knezmoto 642 Napisano Septembar 5, 2010 Svrati ponekad, 168 postova Lokacija: Skupljen(Vladimirci) Motocikl: Sachs Mad Ass 125 Prijavi odgovor kao problematičan Bravo Dzigi ! Gotivio sam te zbog tvog razmišljanja u drugim rubrikama gde si imao komentare. Ali ovo je ako ne najbolja, ali jedna od najboljih putopisnih reportaža koje sam pročitao. :) 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ugac 1150 Napisano Septembar 5, 2010 Drug član, 1366 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Orion craus 49 Prijavi odgovor kao problematičan Bravo Dzigi! Uzhivao sam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zippacope 70 Napisano Septembar 5, 2010 Svrati ponekad, 297 postova Lokacija: Darkwood-Bgd Motocikl: dr 650 se - tenere T7 Prijavi odgovor kao problematičan ovo je prica za ekranizaciju u koprodukciji rtsa i hrta ;D bravo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Michel 70 Napisano Septembar 5, 2010 Svrati ponekad, 101 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: BMW R 1200 GS ADV Prijavi odgovor kao problematičan Odlicno.Najbolji putopis- zbog prave ljubavne price! Zbog toga se na odmor ide iskljucivo cistog srca,jednostavno se prepustis zivotu da te vodi... Veliki pozdrav. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
quasaar 1027 Napisano Septembar 6, 2010 Călător motocicleta, 2361 postova Lokacija: Novi Sad / Mlecni Put Motocikl: Bez... jednog dana ponovo :) Prijavi odgovor kao problematičan Bravo Dzigi... vidim da si uzivao... tako treba BTW... zasto takav raspored prtljaga????? Sto ne koferi sa strane a smotuljak i ostatak stvari od gore? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bobanfox 5602 Napisano Septembar 6, 2010 Zainteresovan, 670 postova Lokacija: Nürnberg Motocikl: Honda Varadero XL1000VA Prijavi odgovor kao problematičan Bravo Dzigi... vidim da si uzivao... tako treba BTW... zasto takav raspored prtljaga????? Sto ne koferi sa strane a smotuljak i ostatak stvari od gore? više mu leže leve krivine, da ga ne odere Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fibra 345 Napisano Septembar 6, 2010 Drug član, 1826 postova Lokacija: DE Prijavi odgovor kao problematičan Bravo Dž. Svaka cast na avan/turi. Iskren, opusten i dosta drugaciji putopis nego sto smo navikli. Posebnu notu daje mu romansa za koju vam zelim sve najbolje. Takodje svaka cast i domacinima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzigorius 134 Napisano Septembar 9, 2010 Drug član, 1537 postova Lokacija: Svemir 2,8342534 svetlosnih godina zapadno od Marsa Prijavi odgovor kao problematičan Bravo Dzigi... vidim da si uzivao... tako treba BTW... zasto takav raspored prtljaga????? Sto ne koferi sa strane a smotuljak i ostatak stvari od gore? više mu leže leve krivine, da ga ne odere Imam 2 kofera jedan sam izgubio, mada mogu sa TDM da uzmem Maxiu ali 2 su mi dovoljna.....ako ih stavim bocno onda sam siri i teze se provlacim, ovako sam najveci teret stavio gore na sredinu ( alat je najtezi ) a ovaj na strani je lagan...... Tako da sam mnogo uzi a i brzi......inace motocikl se odlicno ponasa sa koferima pa cak i kada sam drzao po 10 minuta pun gass.....nikakvo uvijanje i zmijuljenje..... Odlicno.Najbolji putopis- zbog prave ljubavne price! Zbog toga se na odmor ide iskljucivo cistog srca,jednostavno se prepustis zivotu da te vodi... Veliki pozdrav. Da bas tako, ja kazem pusti neka te talasi nose.....a talasam se i daljeeeeeeeee...........)))))))))))))))))) hvala vam jos jednom svima:)))) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zilens 2 Napisano Septembar 10, 2010 U prolazu, 22 postova Lokacija: novi sad Motocikl: Tako Dobar Motor Prijavi odgovor kao problematičan bravo Dzigi svaka cast i samo vezbaj posle ovoga nema opustanja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MIHO 598 Napisano Septembar 17, 2010 Svrati ponekad, 370 postova Lokacija: Beograd Motocikl: HONDA CB250, HONDA CB360,MZ es 175/1 1966, Triumph Thunderbird 900 Classic Prijavi odgovor kao problematičan Najbolji putopis koji sam procitao..... svi elementi su tu..... avantura....romansa....( spanska serija)... dobre fotke BRAVO....... CEKAMO II, III, IV......deo ..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzigorius 134 Napisano Septembar 22, 2010 Drug član, 1537 postova Lokacija: Svemir 2,8342534 svetlosnih godina zapadno od Marsa Prijavi odgovor kao problematičan Sta da vam kazem prijatelji moji!?!?! Situacija postaje neizdrziva bez moje drage ljubavi.....zato za koji tren dajem gass i odoh, tamo gde me neko voli, ceka, zeli i zeljno me iscekuje...... Stoga za koji minut dajem gas, ovaj put na 4 tocka, i idem precicom......a pravac je, Zagreb, Rjeka...KRK!!!!!!!!!!!!! Drustvo, znam da znate koliko mi se ide mojoj dragoj u zagrljaj!!! u svakom slucaju ja vas sve puno pozdravljam i vidimo seeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jos samo 528km kaze via Michelin!!!!!!!!!!!!! Posto ljubav ne poznaje granice, ovo su za mene 2 gassa!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zoltan 583 Napisano Septembar 22, 2010 Drug član, 1015 postova Lokacija: Novi Beograd-blok 63, Herceg Novi-Baosici Motocikl: Honda CBR 900 RR Prijavi odgovor kao problematičan Srecan put! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svemirko 75 Napisano Septembar 22, 2010 Svrati ponekad, 210 postova Lokacija: Beograd Motocikl: suzuki dr 650 rs, suzuki gs500e Prijavi odgovor kao problematičan Bez nje se nevracaj ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bobanfox 5602 Napisano Septembar 22, 2010 Zainteresovan, 670 postova Lokacija: Nürnberg Motocikl: Honda Varadero XL1000VA Prijavi odgovor kao problematičan Lepo ja napisao da devojka živi na Krk-u, a Vi, Zagreb pa Zagreb. Srećan put, lepo se provedi i srećno se vratio/vratili Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzigorius 134 Napisano Septembar 22, 2010 Drug član, 1537 postova Lokacija: Svemir 2,8342534 svetlosnih godina zapadno od Marsa Prijavi odgovor kao problematičan Sloperu prijatelju ona i jeste Zagrepcanka, ali veliki deo godine provodi na Krku jer ne voli gradsku vrevu...... Hvala vam prijatelji i sada sam stvarno otisao:)))))))))))))) 528km...gassssss:)))))))))))))))))) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sinclair 423 Napisano Septembar 22, 2010 Zainteresovan, 500 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki VStrom 650xt - Ferdinand Prijavi odgovor kao problematičan Boze zdravlja pa da se vrate utroje! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
velja 8 Napisano Septembar 22, 2010 Svrati ponekad, 201 postova Lokacija: Pančevo Prijavi odgovor kao problematičan Srećan put! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ljilja-pei 90 Napisano Septembar 22, 2010 Svrati ponekad, 209 postova Lokacija: Trešnja Prijavi odgovor kao problematičan Srećan put i još lepši provod! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano Septembar 22, 2010 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Boze zdravlja pa da se vrate utroje! to, TO! Ajde, Džigi, navijamo za tebe! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mile fazer 4465 Napisano Septembar 22, 2010 Drug član, 2013 postova Lokacija: Pula Motocikl: KTM 1290 SD GT Prijavi odgovor kao problematičan ljubav je stvarno sljepa, uopce ne vidi koliko ga to košta ? trebaju se skrasiti na Krku i krkati djecu - male hrvosrbe. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TomoB 1618 Napisano Septembar 22, 2010 Skilled Rider, 1613 postova Motocikl: Pijađo Ćao Prijavi odgovor kao problematičan ahaaaa, znamo kome je "posvećena" ova tema.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
johann 850 Napisano Septembar 22, 2010 Cuore Sportivo, 1338 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KTM LC4 620, KTM 790 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Boze zdravlja pa da se vrate utroje! to, TO! Ajde, Džigi, navijamo za tebe! Šta je,bre ? I ti bi da "navijaš" ? ;D [move]"navijaš" - ogrebati se za snošaj[/move] Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 5168 Napisano Septembar 22, 2010 BJB Maxi Scooter Club, 6051 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Odličan putopis-svaka čast.Što neko ovde reče-kao da sam bio tamo !A daće Bog... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
s a n j a 130 Napisano Septembar 24, 2010 Zainteresovan, 561 postova Lokacija: Kostolac,Srbija Motocikl: Gilera Typhoon X Prijavi odgovor kao problematičan Svaka čast na putopisu,baš si me oraspoložio sa ovako dobrom avanturom.Ljubav je čudo.Sa srećom.Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pauk 613 Napisano Septembar 24, 2010 Zainteresovan, 898 postova Lokacija: Paracin Motocikl: Honda forza 250 Prijavi odgovor kao problematičan E iskreniji putopis nisam citao,alav ti vera,srecan sam zbog tebe ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...