iced 0 Napisano Avgust 25, 2010 U prolazu, 1 post Lokacija: Beograd - Loznica Prijavi odgovor kao problematičan Juce oko 18:45h, kretao sam se ulicom Kralja Milana, bivsa Srpskih Vladara i izleteo mi je taksista koji je vrsio poulukruzno na punoj liniji pri tom ne okrecuci se da pogleda da li neko ide u susret, a jos na smeforu je bilo zeleno. Sva sreca da njemu sa desne strane nije niko dolazio pa nije morao da koci i samo je nastavio sa okretanjem inace mislim da bi se ukopao da je video kako motor ide pravo u njegov automobil. Sreca, izbegao sam sudar ali sam se sa oprostenjem usrao jer mi se takve situacije nisu desavale nikad ranije. Bukvalno sam imao jasnu sliku kako udaram po sred automobila i bas sam se sledio. Kad sam ga obisao, okrenuo sam se i vozio za njim. On je stao i izvinjavao se, a ja se onako pod stresom drao kao budala na njega, mislim da me cula cela ulica. E, sad, bio je jedan kolega sa nekim BMW-om, nisam zapamtio model, koga sam obisao par sekundi pre nego sto ce izleteti taj taksista.Cim je video sta se desilo, decko je odmah okrenuo za mnom i kad je dosao do mene dok sam vikao na taksistu, pitao: "Jel' bezobrazan taksista?". Medjutim, bio sam bas pogubljen tako da sam samo okrenuo opet motor ka Slaviji i stao pored trotoara cekajuci da se vrati i taj kolega da mu zahvalim dok je on ostao da se raspravlja sa taksistom. Ja sam mu mahnuo misleci da ce stati ali decko je produzio. Doduse, posto sam bio onako pogubljen, ne znam da li je to mahanje izgledalo kao pozdrav ili kao poziv da stane. Sve u svemu, ako ovo citaj taj kolega, zelim da se zahvalim sto mi je pruzio podrsku i bio uz mene i da se izvinim sto ga nisam odveo na pice. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svetac 527 Napisano Avgust 25, 2010 Drug član, 1448 postova Lokacija: subotica Motocikl: Honda ness 150 Prijavi odgovor kao problematičan bitno da je dobro zavrsilo!! c c c.malo cu ti offf vic juri kroz BG taxista sa strankom.....jedan semafor crveno projuri.........drugi crveno,projuriiiiiiiiiiii............kad na zeleno,kooooooooci..........zabezeknuta stranka pita "zasto covece na zeleno stajes"........."ko zna,mozda naidje kolega".......... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
đunta 4280 Napisano Avgust 25, 2010 Ne silazi, 6619 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: đački pešački Prijavi odgovor kao problematičan Posle protesta ispred Rtsa nakon pogrdnog izveštaja o tragediji kod Kraljeva, naišo sam na istu sitaciju, polukružno okretanje taksiste u Kralja Milana, početak iz pravca Terazija. Ljudi, to je centar glavnog grada i ljudi su bahati do smrti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miloshenda 566 Napisano Avgust 25, 2010 Svrati ponekad, 371 postova Lokacija: Loznica,Srbija Motocikl: MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan Stoka, Vlado...Stoka! Važno je da si OK. Drž' se! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vladacbrpc25 162 Napisano Avgust 25, 2010 Svrati ponekad, 370 postova Lokacija: Beograd//Novi Beograd Motocikl: Honda cbr 600 f2 Prijavi odgovor kao problematičan stoka je to druze moj imaju taksisti i gorih ispada Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
uff 13 Napisano Avgust 25, 2010 Drug član, 1392 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Meni danas ista situacija preko pune u vojvode stepe! Ali sam ga provalio jer iako nije dao migavac usporio je i to bez razloga (nema nikog ispred njega, niti ima sporednih ulica) pa sam i ja skoro stao dok nisam video kakv ce manevar da izvede Vozeci po gradu non stop razvio sam sesto culo izgleda i vise se skoro ni ne nerviram... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
safet su 155 Napisano Avgust 25, 2010 Svrati ponekad, 179 postova Lokacija: SUBOTICA Prijavi odgovor kao problematičan "svetac" ti si opisao tvoju dogodovštinu ;D ;D ;D ;D ;D i ti si bio taxi killer nezaboravi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sergio 2328 Napisano Avgust 25, 2010 hoochie coochie man, 1239 postova Lokacija: BG/ZG Motocikl: Harley Davidson Road King Classic '07 & Honda CB750K '81 Prijavi odgovor kao problematičan Samo malo vishe paznje i nema takvih situacija. Ja po centru vozim najvishe 30kmh i oprezan sam tako da mi se tako nesto (skoro) nikad nije desilo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tomerc 1240 Napisano Avgust 25, 2010 Drug član, 1260 postova Lokacija: Chicago Prijavi odgovor kao problematičan Meni danas ista situacija preko pune u vojvode stepe! Ali sam ga provalio jer iako nije dao migavac usporio je i to bez razloga (nema nikog ispred njega, niti ima sporednih ulica) pa sam i ja skoro stao dok nisam video kakv ce manevar da izvede Vozeci po gradu non stop razvio sam sesto culo izgleda i vise se skoro ni ne nerviram... Bravo uff Odlican primjer defanzivne voznje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
