Šarba 1048 Napisano Avgust 30, 2010 Zainteresovan, 805 postova Lokacija: Bg Motocikl: ktm Prijavi odgovor kao problematičan -proizveden 2009(kupljen 04.05.2010. u Horgosu kod Atile) -ja sam prvi vlasnik -registrovan do maja 2011. -presao 3.500km -uradjen servis na 1000km, sledeci je na 6.000km -motor je kao iz radnje, mirise na novo Od opreme ima: Givi crash barove, Givi nosac kofera i kofer Maxiu E52l(ugradjena stop svetla), bocne nosace kofera i kofere Kappa K40l, MRA Vario Touring vizir, Original Suzuki stitnike za ruke, Skid Plate(kopija motoagore), 12V uticnicu... -Uz motor ide i fabricki vizir -Koferi su kao novi, korisceni samo jednom... -motor je bez ogrebotina, nikad pao... SAMO KESH- 6.800e dr.dzordz@live.com -mail proveravam redovno- Mobilni(Djordje) 0642982371(uvek dostupan) Motor prodajem jer se nismo razumeli, hocu da kupim drugi motor, tako da me zamene ne zanimaju... Voleo bi da kupac kupi motor ovakav kakav jeste sad, bez rasparcavanja opreme. Ko ne zna, nov Suzuki V Strom K10 kosta 7.300e, sa ABS-om 7.900e. Razlika u K9 i K10 je samo u nalepnici koja stoji na repu motora... 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šarba 1048 Napisano Avgust 30, 2010 Zainteresovan, 805 postova Lokacija: Bg Motocikl: ktm Prijavi odgovor kao problematičan Jos slika Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šarba 1048 Napisano Avgust 30, 2010 Zainteresovan, 805 postova Lokacija: Bg Motocikl: ktm Prijavi odgovor kao problematičan Papiri Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
idanijel 1657 Napisano Avgust 30, 2010 Drug član, 813 postova Lokacija: Srem Motocikl: Bandit 650 K7, V-Strom k8 Prijavi odgovor kao problematičan videh ga juce u merkatoru.lep Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nadalina 883 Napisano Avgust 30, 2010 Malo Zlo, 753 postova Lokacija: BGD Prijavi odgovor kao problematičan Prelep motor, zaista... Svaki put kad ga vidim, ja se iznova odusevljavam.... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šarba 1048 Napisano Avgust 31, 2010 Zainteresovan, 805 postova Lokacija: Bg Motocikl: ktm Prijavi odgovor kao problematičan Da ne zaboravim samo... Ko zeli da motor vrati na fabricko stanje, odnosno da poskidam svu mogucu opremu od 1200e sto bi bilo glupo naravno, jer ja Stroma ne bih mogao da zamislim bez kofera, skid plate-a i ostale opreme, a by the way nova je, dolazimo do sasvim pristojne i korektne cifre od 6.000e Mislim da je to sasvim ok, s'obzirom da je motor nov i da je presao manje od 4000km. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6045 Napisano Avgust 31, 2010 Svakom po zasluzi, 12429 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan ...a baš me zanima kako se to "niste razumeli"? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4788 Napisano Avgust 31, 2010 Ne silazi, 5560 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Ja se isto tako u pocetku nisam razumeo sa Stromom, ali je kasnije sve doslo na svoje mesto. Mozda da pokusas jos malo... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kengurrrr 0 Napisano Avgust 31, 2010 Zainteresovan, 582 postova Lokacija: Beograd/Avala Prijavi odgovor kao problematičan Ja se isto tako u pocetku nisam razumeo sa Stromom, ali je kasnije sve doslo na svoje mesto. Mozda da pokusas jos malo... Sharba je covek koji veruje samo u ljubav na prvi pogled... Srecno sa prodajom...! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šarba 1048 Napisano Avgust 31, 2010 Zainteresovan, 805 postova Lokacija: Bg Motocikl: ktm Prijavi odgovor kao problematičan Ja se isto tako u pocetku nisam razumeo sa Stromom, ali je kasnije sve doslo na svoje mesto. Mozda da pokusas jos malo... Salim se naravno, razumeli smo se odmah nego meni dupe ne da mira... Izmisljam toplu vodu... :'( Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1888 Napisano Avgust 31, 2010 Drug član, 2869 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Predivan motor sa svim potrebnim samo mislim da je jevtinije kupiti nov.Ja ga merkam dugo i ko zna kolko cu još. Inače cena novog je malo drukčija od onog što si napisao. http://www.suzukimotor.rs/ Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šarba 1048 Napisano Avgust 31, 2010 Zainteresovan, 805 postova Lokacija: Bg Motocikl: ktm Prijavi odgovor kao problematičan Predivan motor sa svim potrebnim samo mislim da je jevtinije kupiti nov.Ja ga merkam dugo i ko zna kolko cu još. Inače cena novog je malo drukčija od onog što si napisao. http://www.suzukimotor.rs/ U pravu si, moja greska... Atila u Horgoshu nema K9 koji kosta 6.800e Znam jer sam ja uzeo poslednji, Markos takodje nema K9 ima samo K10 koji kosta 7.300e. A u euroshumaru K10 kosta 7.590e i naravno nemaju K9... Znaci obrni okreni iako bi uzeo nov motor iz radnje kostao bi te oko 7.000e bez ikakve opreme... Moj motor je takodje nov, sa svom mogucom i nemogucom opremom Tako da se nekom sigurno isplati Mali update Cuo sam se sa Atilom sad i kaze da nema DL650 K9 i da ce imati samo K10 koji kosta 7.200e, a u Markosu 7.300e I dalje mislim da je cena ok pristojna... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1888 Napisano Avgust 31, 2010 Drug član, 2869 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Nisam mislio ništa loše sa komentarom ali vidim da te je uvredilo pa moram da pojasnim.Tvoja cena je prihvatljiva ako je sa porezom kao u salonima. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šarba 1048 Napisano Avgust 31, 2010 Zainteresovan, 805 postova Lokacija: Bg Motocikl: ktm Prijavi odgovor kao problematičan Nisam mislio ništa loše sa komentarom ali vidim da te je uvredilo pa moram da pojasnim.Tvoja cena je prihvatljiva ako je sa porezom kao u salonima. Nisam druze ja uvredljiv, daleko od toga ;D ;D ;D Samo mi je bilo malo glupo jer je ispalo da lazem, a ustvari sam se zahebo Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
