl: KTM 990 SMT Prijavi odgovor kao problematičan drage kolege...evo ja malo da upadnem u ovu pricu....mozda je neko i pisao vec o ovome...ali nisam gledao, ako jeste izvinjavam se u naprijed... zanima me da li neko od vas ide na grobnik ili je isao ili planira da ide? ja sam isao dva puta do sada i sada planiram za koji dan po treci put da ode. ko ne zna ovo je jedina prava staza, kad kazem prava mislim zaista tako, jer je prava pista. evo linka pa pogledaje http://www.grobnik.hr/ a tamo se takodje organizuju motohhapeninzi pa ima prilike za priajvu na pravu trku i da se oprobate i na pravi nacin.http://motohappening.com/...ili da vozite za svoju dusu...staza je zaista fenomenalna..brza je i ima mnogo dobar grip...tacnije jede gume.... eto toliko od mene...ako bude zainteresovanih mozemo dalje pricati i dogovarati.. pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
patak 108 Napisano Septembar 3, 2010 Svrati ponekad, 318 postova Lokacija: Obrenovac Prijavi odgovor kao problematičan Rzmisli malo i o Serres-u u Grčkoj. Do tamo ima 620 km, cena staze za ceo dan je 55 e, a gume se troše upola manje nego na Grobniku. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bu2rider 3 Napisano Septembar 3, 2010 U prolazu, 12 postova Lokacija: budva Motocikl: KTM 990 SMT Prijavi odgovor kao problematičan zainteresovao si me...ali gledam bas sada stazu i cijene..ne cini mi se da su bas tako povoljni..a i cini mi se da je staza dosta sporija od grobnika.... ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2390 Napisano Avgust 19, 2011 Andragog, 4969 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan Zanima me moto rekord Grobnika? Hrvatski znam ima u moto pulsu !Hvala i pozdravvvvv Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5335 Napisano Avgust 20, 2011 Integrisan, 13024 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan ko ne zna ovo je jedina prava staza, kad kazem prava mislim zaista tako, jer je prava pista. Za razliku od koje? Hungaroring je 370 km od Beograda, dan košta 100 evra i gume se troše 65% manje nego u Serresu Tu je i Pannoniaring 500km od BG-a veoma ozbiljna staza, Slovakiaring - 530km od Bgd... Elem, i Brno je svega 700km od Beograda i veoma je prava staza. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FritzTheCat 42 Napisano Septembar 6, 2011 U prolazu, 78 postova Lokacija: Beograd Motocikl: zx6r Prijavi odgovor kao problematičan Bio sam ove godine u dva navrata na Grobniku i mogu da vam prenesem sledeca iskustva. Prilikom prvog odlaska smo otisli nas trojica, ja sam isao motorom zx6r 2010., a drugari su isli kolima. Na samoj stazi postoji skola gde mozes da uzmes casove i da rentiras motor, tako da su se drugari odlicili na varijantu skole sa rentanjem, a ja samo za skolu. Skolu drzi Kresimir Erdec - Kec svojevremeno sampion(2008 mislim) u klasi 1000 za HR. http://www.grobnik.hr/ mozete naci sve vezano za cenovnik staze i cenovnik skole "Racing School 99". Ko ide prvi put na stazu, a nema nekog iskusnijeg sa sobom toplo preporucujem da se odluci za instruktazu u skoli, mada koliko mi je poznato Kec radi i na treninzima vec iskusnih trkaca. To preporucujem iz razloga posto je Grobnik veoma brza staza i mnogi koji su brzi na ulici tamo spoznaju koliko nisu. Sto se tice obaveznih stavki za Grobnik prvo i osnovno su gume. Na Grobniku bukvalno svi lokalci voze Dunlop. Imate dve opcije D-211 GP Racer koji je kompromisna varijanta za pocetnike i rekreativce i odlicno radi posao za vremena iznad 1.45. Druga varijanta je D-211 GP koji je samo guma za stazu, tj na ulici je gotovo nemoguce zagrejati. Koliko cujem da su se mnogi opekli sa drugim, a pogotovo gradskim gumama, posto je asvalt toliko ostar da se gume vec posle par krugova pregreju i samo u jednom momentu bez ikakve "najave puste". Na samoj stazi postoji pumpa za gorivo, vulkanizer, i prodavnica sa sitnicama tipa: rucke, nogostupi, lancanici, sprejevi... (to napominjem posto koliko sam se raspitao na Serresu toga nema). Kod vulkanizera gotovo uvek ima i polovnih guma koje rade posao. Takodje na stazi dezuraju kola hitne pomoci. Radno vreme je od 9 do 17 sa pauzom od 30 min. Privatan smestaj je u okolnim mestima na par km od staze i krece se izmedju 18-20 e za krevet sa doruckom. Evo par fotki: 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FritzTheCat 42 Napisano Septembar 6, 2011 U prolazu, 78 postova Lokacija: Beograd Motocikl: zx6r Prijavi odgovor kao problematičan Evo ga i video. Snimak je sa kamere na repu ucitelja Keca koji nas vodi i pokazuje idealne linije na Grobniku. Naravno i da napomenem da su svi izuzetno ljubazni i prijateljski raspolozeni. Link za skolu: http://99racingschool.com/glavna.html 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alex r6 193 Napisano Septembar 6, 2011 Drug član, 1192 postova Lokacija: Beograd Motocikl: R6 Prijavi odgovor kao problematičan e bas ste slatki vas cetvorica,ocete mozda nekad na Banja Luka ring,mi tamo cesto treniramo,pa dodite da se vozimo malo, Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FritzTheCat 42 Napisano Septembar 6, 2011 U prolazu, 78 postova Lokacija: Beograd Motocikl: zx6r Prijavi odgovor kao problematičan Naravno, i Banja Luka ima svojih čari! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alex r6 193 Napisano Septembar 6, 2011 Drug član, 1192 postova Lokacija: Beograd Motocikl: R6 Prijavi odgovor kao problematičan funkcionise prika do bola Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FritzTheCat 42 Napisano Septembar 7, 2011 U prolazu, 78 postova Lokacija: Beograd Motocikl: zx6r Prijavi odgovor kao problematičan doci ces ti i na Grobnik znam ja! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alex r6 193 Napisano Septembar 7, 2011 Drug član, 1192 postova Lokacija: Beograd Motocikl: R6 Prijavi odgovor kao problematičan kraj septembra nemoj da te nema Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alex r6 193 Napisano Maj 8, 2012 Drug član, 1192 postova Lokacija: Beograd Motocikl: R6 Prijavi odgovor kao problematičan kraj septembra nemoj da te nema pozivam drugare na grobnik 25,26 maj na lep trening,sve informacije su na djuro moto sport Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mikac71 12 Napisano Maj 9, 2012 U prolazu, 60 postova Motocikl: Suzuki GSX-R1000 Prijavi odgovor kao problematičan link, cena ili nesto vise informacija?? ajd prosvetli nas Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bu2rider 3 Napisano Maj 9, 2012 U prolazu, 12 postova Lokacija: budva Motocikl: KTM 990 SMT Prijavi odgovor kao problematičan poz drugari....evo i ja da napisem koje slovo...nisam dugo pisao na ovim stranama... ja sam se debelo zarazio ovim virusom grobnik...svake godine idemo makar jednom...ali cesto i dva puta..jbg ipak je daleko dosta 700km u jednom pravcu...nabacimo motore na prikolice i pravac rijeka....staza je vrhunska, barem se meni mnogo svidja, jeste da jede gume i da ubija...ali zato ima grip brutalan.....sto se guma tice tamo velika vecina vozi dunlop d 211 gp racer kao sto je neko gore vec napisao i sa tim se ne treba igrati...bolje su i najlosije polovne nego najbolje cestovne koje imate na motoru...a polovnih ima uvijek da se nadje kod cuvenog Futera(vulkanizera)...oni tamo montiraju balansiraju gume i to bez kompjuterskih balanserki..nego na osovinu fino rucno i odokativna metoda:)...ima super likova i stvarno svi su raspolozeni da pruze pomoc bilo kakvu...na zalost nisam stigao kod keca da