grof 624 Napisano Avgust 30, 2010 drkadzija, 1227 postova Lokacija: novi sad Motocikl: njemac tisuca za na koleno, talijansko prdekalo za grad, debeli nindza Prijavi odgovor kao problematičan Našao sam sajt ovog proizvodjača pa mi se čini kao dobar način za montažu prtljaga na R (mada rade i za druge fele). Cene nisu tako staršne kao što sam mislio u startu. Ne kažem da je baš najlepše rešenje ali mi je lepše od budženih nosača, a i moguće ga je montirati i na novije generacije R-ova za koje nema standardih nosača. Evo i link www.ventura-bike.com Šta vi mislite o ideji? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grof 624 Napisano Septembar 18, 2010 drkadzija, 1227 postova Lokacija: novi sad Motocikl: njemac tisuca za na koleno, talijansko prdekalo za grad, debeli nindza Prijavi odgovor kao problematičan Pošto niko ništa ajd da okačim slike pa možda i bude neko mišljenje..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
motoras 195 Napisano Septembar 19, 2010 Drug član, 1162 postova Lokacija: turija Motocikl: Kawasaki Z750 Prijavi odgovor kao problematičan Dobra stvar,ja bas upravo nesto slicno trazim preko koga cu ovo uzeti,jer mi se svidja sistem kacenja ispod sedista tako da cu ovaj nosac moci da uklopim sa nosacem iz kucne izrade. http://www.renntec.co.uk/iqs/dbitemid.433/sfa.view/sport_racks_carriers.html Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markone 454 Napisano Septembar 19, 2010 www.markone-pegaz.rs, 2427 postova Lokacija: Novi Sad, N45 15.579 E19 48.722 Motocikl: Napokon... BMW R1150GS! Prijavi odgovor kao problematičan Evo i par videa: Malo reklame: Pa kako se postavlja: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
motoras 195 Napisano Septembar 19, 2010 Drug član, 1162 postova Lokacija: turija Motocikl: Kawasaki Z750 Prijavi odgovor kao problematičan Posto Markone uvozis robu iz Engleske da li meni mozes ovo nekako dovuci. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markone 454 Napisano Septembar 20, 2010 www.markone-pegaz.rs, 2427 postova Lokacija: Novi Sad, N45 15.579 E19 48.722 Motocikl: Napokon... BMW R1150GS! Prijavi odgovor kao problematičan Posto Markone uvozis robu iz Engleske da li meni mozes ovo nekako dovuci. Vrlo rado, ali zvaničan uvoz niie tako jednostavan. Za jedan komad neke opreme koju ne možemo da nabavimo preko svog dobavljača praktično je nemoguće napraviti uvoz zbog velikih troškova. Zato gledamo da ispitamo tržište Srbije koliko je zainteresovano za ovako nešto. Za sada kako vidim i nema nekog interesovanja osim tebe. Ovo nam je u planu za sledeću sezonu, a sve zavisi od povratnih informacija od potencijalnih kupaca. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gaya 5 Napisano Septembar 20, 2010 Svrati ponekad, 139 postova Lokacija: Beograd, Cukaricka padina Prijavi odgovor kao problematičan Ovo je odlicno za ganci perace soferki. Lepo ti pridje sa ledja i kulturno u jednom potezu skine sa motora. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markone 454 Napisano Septembar 20, 2010 www.markone-pegaz.rs, 2427 postova Lokacija: Novi Sad, N45 15.579 E19 48.722 Motocikl: Napokon... BMW R1150GS! Prijavi odgovor kao problematičan Ovo je odlicno za ganci perace soferki. Lepo ti pridje sa ledja i kulturno u jednom potezu skine sa motora. Nešto ti tu nisi dobro gledao? Ako ih ostaviš nezakopčane neće ti trebati ni ganci perač šoferki već ćeš je negde iskipovati usput. Naravno da postoji sistem za zabravljivanje. Pa čak možeš da staviš i bravu sa ključem ako treba. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
johann 850 Napisano Septembar 20, 2010 Cuore Sportivo, 1338 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KTM LC4 620, KTM 790 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Marko, dal ima neka prića s bočnim torbama ? Meni se ne svidja ideja da imam nešto čvrto nazad zbog krivljenja repa motora pri eventualnom padu u offroad vožnji. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...