uff 13 Napisano Avgust 26, 2010 Drug član, 1392 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Samo malo vishe paznje i nema takvih situacija. Ja po centru vozim najvishe 30kmh i oprezan sam tako da mi se tako nesto (skoro) nikad nije desilo... ja po gradu realno vozim izmedju 60 i 150km/h ko sto tomerc rece samo defanzivno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tomerc 1240 Napisano Avgust 26, 2010 Drug član, 1260 postova Lokacija: Chicago Prijavi odgovor kao problematičan Samo malo vishe paznje i nema takvih situacija. Ja po centru vozim najvishe 30kmh i oprezan sam tako da mi se tako nesto (skoro) nikad nije desilo... ja po gradu realno vozim izmedju 60 i 150km/h ko sto tomerc rece samo defanzivno Tako je!!! To je ono sto ja svima govorim: Defanzivno ne znaci sporo! ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sergio 2328 Napisano Avgust 26, 2010 hoochie coochie man, 1239 postova Lokacija: BG/ZG Motocikl: Harley Davidson Road King Classic '07 & Honda CB750K '81 Prijavi odgovor kao problematičan maaaaaaaaaanijaci jedni! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markodjurovic 817 Napisano Avgust 26, 2010 Drug član, 1413 postova Lokacija: Beograd/Kraljevo Motocikl: Husaberg FX 550, Honda Varadero 1000, Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan moze i stalno da se vozi 1/3 kvachila i jedno 6-7 iljada obrtaja, em si stabilniji em ako ti neko tako naglo izleti samo pustish kvachilo i idesh preko njega Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
uff 13 Napisano Avgust 26, 2010 Drug član, 1392 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Samo malo vishe paznje i nema takvih situacija. Ja po centru vozim najvishe 30kmh i oprezan sam tako da mi se tako nesto (skoro) nikad nije desilo... ja po gradu realno vozim izmedju 60 i 150km/h ko sto tomerc rece samo defanzivno Tako je!!! To je ono sto ja svima govorim: Defanzivno ne znaci sporo! ;D ;D vi se sad zajebavate a ja iskreno napisao vozim tako svaki dan vec par godina i sve je ok bez namere da nekog uvredim ili zapocenm prepucavanje moram ovo da pitam: jel su ovde sve sami penzionri ili licemeri? na tastaturi po forumu vozis do 50 a na ulici po asfaltu moze i do 250? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6451 Napisano Avgust 26, 2010 Enduraš, 6403 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Prosli vikend vozio po planini i izletela mi srna na par metara ispred mene, vozio sam oko 50 km/h. Srna je idiot jer sam isao putem sa prvenstvom prolaza (makadam), a ona je izletela iz bocne sumice i nije postovala pravilo desne strane, isekoh se ziv Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano Avgust 26, 2010 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan au UFF bitango ,saljes meni odmah link od teme jer znas da ne volim licimure i demone Ja vozim po gradu toliko brzo da me niko ne moze ni da vidi,a kad te ne vidi onda ne moze ni da te udari jer naucno je dokazano da je pogled brzi od pokreta...pa se ja drzim iskljucivo te nauke....SAMO POLAKO I PUN GAS!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tomerc 1240 Napisano Avgust 26, 2010 Drug član, 1260 postova Lokacija: Chicago Prijavi odgovor kao problematičan Samo malo vishe paznje i nema takvih situacija. Ja po centru vozim najvishe 30kmh i oprezan sam tako da mi se tako nesto (skoro) nikad nije desilo... ja po gradu realno vozim izmedju 60 i 150km/h ko sto tomerc rece samo defanzivno Tako je!!! To je ono sto ja svima govorim: Defanzivno ne znaci sporo! ;D ;D vi se sad zajebavate a ja iskreno napisao vozim tako svaki dan vec par godina i sve je ok bez namere da nekog uvredim ili zapocenm prepucavanje moram ovo da pitam: jel su ovde sve sami penzionri ili licemeri? na tastaturi po forumu vozis do 50 a na ulici po asfaltu moze i do 250? Ja se ne zajebavam: po meni defanzivna voznja ne znaci spora voznja ( mada cesto kao reakcija bude usporavanje kao sto je bilo u tvom slucaju) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr.Jericho 82 Napisano Avgust 26, 2010 Blocos Bastardos, 330 postova Lokacija: блокови Motocikl: XF650 Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi moji, da se ne lazemo, po gradu svi krsimo ogranicenja brzine i to za 1 sekundu posle zelenog svetla....ja i na 125cc idem i vise od 100kmh u gradu...a vozeci se godinama, mogu reci da znam da 3% motora po gradu vozi propisanom brzinom...zato sto ne mogu vise...jel moguce da su svi oni sa naseg foruma ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dule89 105 Napisano Avgust 26, 2010 U prolazu, 71 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha R6 Prijavi odgovor kao problematičan @ Uff vozio bi ti vise da ta narandzasta kanta moze, ovako samo 150 ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
uff 13 Napisano Avgust 27, 2010 Drug član, 1392 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan @ Uff vozio bi ti vise da ta narandzasta kanta moze, ovako samo 150 ;D haha pa moze kanta jos 30 preko toga ali mi do 150 ne smeta vetar i do toliko je motor stabilan a kao sto svi znamo stabilnost je veoma vazna za defanzivnu voznju ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svetac 527 Napisano Avgust 27, 2010 Drug član, 1448 postova Lokacija: subotica Motocikl: Honda ness 150 Prijavi odgovor kao problematičan "svetac" ti si opisao tvoju dogodovštinu ;D ;D ;D ;D ;D i ti si bio taxi killer nezaboravi daaaaaaaavno to bese,sta je tricavih 12god u zlatna vremena taxiranja. sa preko 1.000.000km,u okviru kojih se mora ponekada u trci za parama napraviti po koja greskica! no,sada sam promenio tabor!! ;D ali uvek sam respektovao sve ucesnike!!! :-\ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
P.S. Dzon 108 Napisano Avgust 27, 2010 Svrati ponekad, 241 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW f650gs / Suzuki gs500e Prijavi odgovor kao problematičan Prosli vikend vozio po planini i izletela mi srna na par metara ispred mene, vozio sam oko 50 km/h. Srna je idiot jer sam isao putem sa prvenstvom prolaza (makadam), a ona je izletela iz bocne sumice i nije postovala pravilo desne strane, isekoh se ziv ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lazić 129 Napisano Avgust 27, 2010 Drug član, 1558 postova Lokacija: Mlecni put, Zemlja, Beograd, Zvezdara Motocikl: Cigareta skraćuje život za 2 minuta, buteljka vina za 4 minuta, a jedan radni dan skraćuje život za 8 sati !!! Ah, da KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan Samo malo vishe paznje i nema takvih situacija. Ja po centru vozim najvishe 30kmh i oprezan sam tako da mi se tako nesto (skoro) nikad nije desilo... ja po gradu realno vozim izmedju 60 i 150km/h ko sto tomerc rece samo defanzivno Mooolim te, bas ga pretera... ;D Posto je napad najbolja odbrana, mislim da je najbolja defanzivna voznja, ofanzivna voznja, mada mi zent proradi vec na 100kmh, pa ulaganim... ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4614 Napisano Avgust 27, 2010 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan bez namere da nekog uvredim ili zapocenm prepucavanje moram ovo da pitam: jel su ovde sve sami penzionri ili licemeri? na tastaturi po forumu vozis do 50 a na ulici po asfaltu moze i do 250? Ko pita, ne skita. Nit su penzioneri, niti licemeri. Fora je u tome da ako vozis 250, to je valjda za tvoju dusu i nema potrebe za razglasom. Ovako se djecica napale, pa izginu. ps. svaka cast za anticipaciju u vezi taxiste Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
uff 13 Napisano Avgust 28, 2010 Drug član, 1392 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan bez namere da nekog uvredim ili zapocenm prepucavanje moram ovo da pitam: jel su ovde sve sami penzionri ili licemeri? na tastaturi po forumu vozis do 50 a na ulici po asfaltu moze i do 250? Ko pita, ne skita. Nit su penzioneri, niti licemeri. Fora je u tome da ako vozis 250, to je valjda za tvoju dusu i nema potrebe za razglasom. Ovako se djecica napale, pa izginu. ps. svaka cast za anticipaciju u vezi taxiste BRAVO Ovo je najbolji moguci odgovor! hvala eh da ne zaboravim da dodam da sam se za onih 150kmh po gradu salio, pa nisam valjda lud toliko da vozim? (da neko ne pomisli da tako stvarno treba voziti) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...