Jump to content

Moto Zajednica

DRUGA MOTO ZURKA MK MUNJE 28 AVGUST 2010

Recommended Posts

• U prolazu, 18 postova
  • Motocikl: suzuki gsxr 1000

MK MUNJE Organizuje drugu moto zurku na poznatoj lokaciji izletiste Rogot u batocini dana 28og avgusta 2010 godine.

Pozivamo sve bajkere na kvalitetan provod i druzenje do zore!

Evo kako je bilo prosle godine :

<object width="480" height="385"><param name="movie" value="

name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="
type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="480" height="385"></embed></object>

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• U prolazu, 18 postova

Sve goste ocekuje :

14.00h Rucak ( pasulj )

15.00h bajkerske igre ( nadvlacenje konopca,obaranje ruku,bacanje gume u dalj,ispijanje piva ,  itd)

17.00h Defile kroz Batocinu

19.00h Izbor za njlepsu Bajkeku 2010

21.00h Koncert (Crossover,Libido,Crna Dama),pratnja : igracice,promoterke

• Drug član, 2285 postova
  • Motocikl: Honda Sevenfifty

Ja mislim da ne, tj prosle godine nisu naplacivali. Nema veze stvarno je dobra zurka, iskreno se nadam da ce doci dosta motora. Tokom dana ima BAS DOSTA hlada (od drveca) dobro je i pivo bilo a go go igracice.... uh :-*

• U prolazu, 18 postova

Izletiste Rogot je poznato po hladu...tako da od sunca i vrucine nema sikiracije u bilo koje doba dana...

Sto se tice piva ,ove godine tocenio Pils Plus mislim da ce biti cista pobeda...bice naravno i piva u limenkama,pa ko sta vise voli...

Igracice naravno krecu u akciju cim padne prvi  mrak ;)

Bice i koktel kazan ,hladni koktel od voca, rakije i raznoh sokova ,da bas ne odajem recept ,koji se sipa kutlacom u veliku casu...odlican  i iskreno moj omiljen napitak koji ujedno i osvezava i drma za male pare ;)

• U prolazu, 2 postova
  • Motocikl: Suzuki GSXR 750

Nama WhiteAngels bilo extra prosle godine  nego jeste li vi bili sad kod nas ovog vikenda nesto slabo vas primetih a nas bogami bilo vise od 15 clana u Batocini pa se nadamo i sad da dodjemo zajedno sa Iron Bridge Cuprija ako smo pozvani :-)

post-7155-12879092050192_thumb.jpg

• U prolazu, 18 postova

;D ;D

Naravno da ste svi pozvani,dodjite kad god volite...kamp otvaramo u 8h ujutru...dobrodosli ste u bilo koje vreme,mozete i pre da dodjete sto se nas tice  ;)

A sto si tice toga da nas niste bas primetili-strasno mi je cudno sa obzirom da smo bili skoro svi ,a konkretno nas predsednik moto kluba se kod vas peo na binu i cak drzao govor ;)

Sto se tice zategnute ribice sa slike,zove se Maja ,a ove godine smo trazili malo zivahnije devojke!

• Drug član, 2470 postova
  • Motocikl: CBF1000 SC58 '07, SV650N '06

Ma maja je dobra, a onog pedera ima da polomim sto mi nagazio BigBad-ov fotoaparat namerno na bini dok sam hteo da slikam, koji je bre on faktor imao je srece sto sam bio pijan mnogo me iznervirao  >:(  >:(

Ali stvarno Batocincima svaka cast na mojoj tabeli su na samom vrhu, odlicne zurke prave, kako letnje tako i zimske.  :)

Vidimo se, cuvajte se PitBull Tenere  ;)

• Drug član, 2285 postova
  • Motocikl: Honda Sevenfifty

Bilo je super! Nije padala kisa dok sam ja bio, ni kao nije pala dzabe ste se uplasili...

\ a onog pedera ima da polomim sto mi nagazio BigBad-ov fotoaparat namerno na bini dok sam hteo da slikam, koji je bre on faktor \(

\

Kad je bre ovo bilo, ja za ovo ne znam!?!?!? Aparat nema ostecenje nijedno?

• Drug član, 2470 postova
  • Motocikl: CBF1000 SC58 '07, SV650N '06

Ma nije on skakao po njemu nego se pravio mangup on kao mi gazi aparat sta imam ja da slikam..  >:(

Sve u svemu bilo je extra druzenje, zalim samo sto sam veci deo veceri propustio i pritom izgoreo ruke i noge dok je VTR izbio u plamenu..  Ribica je bila odlicna ali nije imala kvalitet kao one 2 proslogodisnje..  ::) One su bile lecke bolje..  ;)

• Uploader, 419 postova
  • Motocikl: GSXR 600

Sve u svemu bilo je extra druzenje, zalim samo sto sam veci deo veceri propustio i pritom izgoreo ruke i noge dok je VTR izbio u plamenu..

U što je gorela VTR-ka... Da ne beše onog piva na stolu izgorela bi kao baklja.

Na žalost na povratku iz Batočine u Jagodinu u selu Račnik, moj zet Boban i drugar Dejan su imali sudar motorima (međusobno su se sudarili), srećom bez nekih ozbiljnijih povreda ali je šteta na motorima dosta velika.

Svaka čast Munjama na odličnoj organizaciji.

• U prolazu, 18 postova

Drugari hvala sto ste dosli i svojim prisustvom uvelicali nas dogadjaj!

Kisa nas je malo ometala,ali sta da radimo,bili smo jaci... ;)

Jel izdrzala VTRka do kuce,izgleda je  pomogao  moj zvezdasti srafciger... :)

Kako ste se medjosobno sudarili?Molim te objasni malo detaljnije : sudar,povrede,steta

pozdrav

• U prolazu, 2 postova
  • Motocikl: Suzuki GSXR 750

Salim se Minje da niste bili u Paracin ali nesto mi se cini da smo mi vise ludovali kod vas hehehe. Ocekivao sam da ostanete i u nedelju na rostilj  i da zajedno cedimo burad preostalog piva. Predsedniku kluba poseban pozdrav covek je extra podizao atmosferu zurke. Pazite ga tamo i sve najbolje za vas. Jel da pitam el Caki vratio onoj igracici podvezicu ili odneo kuci za uspomenu :-)

post-7155-12879092589131_thumb.jpg

post-7155-12879092590611_thumb.jpg

post-7155-12879092591131_thumb.jpg

post-7155-12879092591584_thumb.jpg

• Uploader, 419 postova
  • Motocikl: GSXR 600

Ma kako su uspeli da se sudare motorima? ???

Dejan je sa GSXR1000K5 izgubio kontrolu u jednoj krivini udario u parkirani auto i vratio se na kolovoz a na odbijeni motor je naleteo Boban sa Kawasakijem 636 i pregazio ga, naravno pritom je i pao. Boban je išao sa sinom (13 godina) i obojica imaju lakše telesne povrede, modri i odrani, dok je Dejan samo malo ugruvan. Sva sreća da Dejan nije udario ni u parkirani auto, niti odleteo pod motor.

E sada razlikuju se verzije kako je izgubio kontrolu. Dejan tvrdi da ga je Boban udario otpozadi, Boban tvrdi da je Dejan išao preko rizle pokraj puta, što sad i nije toliko bitno... Uglavnom Suzana je razvaljena, kavasakiju viljuške otišle, plastike i rezervoar...

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja