Jump to content

Moto Zajednica

Još jedan udes, naheba motorista ni kriv ni dužan

Recommended Posts

• Svrati ponekad, 163 postova
  • Motocikl: Dominator 500 & Transalp 700

Sretne Vam rane junacke, brz oporavak i povratak u sedlo Vam zelim ;)                              

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• NW, 2593 postova
  • Motocikl: R 1200 GS

Некако ја Скуба то лепо написао да се нисам баш много потресао мада само могу да замислим како је то изгледало...

Брз опоравак и надам се да се видимо ускоро...

• XL, 460 postova
  • Motocikl: BMW F800GS, HONDA SH125i

Још један доказ за потребом 5-оро очију и то отворених... Брз и успешан опоравак желим...

• Drug član, 1855 postova
  • Motocikl: Triumph Tiger 1050, Medlay 150

Sta reci, shit happens!

Sad odmori, preturi celu situaciju po glavi jedno sto puta, pa ajde ispocetka.

Srecno!

• Svrati ponekad, 313 postova

Obzirom na dosta vremena koje je prošlo od nezgode, želim vam da ostane na sadašnjem i nemojte da žurite. Neka oporavak bude samo sve po redu i da bude sve na svom mestu sa što manje posledica. Pozdrav.

• U prolazu, 66 postova
  • Motocikl: KTM Duke 2

Naisao sam kad su devojku ubacivaili u hitnu sa nekim oblogama na skocnom zglobu i video vozaca kako drzi ruku savijenu u laktu....pesaka su vec odvezli

Posto sam znao Pekija (Boldor) pitah sta se desilo i mogu li sta pomoci mada realno sve je vec bilo gotovo.

Kolona je bila duga boli glava.

Lomio sam kljucnu kost u srednjoj skoli.....lezao sam mesec dana sa nekim glupavim zavojem (osmica) ......Prodje to jedino smara mirovanje.....cak me nije ni bolelo, valjda nece ni njega.

Brz oporavak.

• Svrati ponekad, 413 postova
  • Motocikl: Vfr 750

U vreme dok sam bio na vrhu Avale na kafici, u podnožju se izgleda dešavala drama... Bitno je da će sve zarasti. Na mnoge faktore na putu nije moguće uticati kako god vozio.

Ovog leta sam bio svedog skoro identične situacije na turi na Pešter- gledao sam kako je prijatelja koji je vozio ispred mene pokupio biciklista. Biciklista se uključivao sa leve strane, prelazi levu traku ne gledajući, prelazi u desnu dok moj prijatelj leži na sireni i beži na bankinu uz jako kočenje, pri maloj brzini se dešava kontakt. Epilog je suvozač sa lomom ruke (udarac u bicikl)- biciklista je ostao nepovređen. Držali smo mog prijatelja koji je nakon svega imao ozbiljnu nameru da ubije biciklistu.

Ova situacija je nosila sa sobom bitnu lekciju, rečenu mnogo puta.

Nevidljiv si. Neću te videti, verovatno ni čuti.

• Advanced DJ Member, 4305 postova
  • Motocikl: Šarulja queen RD04

Hebemu misha..

Dobro da je dobro...mislim nije..ali zarasce brzo valjda..

sa odmora na bolovanje..do urca..

Limun i pomorandze idem da kupim ;)

• UruK Hai, 2083 postova
  • Motocikl: ADV

Zex druze, da se oboje oporavite sto prije. Dobar si vozac ali ono kad hoce... >:(

A bas sam se spremao za nas ponovni susret na Kepojebini...

I "izgleda", nista od toga!

E jedino ako me Jimmy doveze kombijem...  ;) ;D

• Drug član, 2285 postova
  • Motocikl: Honda Sevenfifty

"Loud pipes save lives"  ;D

Brz i potpun oporavak zelim od ratnih povreda  ;)

Posto tema "Motoristi na drumu" sluzi da bi napisali o ovakvim nesrecama i kako ih spreciti hajde da malo krenemo u tom smeru uzimajuci u obzir da im svi naravno zelimo brz oporavak. Da malo naucimo nesto iz ovoga a ne samo da psujemo kako je neko kriv ili nije.

Bolje spreciti nego leciti  ;)

Ja cu postaviti za pocetak par pitanja pa se ostali nadovezite:

Je li pesak duvao, i ako jeste koliko je bio pijan?

Koliko je star pesak bio?

Tacno koliko pre nailaska na njega ste trubeli? Tek kada je poceo da prelazi ulicu ili ste trubeli i preventivno pre njegovog kamikaza poduhvata?

Ovo ne morate da odgovorite---> Koliko ste brzo isli?

• Zainteresovan, 582 postova

Jbt... Pa ja sam prosao par minuta pre vas, i bio sam ubedjen da sam video popsyja kod 1000 ruza, svirnuo sam, ali sam strasno zurio pa nisam stao...

Stizem kuci, ulazim da pokupim neke stvari i uzmem kola, zvoni telefon i sledi... "GDE SI JBT????" Odg "Kuci.." Seka mi se odsekla jer je mene cekala a culi smo se par minuta pre toga i znala je da sam motorom...

Njoj su javili da je pao motorista, i naravno pomislila ne daj boze... Nisam mogao da se vratim da vidim ko je, ali sam se zabrinuo da nije popsy...

Nisam smeo da otvaram temu.... :(

Kod kumbare morate da pazite mnogo, upste taj put od 1000ruza do podnozja Avale, ima dosta kafana i pijanih budala... Spominjao sam vec...

KOLEGAMA BRZ OPORAVAK!!!!

• Drug član, 1465 postova

Pozdrav,

auu, nisu nam kljucne kosti bas tvrde ovih dana, nedavno i Abdulica na stazi, a jos pre toga...lagano Zeljko, sad uzivaj u forumu, sta ces drugo iz horizontale uglavnom i oporavite se sto bolje.

• Svrati ponekad, 477 postova
  • Motocikl: GS 1150

Zelim vam brz oporavak, pa sto pre u sedlo. Da je neko drugi bio ko zna sta bi bilo, ovako, manje vise, nista, samo lezanje, malo smaranja i to je. Jak si ti igrac. Pa zna se, Tenerasi, zahebata sorta.

Pesaku, krivicna prijava, pa tuzba za naknadu stete, motor, ostecenja, delovi, ruke, sati kod majstora u servisu i naravno pretrpeljeni strah i druga nematerijalna steta......Snimiti mu imovno stanje, pa ako ima leba, predloziti mu dogovor, a ako ne, spor mu ne gine i sve ce na kraju da plati, i advokatske troskovei i sudske i stetu itd, itd, pa nek razmisli sta mu je bolje. Ne odustaj od toga, imas vremena da o tome sad razmisljas. Ima advokata koji ce ti sve isteraju uz procenat.

Jos jednom, brz oporavak.

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja