stari roker 4320 Napisano Septembar 1, 2010 motoras, 2484 postova Lokacija: PECINCI Motocikl: BMW '73. zderac kilometara // TOMOS APN 4/deva //Gpz900r Ninja // VULCAN VN1500 Prijavi odgovor kao problematičan Prodajem kacigu Shark S800 boreal mat,L velicina. Kaciga je bukvalno kao nova. Kupljena je prosle zime i nosena je svega 5-6 puta sa potkapom i to samo na duze relacije. Za krace voznje koristim staru. Sharka prodajem jer sam narucio novu kacigu koja je vise po mom ukusu,ova mi je bas za R-a. Cena nove je 19300,00 dinara,a ja ovu dajem za 160€. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
biker-1 270 Napisano Septembar 2, 2010 U prolazu, 40 postova Motocikl: japanac na dugme Prijavi odgovor kao problematičan nova 1930 a ti ovu prodajes za 160 evrica Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Charuga 769 Napisano Septembar 2, 2010 Drug član, 1342 postova Lokacija: Beograd-Srbija Motocikl: ZX10-R Prijavi odgovor kao problematičan nova 1930 a ti ovu prodajes za 160 evrica Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BAKLAVA 11 Napisano Septembar 2, 2010 Svrati ponekad, 180 postova Lokacija: kovin Prijavi odgovor kao problematičan nova 1930 a ti ovu prodajes za 160 evrica to se zove trgovina Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svetac 527 Napisano Septembar 2, 2010 Drug član, 1448 postova Lokacija: subotica Motocikl: Honda ness 150 Prijavi odgovor kao problematičan dobra prica je pola posla! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stari roker 4320 Napisano Septembar 2, 2010 motoras, 2484 postova Lokacija: PECINCI Motocikl: BMW '73. zderac kilometara // TOMOS APN 4/deva //Gpz900r Ninja // VULCAN VN1500 Prijavi odgovor kao problematičan nova 1930 a ti ovu prodajes za 160 evrica Pobegla mi nula!:-) Ispravio sam.Nova je 19300 din. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Charuga 769 Napisano Septembar 2, 2010 Drug član, 1342 postova Lokacija: Beograd-Srbija Motocikl: ZX10-R Prijavi odgovor kao problematičan Tvoja stvar kako ces da prodajes, ali ako je nova 183 eura malo je nelogicno da za polovnu trazis 160....srecno Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aca035 36 Napisano Septembar 3, 2010 Svrati ponekad, 423 postova Lokacija: Cuprija Prijavi odgovor kao problematičan stariji model ja dao 80 eura (nova) doduse u louisu ali bi dao i 160 sada da ima isti dezen i s velicina ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stari roker 4320 Napisano Septembar 3, 2010 motoras, 2484 postova Lokacija: PECINCI Motocikl: BMW '73. zderac kilometara // TOMOS APN 4/deva //Gpz900r Ninja // VULCAN VN1500 Prijavi odgovor kao problematičan Tvoja stvar kako ces da prodajes, ali ako je nova 183 eura malo je nelogicno da za polovnu trazis 160....srecno Pa mozda si i u pravu,ali... Vidim da ce mi ostati,pa mogu sad i sam da off-ujem. Da je dam za manje od 150 mi se bas i ne isplati. Kaciga je bukvalno nova,pa mi je ne isplativo samo zbog boje platiti razliku vise od 50€. Smatram sve ove komentare dobronamernim,ali kaciga je ipak moja pa ja odredjujem cenu. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Charuga 769 Napisano Septembar 3, 2010 Drug član, 1342 postova Lokacija: Beograd-Srbija Motocikl: ZX10-R Prijavi odgovor kao problematičan Nisam mislio nista zlonamerno, posao sam od sebe posto nije neka razlika.... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano Septembar 3, 2010 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan malo je "cudno" ako ocekujes da ti se isplati nesto sto si kupio novo i sad prodajes polovno. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stari roker 4320 Napisano Septembar 3, 2010 motoras, 2484 postova Lokacija: PECINCI Motocikl: BMW '73. zderac kilometara // TOMOS APN 4/deva //Gpz900r Ninja // VULCAN VN1500 Prijavi odgovor kao problematičan malo je "cudno" ako ocekujes da ti se isplati nesto sto si kupio novo i sad prodajes polovno. Ali Gavro,smrc,smrc,pazi kad je kao iz radnje... Salim se,samo opusteno. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...