jager 3445 Napisano Septembar 1, 2010 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan @boki.64 Tebi bi, druže moj, jedan Varadero čučnuo samo tako,.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mitri 1847 Napisano Septembar 1, 2010 Rashodovani bajker, 1731 postova Lokacija: KŠ Motocikl: SunRa Shino Prijavi odgovor kao problematičan Tjah ... čudan je taj Transalp , majku mu ... ;D Elem , pre neki dan sedim sa nekim drugarima i naravno pričamo o motorima ... i neko me upita za moje utiske o Transalpu nakon ravno godinu dana i okruglo 10 000 km ... - pffff ... šta znam , nije loš , al nisam baš nešto oduševljen ... - aha ... znači za sledeću sezonu menjaš motor ? - paaa ... nemam pojma ... što bih menjao motor kad je ovaj dobar ... Naravno , gledaju me zbunjeno , ništa im nije jasno ... meni takodje ništa nije jasno , al neću još da menjam motor ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boki.64 1925 Napisano Septembar 2, 2010 Drug član, 1855 postova Lokacija: NBgd Motocikl: Triumph Tiger 1050, Medlay 150 Prijavi odgovor kao problematičan @boki.64 Tebi bi, druže moj, jedan Varadero čučnuo samo tako,.... Moram ti reci da je ta ideja pocela da mi se vrzma po glavi, narocito posle toga sto sam letos u Grckoj upoznao jednog momka iz Bgd-a koji je dosao potpuno novim GS-om 1200 Adventure (20.000e :o :o :o). Zalio se na elektroniku, itd, ali rece da je pre njega imao Varadero i da je sa njim presao oko 500.000km i da ga nikad nije ostavio na putu. E onda sam ja rekao sebi, vidis, vidis... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3445 Napisano Septembar 2, 2010 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Gledaj samo da uzmeš novijeg, sa ubrizgavanjem. I neće te boleti glava, sigurno.... HONDA je to ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bornslippy 51 Napisano Septembar 2, 2010 Svrati ponekad, 221 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: BMW F800GS Prijavi odgovor kao problematičan Tjah ... čudan je taj Transalp , majku mu ... ;D Elem , pre neki dan sedim sa nekim drugarima i naravno pričamo o motorima ... i neko me upita za moje utiske o Transalpu nakon ravno godinu dana i okruglo 10 000 km ... - pffff ... šta znam , nije loš , al nisam baš nešto oduševljen ... - aha ... znači za sledeću sezonu menjaš motor ? - paaa ... nemam pojma ... što bih menjao motor kad je ovaj dobar ... Naravno , gledaju me zbunjeno , ništa im nije jasno ... meni takodje ništa nije jasno , al neću još da menjam motor ... Ti si meni druze skroz neverovatan (u pozitivnom smislu naravno) Prvo si ako ne varam vozio Dragstara sa kojeg si presao na Z70 i onda na Transalp.Skroz tri razlicite koncepcije.I koja ti se na kraju najvise dopala? Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
YOman 109 Napisano Septembar 2, 2010 Motorradfahrer, 1733 postova Lokacija: BGD Motocikl: Race Bike in a Tuxedo Prijavi odgovor kao problematičan Gledaj samo da uzmeš novijeg, sa ubrizgavanjem. I neće te boleti glava, sigurno.... HONDA je to ;D A sto...da nije "HONDA je to" napravila neki propust sa modelom pre ubrizgavanja? ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mitri 1847 Napisano Septembar 2, 2010 Rashodovani bajker, 1731 postova Lokacija: KŠ Motocikl: SunRa Shino Prijavi odgovor kao problematičan ... Prvo si ako ne varam vozio Dragstara sa kojeg si presao na Z750 i onda na Transalp.Skroz tri razlicite koncepcije.I koja ti se na kraju najvise dopala? Pa najvise su mi se dopale te tri koncepcije ... ... ali ozbiljno , sa sva tri motora sam se lepo vozio i bio jako zadovoljan ... a menjao sam ih kad me (kao ErnestM-a) spopadne zulj da probam nesto drugacije ... to je ujedno i odgovor na uvodni post : Drugari,kolege,bajkeri...imam neki zulj i dilemu...jako sam se zaljubio u svoj motor i izuzetno mi odgovara....e,sad o cemu se radi,mota mi se po glavi da se menjam za nekog fazera ili mozda nesto slicno,da je u touring stilu,al nisam pametan sta da radim,odnosno da li uopste nesto da radim? Imate li neki savet,sugestiju...bilo sta da mi kazete vezano za moju problematiku...nije mi o glavu,i nije mi hitno...pola mene mi govori da se manem corava posla,a druga polovina kaze da dok ne probam-necu ni znati... Vozam se uglavnom sa suprugom i bitno mi je da eventualni sledeci motor zadovoljava te,neke potrebe...toliko...rad sam da cujem misljenja...hvala Ako te spopao zulj da menjas , onda to i uradi , jer kao sto si i rekao - dok ne probas neces ni znati (ja isto tako razmisljam) ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
