scuba 15 Napisano Septembar 3, 2010 Çelebi, 2415 postova Lokacija: Beograd - Vuk Motocikl: Imam Prijavi odgovor kao problematičan Zavareno. Čekamo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DEJAN ZEMUNAC 9 Napisano Septembar 4, 2010 Svrati ponekad, 220 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan Zavareno. Čekamo. ako cekate na pisanije motordzije,nacekacete se,vozika se 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr.Jericho 82 Napisano Septembar 6, 2010 Blocos Bastardos, 330 postova Lokacija: блокови Motocikl: XF650 Prijavi odgovor kao problematičan Sve je reseno...svaka cast momcima u laboratoriji!!!! Inace...lik iz krusevca sa moto otpada nema moj precnik kurble na kraju... Hvala Dekiju koji se iscimao oko svega... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5950 Napisano Septembar 6, 2010 Svakom po zasluzi, 12421 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Zlatne ruke imaju Scuba i kum Rale Drago mi je da sve fercera. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki 1214 Napisano Septembar 6, 2010 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan Zavareno. Čekamo. xexexe...kad stara garda krene da "vari" tu nema greške ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5950 Napisano Septembar 6, 2010 Svakom po zasluzi, 12421 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Vare po ceo dan al' ih ne fata uopšte? ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6392 Napisano Septembar 6, 2010 Enduraš, 6382 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan moj drug imao identican problem. Prvo je vario kod nekog bravara, ono klasicno, nije mu potrajala 3 dana, opet pukla. Onda odneo kod profi varioca koji se samo time bavi i tu mu je potrajala 4-5 meseci. Posle je na svakih nekoliko meseci vario ponovo. Igleda ne moze da se zavari da traje, tako dok ti radi zavarena, trazi dalje nepuknutu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr.Jericho 82 Napisano Septembar 6, 2010 Blocos Bastardos, 330 postova Lokacija: блокови Motocikl: XF650 Prijavi odgovor kao problematičan Imaju u guevari Vicma za 30e, tako da cu poruciti, pa preko zime da mi stigne, a mislim da cu mu ugraditi anlaser... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Septembar 6, 2010 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Sto..? vidim ja kako te devojcice gledaju dok skaces po kurbli Sta li im je tek u glavama... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr.Jericho 82 Napisano Septembar 6, 2010 Blocos Bastardos, 330 postova Lokacija: блокови Motocikl: XF650 Prijavi odgovor kao problematičan pa kako mi se cuje izduv...mislim da moze i moj klip da im udje u glavu ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nadalina 883 Napisano Septembar 6, 2010 Malo Zlo, 753 postova Lokacija: BGD Prijavi odgovor kao problematičan Sto..? vidim ja kako te devojcice gledaju dok skaces po kurbli Sta li im je tek u glavama... Hmmm.... Mali nam je prelijep.... ;D A, kum Rale kad zavari, on je to zavario! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr.Jericho 82 Napisano Septembar 7, 2010 Blocos Bastardos, 330 postova Lokacija: блокови Motocikl: XF650 Prijavi odgovor kao problematičan Nema sta da fali, Kad kum Rale zavari. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
uzum81 0 Napisano Novembar 7, 2010 U prolazu, 2 postova Motocikl: Honda MTX 125 Prijavi odgovor kao problematičan Imao sam isti problem i nema sanse da se zavari, tj moze al ne traje dugo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...