mikica 8 Napisano April 26, 2007 Svrati ponekad, 115 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha TDM850 Prijavi odgovor kao problematičan Tek kad probaš papriku' date=' prièaj šta je ljuto a šta nije! :wink:[/quote'] To sto se desilo sveti je zaista strasno i tuzno i zelim mu brz oporavak, ali ja moram ali moram u mali off pa dexterr u pa ima li stvari na svetu koju ne poredis sa klopom :twisted: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vasa 31 Napisano April 26, 2007 Svrati ponekad, 134 postova Lokacija: Kovin Motocikl: Puch Prijavi odgovor kao problematičan Ipak biti pijan i jos sa apn-om!!!! Nije mu mesto bilo na stazi! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Obelix 140 Napisano April 26, 2007 Zainteresovan, 584 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: ZX 12 R Prijavi odgovor kao problematičan Upravo sam prièao sa Svetom,dobro je ,poèeo je pomalo i da hoda,veseo je,a izgleda da je i vozaè Apenca dobro...i to je SADA najvažnije. Kritike o brzini ,alkoholu,Dukatiju,APN...su subjektivne. Objektivno, OVDJE SE RADI O TOME DA SE NEKO NEKONTROLISANO OKRETAO POLUKRUŽNO I UGROZIO DVA ŽIVOTA. Otvorimo oèi ÈAK I NA AERODROMU! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TheRaven 6 Napisano April 27, 2007 Mrs. Konzul, 30 postova Lokacija: Grocka Prijavi odgovor kao problematičan Dragan i ja smo pre neki dan bili kod Svete, dosta se ogulio, najvise kolena, jedno skroz do èašice, ali drži se, izgleda dobro raspoložen i može da hoda, ali ne mnogo. U svakom sluèaju želimo mu brz oporavak. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aki 86 Napisano April 27, 2007 Super heavyweight, 641 postova Lokacija: Nis Motocikl: BMW F700 GS Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav za Svetu i brz oporavak. Apenci bezite od Svete :mrgreen: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Majstor_kvarisa 957 Napisano April 27, 2007 Navigator, 1801 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Papričica :) Prijavi odgovor kao problematičan Dobro je da su obojica zivi, nadam se da doticnom apn-u vise nece pasti na pamet da pije i vozi, ne samo na stazi (to svakako kontam da nece smeti) nego uopste. To sto ga je sveta udario na stazi nije nista bolje ili gore od toga da ga je udario na ulici. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest farbach Napisano April 27, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan vidim da demokratija i ljudska prava lepo udaraju u glavu, kao komunizam nekada. Maliciozni komentari tipa (ne samo u vezi Svete, primecujem slicne i na drugim topicima) tako mu i treba kada ne nosi kacigu, i treba da mu naplati kaznu, samo budala vozi po gradu vise od 60, treba sve to sankcionisati... Najludje je zasto jurca po aerodromu, pa gde ce? Uostalom nije problem sto on vozi 200 ili 300 nego zato sto mu neko pijan sece put. Da li je demokratski da pijani i trezni imaju isti status. Zasto nekog boli dupe kako cu da crknem. Kacigu nosim samo kada je zima, umesto vunene kape i ne misli da menjam navike. Predlazem da se impotentni udruze i donesu zakon protiv erekcije. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wulfy 207 Napisano April 27, 2007 Drug član, 1592 postova Lokacija: Budva - MNE Motocikl: Aprilia Pegaso 650 Strada Prijavi odgovor kao problematičan neko posjeduje više, a neko manje odgovornosti i to je sve, a pravila su ista za sve, uglavnom prilagodjena ovima sa manje odgovornosti. E sad, kakvi su jeba*i, ne znam, valjda je stvar u prezervativu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Obelix 140 Napisano April 27, 2007 Zainteresovan, 584 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: ZX 12 R Prijavi odgovor kao problematičan vidim da demokratija i ljudska prava lepo udaraju u glavu' date=' kao komunizam nekada. Maliciozni komentari tipa (ne samo u vezi Svete, primecujem slicne i na drugim topicima) tako mu i treba kada ne nosi kacigu, i treba da mu naplati kaznu, samo budala vozi po gradu vise od 60, treba sve to sankcionisati... Najludje je zasto jurca po aerodromu, pa gde ce? Uostalom nije problem sto on vozi 200 ili 300 nego zato sto mu neko pijan sece put. Da li je demokratski da pijani i trezni imaju isti status. Zasto nekog boli dupe kako cu da crknem. Kacigu nosim samo kada je zima, umesto vunene kape i ne misli da menjam navike. Predlazem da se impotentni udruze i donesu zakon protiv erekcije.[/quote'] Ma još samo fali i da nas uštroje....( tako mi provincijalci kažemo za kastriranje ):Mnogo je kometara:" šta æe im 100 - 200 i kusur konja,zašto jure na auto-putu,zašto ne staju policiji,zašto su popili po pivo,zašto ovo,zašto ono"???...a taj što piše je ": uredan,pažljiv,ni u WC bez kacige,ni mrava ne bi zgazio".Pa koga mi to farbamo???Kao da je ovo udruženje mladih skauta,prevodimo bakice preko pješaèkog,pijemo kabezu,ne pušmo,ne pijemo,ne kurvamo se,ne lažemo ....još da nam ne smrde noge,ne bi se znalo ni koji smo rod. Volimo da popujemo drugima. Znamo mi dobro kakvi smo,samo je toga neko manje a neko više svjestan. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
igor-gs 162 Napisano April 27, 2007 BMW GS is waiting for You...what are You waiting for????, 822 postova Lokacija: YU jos uvjek u 36-oj... Motocikl: Wee 650 Prijavi odgovor kao problematičan No coment! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1969 Napisano April 28, 2007 Aktivirao se na času, 3277 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: 1 Litar Honde Prijavi odgovor kao problematičan Toliko!Sorry za udaljavanje od teme al ipak mislim da postoji NIT koja povezuje ovaj komentar sa ostatkom topica! Dovoljno ste udaljeni od teme... :roll: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
igor-gs 162 Napisano April 28, 2007 BMW GS is waiting for You...what are You waiting for????, 822 postova Lokacija: YU jos uvjek u 36-oj... Motocikl: Wee 650 Prijavi odgovor kao problematičan Upravusi! Prebacujem u drugu temu! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Snake 06 7 Napisano April 28, 2007 Svrati ponekad, 296 postova Lokacija: Velika Krsna Prijavi odgovor kao problematičan Wideste li choweka danas? Desna ruka u zawoju,lewa propisno izguljena,a i chuo sam kad se zalio da ne moze da hoda bash najbolje. . . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...