xl600v 147 Napisano Septembar 2, 2010 U prolazu, 97 postova Lokacija: Gradacac BiH Motocikl: Africa twin 2024. ES DCT Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam vozio TA600 89. god. 5 godina a ove sezone vozim TA650 2001. god. i mogu ti reći da je razlika samo u izgledu i kočnicama, a idu skoro isto, osjećaj u vožnji potpuno isti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mitri 1847 Napisano Septembar 2, 2010 Rashodovani bajker, 1731 postova Lokacija: KŠ Motocikl: SunRa Shino Prijavi odgovor kao problematičan Vozim Transalp-a '99 godiste i interesuje me da li ga vredi menjati za noviji model od 650? NE. Moje lično mišljenje... I moje misljenje je - NE . Takvom zamenom nista ne bi dobio , jer nista bitno nije unapredjeno na TA650 u odnosu na TA600 . U pitanju je samo "face-lifting" . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr.Mracni 196 Napisano Septembar 2, 2010 Zainteresovan, 845 postova Lokacija: Niksic Motocikl: KTM 990 Adv, KTM 350 Freeride Prijavi odgovor kao problematičan a ja se razmisljam sa fazera da predjem na transalp... samo zbog makadama Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mitri 1847 Napisano Septembar 2, 2010 Rashodovani bajker, 1731 postova Lokacija: KŠ Motocikl: SunRa Shino Prijavi odgovor kao problematičan a ja se razmisljam sa fazera da predjem na transalp... samo zbog makadama I ja sam zato presao sa Kawe z750s na Transalpa ... jer mi se vise puta desavalo da krenem negde gde bi prema mapi trebalo da je asfaltni put ... pa dodjem donekle i onda nestane asfalt ... ... jbg , kad volim da se vozim po vukojebinama ... ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ErnestM 33 Napisano Septembar 2, 2010 U prolazu, 74 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: BMW R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan a ja se razmisljam sa fazera da predjem na transalp... samo zbog makadama eto idealne kombinacije...ajd da nesto mrsimo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3445 Napisano Septembar 2, 2010 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Gledaj samo da uzmeš novijeg, sa ubrizgavanjem. I neće te boleti glava, sigurno.... HONDA je to ;D A sto...da nije "HONDA je to" napravila neki propust sa modelom pre ubrizgavanja? ;D Nema propusta samo je veća potrošnja kod modela sa karburatorom... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
YOman 109 Napisano Septembar 2, 2010 Motorradfahrer, 1733 postova Lokacija: BGD Motocikl: Race Bike in a Tuxedo Prijavi odgovor kao problematičan Pa sta...samo 10-12 l po gradu! HONDA je to! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3445 Napisano Septembar 2, 2010 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Prećera ga ti sad Može i tvoj Strom da troši k'o tenk, sve zavisi kako ga voziš, ali nije to sad tema Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
YOman 109 Napisano Septembar 2, 2010 Motorradfahrer, 1733 postova Lokacija: BGD Motocikl: Race Bike in a Tuxedo Prijavi odgovor kao problematičan Opet po mom motoru.... Kad smo vec kod Stoma 1000, kako god da ga vozis po gradu ne moze da predje 7l. Napominjem-po gradu. Moze manje, ne moze vise. A Vari sa karbovima je 10l k'o dobar dan. MNogo je...znam! A to "tenak, traktor, i radna masina" su termini rezervisani za neke druge motore. Za Stroma pre Raketa, Avion, Cargo Lufthansa...i tako! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3445 Napisano Septembar 2, 2010 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan ;D ;D ;D ;D ;D PREDAJEM SE! ;D ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ribolovac 491 Napisano Septembar 2, 2010 Zainteresovan, 863 postova Lokacija: Negotin Motocikl: @ UBER ALLES Prijavi odgovor kao problematičan Opet po mom motoru.... Kad smo vec kod Stoma 1000, kako god da ga vozis po gradu ne moze da predje 7l. Napominjem-po gradu. Moze manje, ne moze vise. A Vari sa karbovima je 10l k'o dobar dan. MNogo je...znam! A to "tenak, traktor, i radna masina" su termini rezervisani za neke druge motore. Za Stroma pre Raketa, Avion, Cargo Lufthansa...i tako! ;D I koci ko avion u vazduhu !!! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano Septembar 2, 2010 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan smem da se kladim sa bilo kim po bilo sta da cu svakog litrasa naterati da trosi 10l (ne da ga drzim u leru 5h) izmenjao sam milion motora i svaki mi trosi 10l. Burazerova aprilija falko kod njega trosi nekad ispod 7 kod mene takodje 10l ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
YOman 109 Napisano Septembar 3, 2010 Motorradfahrer, 1733 postova Lokacija: BGD Motocikl: Race Bike in a Tuxedo Prijavi odgovor kao problematičan smem da se kladim sa bilo kim po bilo sta da cu svakog litrasa naterati da trosi 10l (ne da ga drzim u leru 5h) izmenjao sam milion motora i svaki mi trosi 10l. Burazerova aprilija falko kod njega trosi nekad ispod 7 kod mene takodje 10l ;D Evo ja prihvatam opkladu. Sta cemo sad? ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr.Mracni 196 Napisano Septembar 3, 2010 Zainteresovan, 845 postova Lokacija: Niksic Motocikl: KTM 990 Adv, KTM 350 Freeride Prijavi odgovor kao problematičan a ja se razmisljam sa fazera da predjem na transalp... samo zbog makadama eto idealne kombinacije...ajd da nesto mrsimo da je slicno godiste valjalo bi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano Septembar 3, 2010 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan smem da se kladim sa bilo kim po bilo sta da cu svakog litrasa naterati da trosi 10l (ne da ga drzim u leru 5h) izmenjao sam milion motora i svaki mi trosi 10l. Burazerova aprilija falko kod njega trosi nekad ispod 7 kod mene takodje 10l ;D Evo ja prihvatam opkladu. Sta cemo sad? ;D napunimo pun rezervoar...das mi motor,vratim ga sa 100km vise i naspemo opet do chepa...ako stane 10l i vise...ja dobijam. Nemoj samo da kukas kako ti vozim motor i evo ti odredi u sta se kladimo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
YOman 109 Napisano Septembar 3, 2010 Motorradfahrer, 1733 postova Lokacija: BGD Motocikl: Race Bike in a Tuxedo Prijavi odgovor kao problematičan Ostavi para koliko vredi motor. I vozi....nemam problem i nema kukanja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ErnestM 33 Napisano Septembar 3, 2010 U prolazu, 74 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: BMW R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan a ja se razmisljam sa fazera da predjem na transalp... samo zbog makadama eto idealne kombinacije...ajd da nesto mrsimo da je slicno godiste valjalo bi ja sam nesto kontao da menjam za onog izmedju 2000-2003.god...bas fazera...moj je inace 98.god...sa 2 cela diska napred Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nik_sa015 1813 Napisano Septembar 6, 2010 Zainteresovan, 713 postova Lokacija: Crna Gora Motocikl: BMW R1200GS LC ADV Prijavi odgovor kao problematičan @m1losh "Transalp losije lezi, losije koci, losije izgleda, vise trosi, tezi je... " Transalp zbog velikog prednjeg tocka lezi ODLICNO,kocnice-628 puta bolje nego na Stromu,izgleda ko poslednji model bozije nakaze u odnosu na Stroma,vise trosi istina je,30kg tezi od Pegasa 650... manje vise ODLICAN motor za sve-univerzalni vojnik koji nikad nece dezertirati ;D Sve vise razmisljam da ga opet kupim,najverovatnije novog i pricajte sta hocete HONDA je HONDA ! BMW je super ali dzaba mu sve kad od 5komada na putu 4 se pokvare... ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...