boško 24 Napisano Septembar 2, 2010 Svrati ponekad, 140 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Pošto sam veliki inađjija sa njima moj postupak bi bio sedeći. Tu gde mi je maznuo ključ motor na štender ili ćopu povučem se na trotoar ,telefon pa 92 i zahtevam uviđaj ukradeni mi ključevi sa motora a uz to nekog od prolaznika zamolim za svedoka da sačeka malo 1-2 min samo da čuje njegovo pizdenje i dranje ,da telefon zbog kontakta. Poziv 92 se snima i odma počinješ sa pričom šta se dešava i zahtevaš uvićaj ,pa od istih tražiš da te povežu sa saobraćajnom policijom , sa tim da ti je motor na sred kolovoza i da nećeš da ga ukloniš . Samim otimanjem ključa tj. gašenjem motora on je tebi ugrozio život na kolovozu ,pa ako mu smeta motor na kolovozu neka ga sam sklanja a onda obavezno telefon i slikanje da se ima i taj dokument .Bez broja značke nedam dokumenta . Ja dvojci bio na disciplinskoj , vratili se na rodne njive .Veruj mi dovoljno lud da uradim ovo što sam napisao . Samo nesmeš da dozvoliš nikom da ti rukom priće ključu dok si na kolovozu odma zvek po ruci pa nek bude 10xpandur . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Čeh 1009 Napisano Septembar 3, 2010 Drug član, 1542 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XLV 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Meni je malo falilo da pošaljem link ka ovoj temi na onaj mejl... Al' nisam hteo na svoju ruku... A da pošaljemo svi po mejl? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
đunta 4192 Napisano Septembar 3, 2010 Ne silazi, 6561 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: đački pešački Prijavi odgovor kao problematičan Ako Mina aminuje, da šaljemo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maxxa 303 Napisano Septembar 3, 2010 侍, 671 postova Lokacija: Булбулдер Motocikl: Honda XRV 650 Prijavi odgovor kao problematičan @Čeh Dobra ideja Minaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mina 545 Napisano Septembar 3, 2010 ♥Amor Vincit Omnia♥, 1524 postova Lokacija: Beograd/Kina Motocikl: Fazer 600 Prijavi odgovor kao problematičan Ako vam je toliko stalo imate moje amin... Mene stvarno mrzi da se mlatim sa njima... Da je bio krajnje bezobrazan jeste, da je radio neshto shto mislim da ne sme..jeste... Digao mi je pritisak na hiljadu...ali sad je vec sve to iza mene... Tako da ko zeli da ga nagazi samo napred... p.s. I danas prodjoh tuda, nije bilo nijednog pandura... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nastasovic 89 Napisano Septembar 3, 2010 Svrati ponekad, 209 postova Lokacija: selo vojska Motocikl: suzuki bandit 1200s Prijavi odgovor kao problematičan vozim od 77 god nikada takvu situaciju ni u snu sanjao a kamoli imao .neko bi zavrsio u pritvoru neko u hitnoj jbm li ga ali ne nasla kmeta steta obicno ljudi ostanu tog momenta bez teksta zbunjeni sto njima da prostor za manipulacije razne vrste a kad prodje jbg. u naselju i u gradu ispostujem stanem ali van nema sanse pogotovu nocu i kad je radar samo gas i ne stajem a ispravan 100% .mina bravo za reakciju na sve to malo nas bi tako odreagovalo zaboravi i samo napred u novo gazenje kilometara.pozzzzzzzzz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zokowmali 2 Napisano Septembar 3, 2010 U prolazu, 35 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Yamaha XVS 250 Prijavi odgovor kao problematičan Jedan je tako meni prosle godine hteo da uzme kljuc,pa je trazio,al mu nije palo na pamet da je strane pa je razocaran batalio...jedan me je ubedjivao da sam parkirao motor nepropisno na javnom parkingu (ovo ni meni nije bilo jasno,posto sam bio izmedju dve bele linije koje obelezavaju parking mesto,njemu ocigledno jeste posto mi je reko da sam izmedju pogresne dve parkirao.....a najsvezije mi je ostalo u secanju situacija kada mi je mamlaz u plavom trazio,i citiram: " Fluo...flo...flueo...fluouo....imas ti prsluk bre???" Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Septembar 4, 2010 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan " Fluo...flo...flueo...fluouo....imas ti prsluk bre???" Pravi Srpski Plavi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Abi 1755 Napisano Septembar 4, 2010 Drug član, 1010 postova Lokacija: Svuda po malo Motocikl: Lep Prijavi odgovor kao problematičan Ahahaa ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3445 Napisano Septembar 5, 2010 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan " Fluo...flo...flueo...fluouo....imas ti prsluk bre???" Pravi Srpski Plavi Da, da ... to je jedan od ohih što se bacaju po kolovozima ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzigorius 134 Napisano Septembar 6, 2010 Drug član, 1537 postova Lokacija: Svemir 2,8342534 svetlosnih godina zapadno od Marsa Prijavi odgovor kao problematičan Kakav bezobrazluk nemogu da verujem sta citam.......procitao sam samo Minin pocetak.....ne celu temu Trebali ste da vidite kada su dosli panduri dosli na Miseluk i sad masa poseda i beze kud koji, i pandur trci do mog prijatelja koji pali motor i on da mu izvuce kljuc i vice stani.....ali Honda CRF nema kljuc hahahahahahahahahhaha...ovaj zadao gass otisao 500 m na zadnjaka a mi se valjali od smeha, ne da je ispao glup nego mu nije bilo dobro..........jos mu ja rekao gospodine pitajte me ko je on ja cu ga rado ocinkariti....hahahhahahaha Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pajosk8 1 Napisano Septembar 6, 2010 U prolazu, 67 postova Lokacija: Temerin Motocikl: Kawasaki Er-5 Prijavi odgovor kao problematičan hahaahahahahaahhahahaha ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kypck 188 Napisano Septembar 8, 2010 Друг члан, 636 postova Lokacija: Beograd, Zvezdara Motocikl: Honda Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Citam i ne mogu da verujem...koliko ima retrdiranih saobracajaca. Prvo, signale rukama ne pokazuju kako treba. Mene je tako jedan pandur na motoru pokusao da zaustavi tako sto je svirnuo. Ja nisam shvati sta hoce, i nastavio da vozim. Okrece on motor, preprecuje mi put i kaze "e bre, pa nemoj da te jurim". Prvo, rekoh, nisam lud da ti bezim kad mozes da me stignes posle 100m, drugo, odkud ja znam sto mi sviras, nisi mi pokazao da se zaustavim. "Imas dokumenta". Imam sve... "Ok" i ode. Desavalo se i meni, doduse sa kolima, da se neko tako bezobrazno ponasa, odmah ga presecem sluzbenim oslovljavanjem i kazem mu sta nije uradio po pravilniku. Obicno se preplase i cude se odakle ja to znam, i puste me. Osnovno sto treba da uradi je da vas bezbedno zaustavi, da ne ugrozava ni vas ni druge i da saopsti zasto vas je zaustavio... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Septembar 8, 2010 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan odmah ga presecem sluzbenim oslovljavanjem i kazem mu sta nije uradio po pravilniku. Obicno se preplase i cude se odakle ja to znam, i puste me. Osnovno sto treba da uradi je da vas bezbedno zaustavi, da ne ugrozava ni vas ni druge i da saopsti zasto vas je zaustavio... Aj jos malo oko detalja ;D Pored zvake moras da imas i godine i nekriminogeni izraz lica.. pozeljna neka seda i fora prolazi.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kypck 188 Napisano Septembar 8, 2010 Друг члан, 636 postova Lokacija: Beograd, Zvezdara Motocikl: Honda Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Slozim ozbiljnu facu i kulturno, ali sluzbeno mu postavim pitanje i dam primedbu koja je na mestu. Onda se on zapita, i pusti. Sve je ok ako radi svoj posao, ali kada se ponasa bezobrazno, stvarno nema smisla. Pogledaj ovo sta su radili, i to devojci. Sramota, seljacina jedna. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Septembar 8, 2010 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Neotesani dibek ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nntom 1540 Napisano Septembar 14, 2010 Drug član, 1555 postova Lokacija: BGD Motocikl: ljuta Aprilia Sportcity 200 Prijavi odgovor kao problematičan Retardinjo je izgleda samo jednu stvar u zivotu shvatio kako treba...a to je da posao moze dobiti samo u srpskoj policiji !!! Pozdrav Mini ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
easy naked 1100 Napisano Septembar 28, 2010 Drug član, 2599 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan http://weblogs.baltimoresun.com/news/crime/blog/2010/09/motorcyclist_wins_taping_case.html eto sta moze da snadje nekoga u ovoj americi bem im leba. pandur u civilu i neobelezenom vozilu zaustavlja bajkera zbog prekoracenja brzine i vadi pistolj bez prethodne identifikacije. sada, po njihovim zakonima, bajker je mogao da ga izreseta da je imao oruzje i dozvolu za nosenje i da ne vidi dana robije. no, kako nije, policija mu je zaplenila sve elektroniku iz kuce, optuzila za nedozvoljeno snimanje ( za sta je kazna do 5 godina robije i 10 000 $ ), kaucija 15 000 $, i dobi kaznu za prebrzu voznju. posto je imao zakazanu operaciju nije otisao direktno u zatvor, vec je proveo noc u pritvoru u koji se sam javio. malo kasnije sudiji ne bi tesko da odbaci optuzbe policije, jer zastita privatnosti od snimanja ne stiti policajce u slucaju vrsenja duznosti - jednostavno, jer se u tim slucajevima privatnost ne moze ni ocekivati. * da li ce tuziti policajca sada, cekam epilog * eeee gde je amerka a de smo mi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
uff 13 Napisano Septembar 28, 2010 Drug član, 1392 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ima ovde jedan na forumu koji ima isto crveni najbrzi motor koji bi ga digo na tocak i zgazio ovog naoruzanog pljackasa postenih bajkera ;D 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Njegova klinceza 183 Napisano Septembar 29, 2010 Svrati ponekad, 446 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Ninja ZX250R Prijavi odgovor kao problematičan ili stavio motor pod misku i pretvarao se da je pesak koji ide iz shoppinga ;D 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuk HM 178 Napisano Octobar 6, 2010 nezavisan, 348 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan Možda je mislio da si neki kosijaner metalac i video priliku malo da se iživljava pred svima a i posle kući u selu da prepričava svoj podvig... Ja pešadincima ne stajem makar ne napravio nikakav prekršaj... i nema ovakvih situacija... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4614 Napisano Octobar 6, 2010 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan Podsjeti me na Trebinje davne 89-te. Nas troje na motoru, iskace pandur, ja stajem, ali ne mogu da stanem do njega, vec koji metar iza. U trenutku kad prolazimo pored njega, hvata me za ruku i trci sa nama. Zamalo da se svi 4-tvoro izvrnemo. Ja rekoh "pobogu covjece sta to radite?" a on odgovara "Jebiga, ovi nasi nece da stanu, pa moramo da ih obaramo" (btw, mrtav ozbiljan) ;D ;D LM, napisao kaznu i pita onako usput "kod koga ste dosli?" (u Trebinje), mi mu kazemo, a on "auuu, pa sto ne rece...jbga, sad sam je vec napisao..." (em je znao naseg domacina, em smo mu stali i bas mu bi zao sto nas je kaznio) ima nas raznih ;D 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MALI DIKTATOR 203 Napisano Octobar 6, 2010 Svrati ponekad, 217 postova Lokacija: Necu da ti kazem celavi!!! Motocikl: GPZ 500S Prijavi odgovor kao problematičan Podsjeti me na Trebinje davne 89-te. Nas troje na motoru, iskace pandur, ja stajem, ali ne mogu da stanem do njega, vec koji metar iza. U trenutku kad prolazimo pored njega, hvata me za ruku i trci sa nama. Zamalo da se svi 4-tvoro izvrnemo. Ja rekoh "pobogu covjece sta to radite?" a on odgovara "Jebiga, ovi nasi nece da stanu, pa moramo da ih obaramo" (btw, mrtav ozbiljan) ;D ;D LM, napisao kaznu i pita onako usput "kod koga ste dosli?" (u Trebinje), mi mu kazemo, a on "auuu, pa sto ne rece...jbga, sad sam je vec napisao..." (em je znao naseg domacina, em smo mu stali i bas mu bi zao sto nas je kaznio) ima nas raznih ;D Pa vazno je da mu je bilo zao. Vidis,ima i osecajnih policajaca ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cope 215 Napisano Novembar 16, 2010 Drug član, 2247 postova Lokacija: Beograd/Šumadija Motocikl: Triumph Tiger 800xc Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam jednom ispao cava i to sebi ne mogu da oprostim što nisam prijavio nadležnima, kada me je maltretirao policajac kome bazdi iz usta na vinjak i koji zapliće jezikom i pljuje me po faci dok mi priča, a bio sam na službenom zadatku tj. doleteo sam motorom da slikam kako gori trafo stanica na B. Brdu. Potom mi je zaplenio sva dokumenta i naredio da odguram motor sa lica mesta. Na moj komentar da pristajem da me uhapsi i odvede u stanicu da razjasnimo problem, uneo mi se u facu i sa rukom na oružju pitao: "a jel si ti neki mangup, AAA?!?!" Zatim me je držao po strani neko vreme, zabranio da slikam, pričam, držim mobilni i ostalo... Onda mi je vratio sve, i kao ništa nije bilo.. Rekao je još i da ništa ne moram da platim, pošto mi je slučajno ispalo 1000 din iz novčanika koliko sam se tresao od besa. A bio je 13. Maj, sunčano, i proslava dana policije na Adi Ciganliji... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
metheny 11 Napisano Novembar 23, 2010 U prolazu, 42 postova Prijavi odgovor kao problematičan Sta reci,stoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...