YOman 109 Napisano Avgust 31, 2010 Motorradfahrer, 1733 postova Lokacija: BGD Motocikl: Race Bike in a Tuxedo Prijavi odgovor kao problematičan Izgleda da se ti nisi malo "zaheb'o" ! ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GoranTini 319 Napisano Avgust 31, 2010 Zainteresovan, 542 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: GS Prijavi odgovor kao problematičan Motor cim izadje iz salona vise nije nov makar imao i 3 km na satu! Prema tome umanjiti cenu motoru samo zato sto je presao 4000km za par stotina eura je blago receno nerazumno...primer, nova honda civic 1.8 u delti kosta 18990 a sada daju takve modele 2009 godiste za 15990!? Naravno sa 0km na satu! Nemam nameru da miniram oglas ali kad se vec prepucavate...E sad sto na motoru ima gomila opreme koja mnogo vredi, nema ni govora o poklanjanju te opreme ali i za nju isto vazi, nije NOVA! 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šarba 1048 Napisano Avgust 31, 2010 Zainteresovan, 805 postova Lokacija: Bg Motocikl: ktm Prijavi odgovor kao problematičan Kolege hvala sto mi ne offujete temu! Ako je neko ozbiljan kupac i zeli nesto da me pita nije nikakav problem... Ovako, nemojte molim vas! Ako ja mogu svakog od vas da ispostujem ispostujte i vi mene! Hvala Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aspirinikus 240 Napisano Avgust 31, 2010 Zainteresovan, 630 postova Lokacija: Nis Motocikl: crf 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Sharba je rekao svoju ponudu ,dao slike pa ko voli nek izvoli.Motor je prelep i srećno sa prodajom. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markone 453 Napisano Avgust 31, 2010 www.markone-pegaz.rs, 2427 postova Lokacija: Novi Sad, N45 15.579 E19 48.722 Motocikl: Napokon... BMW R1150GS! Prijavi odgovor kao problematičan Video sam sharbin motor i mogu da preporučim. Sharba je od onih koji čuvaju svoje stvari. Za cenu pak... tržište je čudo... svašta se dogodi. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šarba 1048 Napisano Avgust 31, 2010 Zainteresovan, 805 postova Lokacija: Bg Motocikl: ktm Prijavi odgovor kao problematičan Hvala! Moguc dogovor oko korekcije cene Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jasminko VIR 1479 Napisano Avgust 31, 2010 I N S T R U K T O R, 1209 postova Lokacija: Beograd i okolina Motocikl: R 1200 R Prijavi odgovor kao problematičan Cini mi se da je ovo najlepse Stromce na ovim prostorima. Presao 3500 km, puno opreme, netaknut.......ako neko trazi ovako nesto, da li moze jeftinije da nadje ? Ako ima negde jeftinije, u ovakvom stanju, sa svom ovom opremom, recite i njemu da ne zivi covek u zabludi. Ako nema... pustite ga da pokusa da proda motor. Uostalom,ako ste zainteresovani, ponudite koliko vi mislite da treba,...ko zna, dogovor kucu gradi A tebi dr. Sretna prodaja ! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1888 Napisano Avgust 31, 2010 Drug član, 2869 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Ne želim da neko misli da ja miniram oglas ali sam u potrzi za stromom sebi imao ponude koje su mnogo realnije od ove.Od 1800 za oštećenog do 4300 za jednog kog nisam uzeo zbog nedostatka keša al ga je uzeo jedan naš forumaš pa ima i njegovih utisaka i procena. Inače i ja ću izaći sa ponudom za ovaj motor kada bude interesantna zamena,sad trenutno bi za njega dao i auto i motor i to verovatno nebi bilo dosta. Al ja čekam mog stroma. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jasminko VIR 1479 Napisano Avgust 31, 2010 I N S T R U K T O R, 1209 postova Lokacija: Beograd i okolina Motocikl: R 1200 R Prijavi odgovor kao problematičan Ma taman posla. Mislim da niko ovde nema zle namere. Ali, kao sto si i sam napisao, ima raznih cena i raznih motora, raznih godista i raznih stanja. Zajednicko im je samo ono narodno," koliko para toliko i muzike". Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skyrunner 5009 Napisano Avgust 31, 2010 Drug član, 1885 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan E a najvise volim ove filozofe, iskreno meni da treba ovakav motor kupio bih ga sigurno sa ovim džidža-midžama za navedenu cenu, jer je placena registracija(koja je sigurno nekih 150 evra, mozda i vise jer su trebala i nove tablice i saobracajna) i uradjen je servis koji je isto bar 50 evra minimum, ipak covek je spustio poprilicno cenu Sad sigurno bih pogledao i nekog novog ali smo zbog `ljubavi na prvi pogled` i jedino zbog toga bih mozda uzeo nov za 1500 evra vise Serba srecno za prodajom! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šarba 1048 Napisano Avgust 31, 2010 Zainteresovan, 805 postova Lokacija: Bg Motocikl: ktm Prijavi odgovor kao problematičan GRESKA! Necemo zamenu! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...