odejan 1 Napisano Septembar 16, 2010 U prolazu, 27 postova Lokacija: Bački Breg Prijavi odgovor kao problematičan princ 4000 za 2 sezone (MALO)poslednja 3meseca ni nevozim na prodaju je al nikome izgleda ne trba.... A FALCON SUPER 4T 18000 OTISAO AKUU ,BENDIKS i pali na kurblu ujtru iz prve a kad se zagreje iz treceg cetvrtog pokusaja malo i dimi na auspuh ztrba da se menjaju karike ali ide 60 i nekad i vise2-3km(ja 100 kg) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lemy 1044 Napisano Septembar 17, 2010 Drug član, 1076 postova Lokacija: Novi Sad-Sabac Motocikl: Suzuki DR-Z400, KTM 790 adventure Prijavi odgovor kao problematičan Princ 125 (prva generacija giantco prince) 7500 km, zamenjena prednja i zasnja sijalica, sve ostalo fabricki i u odlicnom stanju. Na prodaju je ali izgleda da i on ne treba nikome. Keeway supershaodow 250, tek 1500km (ovo mu je druga sezona), za sada mu ne fali nista , osim sto je malo korodirao, za razliku od princa koji jos uvek nema ni trunke korozije a stariji je 2 godine Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
daruga 141 Napisano Septembar 20, 2010 Svrati ponekad, 151 postova Lokacija: obrenovac,zvečka Motocikl: Yamaha Diversion 600 Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav,moj speed presao 15000km,busio sam gume tri puta i dva puta menjao sijalice u faru,servisiram ga na 5000,sipam ulje MOTUL,jedan put sam promenio svecicu.Kontrolisem cesto nivo ulja i nema potrosnje...ventile sam stelovao prvi put u servisu a drugi put sam ovog proleca... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Srki Coyote 136 Napisano Octobar 17, 2010 MC Coyote, 273 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Honda CBR1000 F Prijavi odgovor kao problematičan Superlight 150 presao cirka 40000 km i kusur,od juna 2007 do danas,sto bi rekli:nisam se skidao sa njega od vecih popravki menjana lamela i prednja guma,a i zadnja je pri kraju.Najvise mu prija ulje 15 w50 nije toliko bitna marka ulja.toliko od mene ako nekome treba jos info nek baci poruku.pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bogda 36 Napisano Octobar 17, 2010 Drug član, 1399 postova Lokacija: Chicago IL - Babusnica - Nish Motocikl: Husqvarna tr650 strada abs 2014 Prijavi odgovor kao problematičan To je vec fina kilometraza. Da li je poceo da trosi ulje, primecuje li se drasticno opadanje performansi, potrosnja goriva? Koliko su kostale lamele? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Srki Coyote 136 Napisano Octobar 20, 2010 MC Coyote, 273 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Honda CBR1000 F Prijavi odgovor kao problematičan performanse su mu ok,poceo je da trosi malo ali nista drasticno (kazu neki da su karike) osim estetskih za*ebancija i oslanjanja sto prednjeg i zadnjeg nema nekih vecih problema.lamela je menjana pre dve sexone i mislim da je bila oko 40 ili 50 evra.Nisam siguran za cenu posto je ortak to sredio u Kg,bio motor kod njega jedno vreme.Kako se pokazao raptor?pozzz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bogda 36 Napisano Octobar 20, 2010 Drug član, 1399 postova Lokacija: Chicago IL - Babusnica - Nish Motocikl: Husqvarna tr650 strada abs 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Za sad odlicno ali je na satu tek nesto preko 4000 tako da tek treba da se pokazuje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mozart junior 330 Napisano Octobar 20, 2010 Ne vozi brze nego sto tvoj andjeo cuvar moze leteti., 113 postova Lokacija: vs-ns Motocikl: ,yamaha tzr 125 Prijavi odgovor kao problematičan moj bivsi motor :sprint sportpresao je 15000 za 2 godine inace sam ga novog uzeo ;D a sadasnji skuter sprint phantom 2300 km za sad Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blackbite 7 Napisano Octobar 20, 2010 Drug član, 2265 postova Lokacija: Stara Pazova Prijavi odgovor kao problematičan performanse su mu ok,poceo je da trosi malo ali nista drasticno (kazu neki da su karike) osim estetskih za*ebancija i oslanjanja sto prednjeg i zadnjeg nema nekih vecih