Jump to content

Moto Zajednica

Taksista idiot

Recommended Posts

• U prolazu, 1 post

Juce oko 18:45h, kretao sam se ulicom Kralja Milana, bivsa Srpskih Vladara i izleteo mi je taksista koji je vrsio poulukruzno na punoj liniji pri tom ne okrecuci se da pogleda da li neko ide u susret, a jos na smeforu je bilo zeleno. Sva sreca da njemu sa desne strane nije niko dolazio pa nije morao da koci i samo je nastavio sa okretanjem inace mislim da bi se ukopao da je video kako motor ide pravo u njegov automobil. Sreca, izbegao sam sudar ali sam se sa oprostenjem usrao jer mi se takve situacije nisu desavale nikad ranije. Bukvalno sam imao jasnu sliku kako udaram po sred automobila i bas sam se sledio. Kad sam ga obisao, okrenuo sam se i vozio za njim. On je stao i izvinjavao se, a ja se onako pod stresom drao kao budala na njega, mislim da me cula cela ulica. E, sad, bio je jedan kolega sa nekim BMW-om, nisam zapamtio model, koga sam obisao par sekundi pre nego sto ce izleteti taj taksista.Cim je video sta se desilo, decko je odmah okrenuo za mnom i kad je dosao do mene dok sam vikao na taksistu, pitao: "Jel' bezobrazan taksista?". Medjutim, bio sam bas pogubljen tako da sam samo okrenuo opet motor ka Slaviji i stao pored trotoara cekajuci da se vrati i taj kolega da mu zahvalim dok je on ostao da se raspravlja sa taksistom. Ja sam mu mahnuo misleci da ce stati ali decko je produzio. Doduse, posto sam bio onako pogubljen, ne znam da li je to mahanje izgledalo kao pozdrav ili kao poziv da stane. Sve u svemu, ako ovo citaj taj kolega,

zelim da se zahvalim sto mi je pruzio podrsku i bio uz mene i da se izvinim sto ga nisam odveo na pice.

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Drug član, 1448 postova
  • Motocikl: Honda ness 150

bitno da je dobro zavrsilo!!

c c c.malo cu ti offf    vic

juri kroz BG taxista sa strankom.....jedan semafor crveno projuri.........drugi crveno,projuriiiiiiiiiiii............kad na zeleno,kooooooooci..........zabezeknuta stranka pita "zasto covece na zeleno stajes"........."ko zna,mozda naidje kolega"..........

• Ne silazi, 6619 postova
  • Motocikl: đački pešački

Posle protesta ispred Rtsa nakon pogrdnog izveštaja o tragediji kod Kraljeva, naišo sam na istu sitaciju, polukružno okretanje taksiste u Kralja Milana, početak iz pravca Terazija. Ljudi, to je centar glavnog grada i ljudi su bahati do smrti.

• Drug član, 1392 postova

Meni danas ista situacija preko pune u vojvode stepe!

Ali sam ga provalio jer iako nije dao migavac usporio je i to bez razloga (nema nikog ispred njega, niti ima sporednih ulica) pa sam i ja skoro stao dok nisam video kakv ce manevar da izvede

Vozeci po gradu non stop razvio sam sesto culo izgleda i vise se skoro ni ne nerviram...

• hoochie coochie man, 1239 postova
  • Motocikl: Harley Davidson Road King Classic '07 & Honda CB750K '81

Samo malo vishe paznje i nema takvih situacija. Ja po centru vozim najvishe 30kmh i oprezan sam tako da mi se tako nesto (skoro) nikad nije desilo...

• Drug član, 1260 postova

Meni danas ista situacija preko pune u vojvode stepe!

Ali sam ga provalio jer iako nije dao migavac usporio je i to bez razloga (nema nikog ispred njega, niti ima sporednih ulica) pa sam i ja skoro stao dok nisam video kakv ce manevar da izvede

Vozeci po gradu non stop razvio sam sesto culo izgleda i vise se skoro ni ne nerviram...

Bravo uff

Odlican primjer defanzivne voznje

Samo malo vishe paznje i nema takvih situacija. Ja po centru vozim najvishe 30kmh i oprezan sam tako da mi se tako nesto (skoro) nikad nije desilo...

ja po gradu realno vozim izmedju 60 i 150km/h

ko sto tomerc rece samo defanzivno  ;)

Tako je!!!

To je ono sto ja svima govorim: Defanzivno ne znaci sporo!  ;)  ;D  ;D

• Drug član, 1413 postova
  • Motocikl: Husaberg FX 550, Honda Varadero 1000, Honda CRF300L

moze i stalno da se vozi 1/3 kvachila i jedno 6-7 iljada obrtaja, em si stabilniji em ako ti neko tako naglo izleti samo pustish kvachilo i idesh preko njega :)

Tako je!!!