odradim skolu ali to je sledeca investicija sigurno jer bez toga nema prave voznje i nekog obaranja vremena....prvi puta kad sa isao isao sam na motohappaning i to je dobra stvar ima dosta kategorija i trka cijeli vikend..naravno i dobrog druzenja...prosle godine smo isli i kod karima babica isto cuveni trkac slovenac, ima svoju skolu, i on je pravio kao neki motothappening i odlicno je bilo bas....ove godine je pravio za 1.maj i nismo stigli na zalost...eto malo sam oduzio ali toplo preporucujem ko god ima bilo kakve mogucnosti da ode na grobnik i garantujem da posle toga ima da se navuce zesce....zivijeli Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bu2rider 3 Napisano Maj 9, 2012 U prolazu, 12 postova Lokacija: budva Motocikl: KTM 990 SMT Prijavi odgovor kao problematičan evo pokusacu i ja koju sliku da ubacim evo sada nekih profi koje je radio pravi fotograf... eto za sada toliko..imam negde i jedan video pa cu i to ubaciti pozz svima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alex r6 193 Napisano Maj 27, 2012 Drug član, 1192 postova Lokacija: Beograd Motocikl: R6 Prijavi odgovor kao problematičan danas se vratili sa grobnika,bilo je fantasticno,slike pustam kad nam se vrati drugar koji je slikao celo vreme i na tome mu hvala,jer je podneo tu strasnu stranu motociklizma,slikas a ne vozis Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 17019 Napisano Maj 27, 2012 Integrisan, 8304 postova Prijavi odgovor kao problematičan Željno čekam(o) fotke! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tkd 174 Napisano Maj 28, 2012 Svrati ponekad, 465 postova Motocikl: Suzuki gsx r 600 k8 Prijavi odgovor kao problematičan Bas je bilo super. Grobnik je odlicna staza. Iznad mojih ocekivanja. Staza "drzi" neverovatno. Nadam se da je Alexov drugar napravio dobre slike i da ce uspeti da docara atmosferu sa Grobnika. Nadam se da je i mene slikao koji put, makar u pozadini. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alex r6 193 Napisano Maj 28, 2012 Drug član, 1192 postova Lokacija: Beograd Motocikl: R6 Prijavi odgovor kao problematičan Željno čekam(o) fotke! a tek ja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alex r6 193 Napisano Maj 30, 2012 Drug član, 1192 postova Lokacija: Beograd Motocikl: R6 Prijavi odgovor kao problematičan Željno čekam(o) fotke! a tek ja slabe slike ali nema veze,bice bolje drugi put Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 17019 Napisano Maj 30, 2012 Integrisan, 8304 postova Prijavi odgovor kao problematičan Krivina Zagreb? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5335 Napisano Maj 30, 2012 Integrisan, 13024 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan Nije mogao da se odluči da li da zumira na tebe ili na onog na Pegazu u pozadini. Nije lak posao za laika. Ja sam u Brnu prošle godine napravio 200 slika dok nisam počeo da pravim prihvatljive. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Macakr6 75 Napisano Maj 30, 2012 Svrati ponekad, 211 postova Lokacija: Beograd Motocikl: cb750f kr250s zzr600 xt350 dr650djebel vt600shadow gsx1100r vfr400r 650tangai yzf6r gsxr600r zx6r YZFR6R Prijavi odgovor kao problematičan aparat odlican,mozda pozicija nije adekvatna inace coveku nisu dali da hoda sa kamerom,sve u svemu da nije slikao nebi imali ni jednu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alex r6 193 Napisano Maj 30, 2012 Drug član, 1192 postova Lokacija: Beograd Motocikl: R6 Prijavi odgovor kao problematičan aparat odlican,mozda pozicija nije adekvatna inace coveku nisu dali da hoda sa kamerom,sve u svemu da nije slikao nebi imali ni jednu. jes vala,ali mu je trebao zum,u svakom slucaju hvala mu i za ovo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...