problema.lamela je menjana pre dve sexone i mislim da je bila oko 40 ili 50 evra.Nisam siguran za cenu posto je ortak to sredio u Kg,bio motor kod njega jedno vreme.Kako se pokazao raptor?pozzz Ako ok ide, a krene da puno trosi, zamenis karike, i opet iz pocetka. Inace, drago mi je da se konacno javio neko sa ozbiljnijom kilometrazom na kineskom motoru, jer je takvih malo pa je zaista tesko utvrditi koliko su ustvari dobri na duzi vremenski period. Superlight je ocigledno prosao test, a nadam se da ces nas ubuduce izvestavati kako se budu nizali kilometri, a kada stignes do 50 000km da postavis jednu temu, gde ces opisati njegovu istoriju (poput onih velikih testova u casopisima, samo uproscenije naravno), siguran sam da bi ljudima bilo veoma zanimljivo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Damir. 137 Napisano Octobar 20, 2010 skuter-servis, 406 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: dr mr Prijavi odgovor kao problematičan Ovaj moj brus li fvision ili ti yamasaki 3700km, i nesto ga ukocilo oko paljenja, skinuo sam masinu ali nikako da dodje na red, stoji u cosku za kaznu. Uglavnome javio se kvar na; sad nista precizno dok ne otvorim, dal zamajac, ili bendiks itd. Anlaser nece da okrene ispravan je, skidao sam i sa drugog i opet nece, probao moj na drugoj masini i radi, ali na mojoj masini ne moze da okrene, kompresija je odlicna,otvorio sam ventil deknu da pogledam i sve je na mestu, ovih dana cu da skinem magnet i deknu gde je mehanizam paljenja i pumpa pa da vidim sta je u pitanju. Inace do sada nije bilo problema. 15w40 sipano, posto je 10w trosio,moguce da je bio neki fuseraj od ulja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Srki Coyote 136 Napisano Octobar 21, 2010 MC Coyote, 273 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Honda CBR1000 F Prijavi odgovor kao problematičan hocu prijatelju,kada predjem 50000 lepo cu napisati mane i vrline malog superlight-a veliki pozzz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MadScientist 13 Napisano Novembar 13, 2010 Can't cure stupid, 81 postova Motocikl: Trenutno na 4 točka Prijavi odgovor kao problematičan Uzeo sam tek nedavno motor, tako da je presao samo 1.800km za sada bez ikakvih problema. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GUS 261 Napisano Novembar 13, 2010 Zainteresovan, 648 postova Lokacija: Banja Luka-Srpske Toplice Motocikl: AFRICA TWIN RD 03 Prijavi odgovor kao problematičan Kawasaki KLE 500 Jul 2010 godine Do korcule i nazad malo vise od 1000KM, nije ni osjetio samo ga je zezalo palenje pa me malo obrukao na trajektu. i evo sad afrika Twin bezbroj vikend voznjica od 100-200 KMsve u redu samo jednom probio zadnju gumu.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Зорге 695 Napisano Novembar 13, 2010 Drug član, 3087 postova Lokacija: The very heart of southern Banat Prijavi odgovor kao problematičan Седи. Добио си кеца. Питање је за власнике кинеских мотоцикала. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sikiriki 148 Napisano Decembar 6, 2010 glavatar, 172 postova Lokacija: burlingame, ca Motocikl: gs500 '02 Prijavi odgovor kao problematičan moze li i nevlasnik da napise jednu? Drugarov futong prince uzet 2007 cini mi se sada ima oko 32000 nemam pojma tacno, ali preko 30000 garantujem. Video je duge periode nerada i podneo musku voznju. Jos uvek izvlaci 120ak kmh. Jedino redovno bilo je zamena ulja, bez zamene filtera(tvrdi lik da nema filter vec sito, vi trijade znate to bolje no ja) bez podesavanja ventila i ostalih kerefeka koje zahtevaju japanci, sada je malo zapusten i muce ga sitnice(kvacilo radi ali proklize ponekad,ventili,struja,karbovi), ali 100e kod dobrog majstora ili 40e i gajba piva i malo vremena i bio bi ponovo utegnut. Steta sto trenutnog vlasnika ne zanima i prodaje ga. Inace polagah na toj masini, zgazih psa, vozah u zalazak... Ma zver Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djordje 97 7 Napisano Decembar 12, 2010 U prolazu, 20 postova Prijavi odgovor kao problematičan 1146 km nisam ga puno