To je ono sto ja svima govorim: Defanzivno ne znaci sporo!   ;)  ;D  ;D

vi se sad zajebavate a ja iskreno napisao

vozim tako svaki dan vec par godina i sve je ok

bez namere da nekog uvredim ili zapocenm prepucavanje moram ovo da pitam:

jel su ovde sve sami penzionri ili licemeri?

na tastaturi po forumu vozis do 50 a na ulici po asfaltu moze i do 250?

• Enduraš, 6403 postova
  • Motocikl: CRF300L

Prosli vikend vozio po planini i izletela mi srna na par metara ispred mene, vozio sam oko 50 km/h. Srna je idiot jer sam isao putem sa prvenstvom prolaza (makadam), a ona je izletela iz bocne sumice i nije postovala pravilo desne strane, isekoh se ziv :)

• Drug član, 2422 postova
  • Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250

au UFF bitango ,saljes meni odmah link od teme jer znas da ne volim licimure i demone :)  Ja vozim po gradu toliko brzo da me niko ne moze ni da vidi,a kad te ne vidi onda ne moze ni da te udari jer naucno je dokazano da je pogled brzi od pokreta...pa se ja drzim iskljucivo te nauke....SAMO POLAKO I PUN GAS!!!

Tako je!!!

To je ono sto ja svima govorim: Defanzivno ne znaci sporo!   ;)  ;D  ;D

vi se sad zajebavate a ja iskreno napisao

vozim tako svaki dan vec par godina i sve je ok

Ja se ne zajebavam: po meni defanzivna voznja ne znaci spora voznja ( mada cesto kao reakcija bude usporavanje kao sto je bilo u tvom slucaju)

• Blocos Bastardos, 330 postova
  • Motocikl: XF650

Ljudi moji, da se ne lazemo, po gradu svi krsimo ogranicenja brzine i to za 1 sekundu posle zelenog svetla....ja i na 125cc idem i vise od 100kmh u gradu...a vozeci se godinama, mogu reci da znam da 3% motora po gradu vozi propisanom brzinom...zato sto ne mogu vise...jel moguce da su svi oni sa naseg foruma  ;D

@ Uff vozio bi ti vise da ta narandzasta kanta moze, ovako samo 150  ;D

haha

pa moze kanta jos 30 preko toga ali mi do 150 ne smeta vetar i do toliko je motor stabilan a kao sto svi znamo stabilnost je veoma vazna za defanzivnu voznju  ;D

• Drug član, 1448 postova
  • Motocikl: Honda ness 150

"svetac" ti si opisao tvoju dogodovštinu ;D ;D ;D ;D ;D i ti si bio taxi killer nezaboravi ;)

daaaaaaaavno to bese,sta je tricavih 12god u zlatna vremena taxiranja. sa preko 1.000.000km,u okviru kojih se mora ponekada u trci za parama napraviti po koja greskica!

no,sada sam promenio tabor!! ;D ali uvek sam respektovao sve ucesnike!!! :-\

• Svrati ponekad, 241 postova
  • Motocikl: BMW f650gs / Suzuki gs500e

Prosli vikend vozio po planini i izletela mi srna na par metara ispred mene, vozio sam oko 50 km/h. Srna je idiot jer sam isao putem sa prvenstvom prolaza (makadam), a ona je izletela iz bocne sumice i nije postovala pravilo desne strane, isekoh se ziv :)

;D  ;D  ;D

• Drug član, 1558 postova
  • Motocikl: Cigareta skraćuje život za 2 minuta, buteljka vina za 4 minuta, a jedan radni dan skraćuje život za 8 sati !!! Ah, da KLE 500

Mooolim te, bas ga pretera... ;D

Posto je napad najbolja odbrana, mislim da je najbolja defanzivna voznja, ofanzivna voznja, mada mi zent proradi vec na 100kmh, pa ulaganim... ;D ;D ;D

• Lord Sidious Tamni, 4841 postova

Ko pita, ne skita.

Nit su penzioneri, niti licemeri. Fora je u tome da ako vozis 250, to je valjda za tvoju dusu i nema potrebe za razglasom.

Ovako se djecica napale, pa izginu.

ps. svaka cast za anticipaciju u vezi taxiste  ;)

Ko pita, ne skita.

Nit su penzioneri, niti licemeri. Fora je u tome da ako vozis 250, to je valjda za tvoju dusu i nema potrebe za razglasom.

Ovako se djecica napale, pa izginu.

ps. svaka cast za anticipaciju u vezi taxiste  ;)

BRAVO

Ovo je najbolji moguci odgovor!

hvala

eh da ne zaboravim da dodam da sam se za onih 150kmh po gradu salio, pa nisam valjda lud toliko da vozim? (da neko ne pomisli da tako stvarno treba voziti)

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja