to crank 5328 Napisano Avgust 26, 2010 Integrisan, 13020 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan Zemljače iz Australije, ajde molim te raščini mi kad se vozi australijiski SBK i da li ima šanse da se gleda nekako na netu? Sve se nadam da je za vreme "vašeg" leta da nekako premostim do "našeg"proleća bez da visim u "motori", "opšte teme", "moto oprema" ,"motoristi na drumu".Ako ne uspemo da provalimo neki "link" mogao bi da nas održavaš u stanju informisanosti. Mislio sam da ti pošaljem p.m. ali ovako vršim veći pritisak. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6604 Napisano Avgust 26, 2010 Ne silazi, 6527 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Da pritisnemo jos jace Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RAmireZ 1240 Napisano Avgust 26, 2010 bez čvaraka, 1212 postova Lokacija: na severu Motocikl: Naked u najavi Prijavi odgovor kao problematičan Pridruzujem se pritisku. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gasa 3 Napisano Avgust 26, 2010 Svrati ponekad, 293 postova Lokacija: Vrsac/Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Cetvorica pritiskaju jos jace Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SA_Rider 3 Napisano Avgust 27, 2010 U prolazu, 28 postova Lokacija: Down Under Motocikl: U Potrazi Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam dali je ovo upuceno meni ?? Ali i ako nije pokusacu da budem u toku trka na " Philip Island". Moto GP na Philip Islandu odrzace se 15-17 Oktobra 2010. Vise informacija malo kasnije ;D (naravno kad saznam nesto vise). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aussie 2 Napisano Avgust 27, 2010 U prolazu, 50 postova Lokacija: Sydney Motocikl: GSXR-600 K1 Prijavi odgovor kao problematičan SBK trka na Phillip Islandu je vecinom prva trka na SBK kalendaru i odrzava se u Martu. To je kod nas prvi mesec jeseni. Jeste da je motoGP u prolece, tojest Oktobru, za SBK uvek bude lepse vreme posto je taj mesec uvek topliji i nepada toliko kisa. Znam da vozaci iz motoGP-a uvek forsiraju da se trka premesti na pocetak sezone. Zadnje tri godine idem na motoGP i svaki put se smrznem ko p!@#$. Uglavnom SBK se ovde prikazuje samo na pretplacenom TV kanalu, dok je motoGP na obicnom, tako da nepratim SBK toliko. Ove godine sam doduse gledao SBK trku sa Phillip Islanda u pub-u Sledecu sezonu cu se raspitati pa cu vam nadam se poslati link Pozdrav! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5328 Napisano Avgust 27, 2010 Integrisan, 13020 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ustao sam u šes' da vidim dal si tu . Nisam mislio na World SBK trku u Australiji nego na Australijsko Superbike prvenstvo. To je takmičenje iz kog dolaze Gardner, Doohan, Mladin... Da pratimo talente u razvoju! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6604 Napisano Avgust 27, 2010 Ne silazi, 6527 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Poznati mi nesto ti omladinci .Bice neko od njih i svetski sampion ;D. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mixa 1034 Napisano Avgust 27, 2010 Ne silazi, 5470 postova Lokacija: Trebinje Motocikl: Honda Varadero 1000 ABS Prijavi odgovor kao problematičan Ako me rođak nije slagao, onda bi trebalo da su preostale tri trke do kraja šampionata. Avgust 20-22 Queensland Raceway Septembar 10-12 Phillip Island Novembar 12-14 Symmonds Plains Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5328 Napisano Avgust 27, 2010 Integrisan, 13020 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan Znači nema zimi road racing ni na silu! Možda Južno Afrički SBK ili Argentinski... Već me sad stra' od "opštih tema"... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aussie 2 Napisano Avgust 27, 2010 U prolazu, 50 postova Lokacija: Sydney Motocikl: GSXR-600 K1 Prijavi odgovor kao problematičan sada kontam Od prosle godine se zovu ASBK. Ovo je sajt, mislim da imaju uzivo prenos preko sajta. www.asbk.com.au Do prosle godine su se trkali i u Sidneju na Eastern Creek-u, (neznam dali se iko seca ali tu su se odrzavale 500cc trke '90tih), ali ove godine su prestali posto su se neki odcepili i osnovali drugi sampionat (Formula Extreme), i lik koji je predsednik ima ugovor sa Eastern Creek-om tako da nema ASBK trka u Sidneju nego samo Formula Extreme. Jedina losa stvar u ovome je sto nisu imali dovoljno love ni kad su bili jedan sampionat, a sada kad su se odvojili i podelili sponzore imaju jos manje para. Talenata stvarno ima, jedina losa stvar je sto je jako slabo placeno, mislim nagrade za pobedu su stvarno bedne. Vozac koji je po meni jedan od najtalentovanijih je Josh Waters, prosle godine je bio superbajk prvak. Za zadnju trku na Phillip Islandu koja se odrzavala za isti vikend kao i motoGP, vreme sa kojim se kvalifikovao bilo je dovoljno brzo da se kvalifikuje na 12. ili 13. mestu za motoGP trku I to na minimalno modifikovanom GSXR1000 sa gumama koje su pravljene takoreci za ulicu a ne za stazu Pre mesec dana je trebao da vozi Rockstar Makita Suzuki u AMA, na isti vikend kada je bio i motoGP u Laguni, ali na zalost par dana pre trke se povredio i nije mogao da vozi. Mislim da se trenutno oporavlja, ali najverovatnije ce sledece godine da bude u AMA, kasnije ko zna. Jos jedan australijanac za koga Jeremy Burgess kaze da je trenutno jedan od najboljih vozaca je Josh Brooks, trenutno vozi u BSB. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5328 Napisano Avgust 27, 2010 Integrisan, 13020 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan To rođače!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spdzlla 0 Napisano Januar 7, 2011 Drug član, 3618 postova Lokacija: Kovin Prijavi odgovor kao problematičan Nikola, video sam da se na Motors TV daje Australian Superbike. Biće u četvrtak u 20:50. Pogledaj program tj. ovaj link. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ARES 1234 Napisano Januar 7, 2011 Drug član, 2316 postova Lokacija: Beograd-Vracar Prijavi odgovor kao problematičan na torrent sajtu racing underground imas da skines sve trke. Pozdrav. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cyber0167 759 Napisano Januar 12, 2011 Drug član, 1497 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: YZF-R1 Prijavi odgovor kao problematičan na torrent sajtu racing underground imas da skines sve trke. Pozdrav. Treba dobiti invitation code Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa901 4 Napisano Januar 15, 2011 U prolazu, 47 postova Lokacija: Smederevo Prijavi odgovor kao problematičan Treba poziv? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...