vozao zato što nemam vozačku, do slijedeće godine 8000 sigurno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RAJA 186 Napisano Decembar 12, 2010 Svrati ponekad, 430 postova Lokacija: MLADENOVAC Prijavi odgovor kao problematičan Od 1981 drugi vlasnik 96000,nikad otvaran jos prve lamele.Pogonski lanac menjan prvi put na 60000 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aspar 195 Napisano Decembar 12, 2010 Zainteresovan, 620 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda ST 1100 Pan Europa Prijavi odgovor kao problematičan Samo da se upisem,doduse kao bivsi vlasnik.Keeway Superlight 150,18700km,vecinom dvoje na njemu sa prtljagom i to ohoho.Na duzim voznjama skoro stalno na punom gasu,nikad izdao.Promenjen samo regler,svecice i ulje ne racunam.Ulje nije trosio.Najduza voznja u jednom danu 455km.Zahvalno i jednostavno motorce 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Srki Coyote 136 Napisano Decembar 12, 2010 MC Coyote, 273 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Honda CBR1000 F Prijavi odgovor kao problematičan Samo da se upisem,doduse kao bivsi vlasnik.Keeway Superlight 150,18700km,vecinom dvoje na njemu sa prtljagom i to ohoho.Na duzim voznjama skoro stalno na punom gasu,nikad izdao.Promenjen samo regler,svecice i ulje ne racunam.Ulje nije trosio.Najduza voznja u jednom danu 455km.Zahvalno i jednostavno motorce Baš tako,sa njim sam prešao 42000 i nijednom me nije ostavio na putu ;-) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MajorSoul 141 Napisano Decembar 13, 2010 Ducati Power, 813 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM 1290 Super Adventure S :) Prijavi odgovor kao problematičan Kupljen krajem ove sezone, nazalost malo dana za voznju, i nekih 280km na kilometar satu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bogda 36 Napisano Decembar 18, 2010 Drug član, 1399 postova Lokacija: Chicago IL - Babusnica - Nish Motocikl: Husqvarna tr650 strada abs 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Raptor do sada pokazuje 4100, bas sam ga slabo vozio a uzeo ga krajem sezone. Za sada jedino moraju da se menjaju usisne lulice na karbovima, ostalo je odlicno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deki59 141 Napisano Decembar 18, 2010 Zainteresovan, 699 postova Lokacija: Srce Srbije pod jakim infarktom-Kosovska Mitrovica Motocikl: Tomos APN6-82,BMW R 1150 RT-03,Kawasaki EN 500-94 Prijavi odgovor kao problematičan Chituma 150-6 kupljena nova 2005. i uvezena iz Kine, registruje se redovno i presao: 2.160 km Promenjen akomulator, jedna sijalica u jednom od malih farova i to je to. Volim ovaj motor, ali ga retko vozim-ne stize se Najveca razdaljina za jedan dan oko 400 km (K.Mitrovica-Cacak-K.Mitrovica) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola_bns 15 Napisano Decembar 20, 2010 U prolazu, 34 postova Lokacija: Banatsko Novo Selo Motocikl: Keeway MATRIX 50 Prijavi odgovor kao problematičan Moj Kivi za malo manje od 2 sezone 21000km. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Зорге 695 Napisano Decembar 20, 2010 Drug član, 3087 postova Lokacija: The very heart of southern Banat Prijavi odgovor kao problematičan А колико је прешао онај којим си дрифтовао у Глогоњу? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nemandza 11 Napisano Decembar 21, 2010 U prolazu, 47 postova Lokacija: Bg Motocikl: yamaha V-star 650 midnight custom Prijavi odgovor kao problematičan Superlight 150 presao oko 1000 km,(uzet sa oko 3000,otisao sa oko 4000)promenjene sajle kvacila i gasa,sijalica vise komada,akumulator,nikada nije hteo da upali na dugme,iskljucivo posle par minuta kurblanja,posle iole duze voznje ( 20 km ) ledja bolela kao da sam nosio dzakove,a kad je vetrobran pukao od malo jaceg stiska,napokon sam shvatio da ovaj motor i nije tako povoljan za odrzavanje. E sad da budem objektivan pa da spomenem drugara iz kluba koji je sa Princem presao preko 34000 uglavnom po Bgu, bez vecih kvarova,cak ni gume nije menjao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...