vlajko 2670 Napisano Octobar 12, 2010 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Od sad..pa nadalje...i ubuduce! : http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=62033.new#new tu cemo da prdimo..a ne u ovako ozbiljnim temama ;D ljudi rade poso..a mi se zajebavamo.. Preterali smo Neske stvarno..i idemo u temu da se stidimo ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scuba 15 Napisano Octobar 12, 2010 Çelebi, 2415 postova Lokacija: Beograd - Vuk Motocikl: Imam Prijavi odgovor kao problematičan Molim cenjene kupusare i slaninare da nađu sebi drugo zabavište a u ovoj temi neka daju komentare koji imaju veze i smisla sa moto mehanikom i našom osnovnom delatnošću sa kojom smo i počeli. Hvala. Ja se stvarno vama svevisnji gospodine izvinjavam sto unesoh malo radosti u vasu temu! Ma unosi ti radost, nemam ništa protiv al ga malko preteraste. Zaista se trudimo da od Laboratorije napravimo nešto dobro i ozbiljno u stručnom smislu a nekima od nas je to jedini izvor prihoda. Samo zato i nizašta drugo nisam ovako odreagovao. Nema razloga da se bilo kome izvinjavam u svojoj temi ali tako ispada. Izvinjavam se svima koji su offovali i razvodnjavali temu od koje posredno neki od nas jedu leb. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Neške 30 Napisano Octobar 14, 2010 Drug član, 1898 postova Lokacija: Sumadija GM Motocikl: BMW F650 Prijavi odgovor kao problematičan Pa niko bre Scubo nije kudio vas rad, sto si bre taki? A kad si vec taki nes` ni cvarak da dobijes Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lazić 129 Napisano Octobar 15, 2010 Drug član, 1558 postova Lokacija: Mlecni put, Zemlja, Beograd, Zvezdara Motocikl: Cigareta skraćuje život za 2 minuta, buteljka vina za 4 minuta, a jedan radni dan skraćuje život za 8 sati !!! Ah, da KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan Malo za promenu ON: ;D ;D ;D Pitanjce, da li je cenjenim doktorima ispod casti da na KLE-u otfikare fabricki lonac i zavare drugi, ili jos bolje, ako moze da se napravi da bude zamenjiv...? Cvil... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scuba 15 Napisano Octobar 15, 2010 Çelebi, 2415 postova Lokacija: Beograd - Vuk Motocikl: Imam Prijavi odgovor kao problematičan Možemo da otfikarimo šta oćeš i možemo da zavarimo gotovo sve što oćeš. Glupo je, koliko god mi znali kako se to radi, da mi pravimo lonac kad postoji mnogo drugih koji to rade mnogo bolje od nas. Dakle, fikarimo i varimo ali ne pravimo lonce. Za to postoje drugi doktori i stvarno su doktori. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lazić 129 Napisano Octobar 16, 2010 Drug član, 1558 postova Lokacija: Mlecni put, Zemlja, Beograd, Zvezdara Motocikl: Cigareta skraćuje život za 2 minuta, buteljka vina za 4 minuta, a jedan radni dan skraćuje život za 8 sati !!! Ah, da KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan Ne treba da se pravi, samo da se napravi rokada... p.s. u stvari mi treba razlog da se provozam do zimskog dvorca, uskoro punog tockova... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scuba 15 Napisano Octobar 16, 2010 Çelebi, 2415 postova Lokacija: Beograd - Vuk Motocikl: Imam Prijavi odgovor kao problematičan Vidi se da si nov u kraju kad još uvek tražiš razlog da svratiš :D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lazić 129 Napisano Octobar 16, 2010 Drug član, 1558 postova Lokacija: Mlecni put, Zemlja, Beograd, Zvezdara Motocikl: Cigareta skraćuje život za 2 minuta, buteljka vina za 4 minuta, a jedan radni dan skraćuje život za 8 sati !!! Ah, da KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan Mislim, imam auspuf servis, cca 200 metara od kuce... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scuba 15 Napisano Octobar 16, 2010 Çelebi, 2415 postova Lokacija: Beograd - Vuk Motocikl: Imam Prijavi odgovor kao problematičan Sviđa mi se kako razmišljate, mladiću A svrati 'nako. Na kafence Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lazić 129 Napisano Octobar 16, 2010 Drug član, 1558 postova Lokacija: Mlecni put, Zemlja, Beograd, Zvezdara Motocikl: Cigareta skraćuje život za 2 minuta, buteljka vina za 4 minuta, a jedan radni dan skraćuje život za 8 sati !!! Ah, da KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan Moze kafa, dok radi brusilica... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bajone 304 Napisano Octobar 18, 2010 Neka Ekstra Titula, 402 postova Lokacija: BG Prijavi odgovor kao problematičan ovaj..ne bih ništa da forsiram, nije kao da mi se vozi motor..ali nešto mi mnogo dugo tu kod vas..malo me brine sve to ;D da brinem? :o Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scuba 15 Napisano Octobar 18, 2010 Çelebi, 2415 postova Lokacija: Beograd - Vuk Motocikl: Imam Prijavi odgovor kao problematičan Trenutno smo sva trojica u kućama, kašljemo, kijamo i slinimo. Ne znam za Arakisa i kuma, al meni čika doktor reče bronhitis. Nema potrebe da brine bilo ko za bilo šta. Čim prezdravimo, eto nas po starom. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lazić 129 Napisano Octobar 18, 2010 Drug član, 1558 postova Lokacija: Mlecni put, Zemlja, Beograd, Zvezdara Motocikl: Cigareta skraćuje život za 2 minuta, buteljka vina za 4 minuta, a jedan radni dan skraćuje život za 8 sati !!! Ah, da KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan Samo se vi lepo izlecite i odmorite, cela zima je pred vama... ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bajone 304 Napisano Octobar 19, 2010 Neka Ekstra Titula, 402 postova Lokacija: BG Prijavi odgovor kao problematičan što reče lazić, samo vi ozdravite i bez žurbe. ja se uplašio malo..zbog para znate... sve najbolje! pozdrav! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Octobar 19, 2010 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Ćuti i sarađuj.. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lazić 129 Napisano Octobar 20, 2010 Drug član, 1558 postova Lokacija: Mlecni put, Zemlja, Beograd, Zvezdara Motocikl: Cigareta skraćuje život za 2 minuta, buteljka vina za 4 minuta, a jedan radni dan skraćuje život za 8 sati !!! Ah, da KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan Ozdraviste li junaci...? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scuba 15 Napisano Octobar 20, 2010 Çelebi, 2415 postova Lokacija: Beograd - Vuk Motocikl: Imam Prijavi odgovor kao problematičan Ozdravljavamo al polako Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lazić 129 Napisano Octobar 20, 2010 Drug član, 1558 postova Lokacija: Mlecni put, Zemlja, Beograd, Zvezdara Motocikl: Cigareta skraćuje život za 2 minuta, buteljka vina za 4 minuta, a jedan radni dan skraćuje život za 8 sati !!! Ah, da KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan Ako ne zajebe prognoza, izvlacim vas iz kreveta, preko reda, bez rasprave, donecu domaci lek za sve bolesti... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Octobar 25, 2010 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan samo da znate, nema više ratluka Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scuba 15 Napisano Octobar 25, 2010 Çelebi, 2415 postova Lokacija: Beograd - Vuk Motocikl: Imam Prijavi odgovor kao problematičan samo da znate, nema više ratluka Zašto me to uopšte ne čudi? :D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5966 Napisano Octobar 25, 2010 Svakom po zasluzi, 12424 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan ovaj..ne bih ništa da forsiram, nije kao da mi se vozi motor..ali nešto mi mnogo dugo tu kod vas..malo me brine sve to ;D da brinem? :o Radi se, radi se...rešava se...DAnas otvoren alternator i ima prekinutih žica...sutra nastavak. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5966 Napisano Octobar 25, 2010 Svakom po zasluzi, 12424 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan A završeno stop svetlo za Super Teneru by Joška Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Octobar 25, 2010 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan nice nice :D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BusMan 2025 Napisano Octobar 26, 2010 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan Prekljuce svratio Joska do Labosa i bas smo se lepo druzili. Nedostajali su nam Scuba i Koom Rale, al` kazu mudraci: - koga nema, bez njega se moze - ... mislim, bar dok ne ozdrave. Uz pretnu Joskinom lemilicom moj Trip Master prestade da trepce! Sreci nema kraja, prosto sam progledao. Kokpit je sada kompletan. Hvala Joska, hvala Laboranti !! 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Doktor Mabuze 83 Napisano Octobar 26, 2010 U prolazu, 65 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Widowmaker Prijavi odgovor kao problematičan Svartio i ja juče na kahvu i da se raspitam za izradu nosača kofera i odmah, po automatizmu popio Joškin regler Kad je Arakis video kako su mi poizletali čepovi sa akumulatora, sve mu bilo o'ma jasno... Nista strašno, samo 18-20V na 3500rpm! :o Hvala Joški za regler i gospon Arakisu na ekspresnoj i pedantnoj ugradnji... Pozdrav Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...