Laganica ) 36 Napisano Mart 11, 2017 (promenjeno) Svrati ponekad, 223 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Kymco Xciting 250 Prijavi odgovor kao problematičan To je ok varijanta za parkiranje , odnosno kada je motor ugasen. U toku voznje kada zastanete treba brzo resenje. Nesto sto moze lako da se postavi i isto tako lako vrati . Secam se jedno dva puta mi se desilo kada sam parkirao na blagoj uzbrdici da mi se motor pokrenuo . Moracu nesto da izmislim. Cini mi se da je kolega Alexanto (ako se dobro secam )pravio nesto slicno. Trebalo bi da ima nesto na forumu u vezi sa tim. Promenio Mart 11, 2017 član Laganica ) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bigbad86 825 Napisano Mart 11, 2017 Drug član, 2285 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda Sevenfifty Prijavi odgovor kao problematičan Sto ne drzite kocnicu desnom nogom a oslonite se blago na levu? Ja tako kad je uzbrdo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 7673 Napisano Mart 11, 2017 Solo Rider, 3075 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan Решено Послато са LG-D855 уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Petre 779 Napisano Mart 11, 2017 Zainteresovan, 638 postova Lokacija: Skopje Motocikl: SV650A Prijavi odgovor kao problematičan Ја то обично кад сам на трајекту (пластична везица/стега коју можеш користити више пута) или кад подметнем нешто са супротне стране од страничног штендера да би подмазао ланац. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cikamiroslav 149 Napisano Mart 12, 2017 Svrati ponekad, 192 postova Lokacija: Paraćin Motocikl: Hyosung GV 650 EFI 2010 Prijavi odgovor kao problematičan ne treba vom louis,od stare biciklisticke unutrasnje isecite popreko naravno komad sirok 3 cm i zavrsice vam posao sigurno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milanče019 239 Napisano Mart 12, 2017 Svrati ponekad, 254 postova Lokacija: Vidikovac Motocikl: KTM 790 Adv Prijavi odgovor kao problematičan Tako nesto se moze naci i kod nas na oglasima, poput https://www.kupujemprodajem.com/Blokada-poluge-kocnice-6255010-oglas.htm Ali svakako svako moze da se snadje i napravi sam nesto slicno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr@g@n 345 Napisano Mart 12, 2017 Svrati ponekad, 468 postova Lokacija: Selo Vrbovno Motocikl: BMW R 1150 GS (2003) Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam to koristio na svom SV-u, odlicna stvarcica. Kada vise putujete morate i lanac cesce da podmazujete, neki put i van garaze. Ako nemate centralni stender na koji moze da se digne motor imate problem. Za to sam napravio sebi mini-stender, ustvari to je bilo obicno parce bakarne cevke fi 18. Odmerio duzinu koja mi treba da zadnji tocak moze da se okrece kad se podigne na cevku, cevku sam drzao pod suvozacevom sedistu. Sa tom spravicom blokiram prednji tocak da motor ne krene napred kad podignem zadnji da postavim stender i tako padne sa copaka. Blokiras kocnicu, dignes zadnji tocak, izbacis iz brzine i caskom podmazes lanac. ;) Ne zauzima puno mesta a kad zatreba moze da bude veoma korisna. pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 4409 Napisano Mart 13, 2017 Drug član, 1440 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan Nije tema , ali sam video sliku pa moram da pitam ... @BaneVuk - jel ovo na tvojoj drugoj slici ( ono na sta si obesio "parkirnu kocnicu") onaj drzac navigacije/telefona sa aliekspresa ? Ako jeste , pitanje je , vredi li ta stvarcica i da li zaista vibrira tokom voznje toliko da ne moze da se gleda navigacija ili je cvrsta i zavrsava pos'o ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Laganica ) 36 Napisano Mart 13, 2017 Svrati ponekad, 223 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Kymco Xciting 250 Prijavi odgovor kao problematičan Vidim da si postavio pitanje za BaneVuk ali sam hteo da napisem moje misljenje u vezi sa pomenutim drzacem. Koristim bas taj sa Alija i mogu da kazem da ima taj problem sa podrhtavanjem ali meni ne predstavlja toliki problem.Odnosno mogu da vidim sta mi je trenutno na displeju bilo to navigacija ili nesto drugo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 4409 Napisano Mart 13, 2017 Drug član, 1440 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan Hteo da narucim , ali mi nekoliko drugara rece da bas vibrira jako , trese se , pravi cirkus , pa je na telefonima od 4 inca skoro nemoguce koristiti navigaciju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Laganica ) 36 Napisano Mart 13, 2017 Svrati ponekad, 223 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Kymco Xciting 250 Prijavi odgovor kao problematičan Vidi , da se trese , trese se ali predpostavljam da se moze to sa nekom sitnom improvizacijom resiti . Pogledacu bas na mom da li moze nesto da se uradi pa ako moze javljam . Ne znam ovi drugih proizvodjaca kako je kod njih . Oni se uglavnom pricvrscuju na kratkom rastojanju , odnosno odmah iza futrole je deo za kacenje . Za ovu drugu varijantu gde postoji distancer ne znam . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 7673 Napisano Mart 13, 2017 Solo Rider, 3075 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan 'Ajde da se javim mada sam Darku poslao PP. Meni služi dobro i na skuteru i na motoru. Da čitam poruke nelču sigurno ali ga navi odličan, pogotovo ako se malo ukrivi onako u "S" varijantu. Čak ubodem sluške da mogu i da čujem šta kenja ona drolja . ranije sam zabadao pogled na tank torbu i to mi je predstavljao veliki problem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milos-v 2450 Napisano Mart 13, 2017 Zainteresovan, 947 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Cbf 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam porucio sa alija pa cekam da stigne. Komentari kupaca na sajtu su okej,ne zale se na to. Nadam se da ce uskoro stici pa da probam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 7673 Napisano Mart 13, 2017 Solo Rider, 3075 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam porucio sa alija pa cekam da stigne. Komentari kupaca na sajtu su okej,ne zale se na to. Nadam se da ce uskoro stici pa da probam kako se zove to na aliju ubih se tražeći Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milos-v 2450 Napisano Mart 13, 2017 Zainteresovan, 947 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Cbf 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Motorcycle Phone Holder http://s.aliexpress.com/3Ibqamu6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 7673 Napisano Mart 13, 2017 Solo Rider, 3075 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam porucio sa alija pa cekam da stigne. Komentari kupaca na sajtu su okej,ne zale se na to. Nadam se da ce uskoro stici pa da probam kako se zove to na aliju ubih se tražeći Našao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 7673 Napisano Mart 13, 2017 Solo Rider, 3075 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan Motorcycle Phone Holder http://s.aliexpress.com/3Ibqamu6 Izvini mislio sam na onu kočnicu, ovaj držač već imam. Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Q 1638 Napisano Mart 15, 2017 Drug član, 1710 postova Lokacija: Paracin Prijavi odgovor kao problematičan Hm nije lose, samo nema potrebe previse natezati rucicu kocnice, verujem da je vrlo mala sila potrebna i da tu sistem ne trpi preterano. Ona ideja sa unutrasnjom gumom nije losa, a silu mozes da odredis tako sto suzavas to parce gume dok nadjes sirinu koja zadrzava motor ali ne vuce rucicu previse. I napravis odmah jednu rezernu kada se ova istegne. Mogli bi da patentiramo proizvod za razne modele, kao oni ulosci za cipele univerzalni, kupis 48 i nacrtane linije sa brojevima da sam iseces na broj koji nosis.:-) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...