Maryan 84 Napisano Avgust 22, 2010 Svrati ponekad, 163 postova Lokacija: Beograd Karaburma Motocikl: Dominator 500 & Transalp 700 Prijavi odgovor kao problematičan Sretne Vam rane junacke, brz oporavak i povratak u sedlo Vam zelim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1174 Napisano Avgust 22, 2010 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Некако ја Скуба то лепо написао да се нисам баш много потресао мада само могу да замислим како је то изгледало... Брз опоравак и надам се да се видимо ускоро... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
iksel 191 Napisano Avgust 22, 2010 XL, 460 postova Lokacija: Београд, југ Motocikl: BMW F800GS, HONDA SH125i Prijavi odgovor kao problematičan Још један доказ за потребом 5-оро очију и то отворених... Брз и успешан опоравак желим... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drvodelja 851 Napisano Avgust 22, 2010 ., 437 postova Prijavi odgovor kao problematičan Jbg, sta sad reci...? Sve se odigralo mnogo brzo i kontakt je bio neizbezan. Mi smo gajbi, sve nas boli i mnooogo nam je dosadno! Ajde držite se. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misko_kolo 1297 Napisano Avgust 22, 2010 Nadrkani komšija, 1231 postova Lokacija: Đeram Motocikl: Bandit 1200S Prijavi odgovor kao problematičan Bogu hvala što nije bilo gore. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kochaMatori 1108 Napisano Avgust 22, 2010 Bona Fides, 1310 postova Lokacija: Kraljevina Mirijevo - Beograd Motocikl: http://www.motoscout.de Prijavi odgovor kao problematičan Zeljko druze, drzite se i budite disciplinovani u oporavku. Imate pozdrave od juniora i mene. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boki.64 1956 Napisano Avgust 22, 2010 Drug član, 1855 postova Lokacija: NBgd Motocikl: Triumph Tiger 1050, Medlay 150 Prijavi odgovor kao problematičan Sta reci, shit happens! Sad odmori, preturi celu situaciju po glavi jedno sto puta, pa ajde ispocetka. Srecno! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aćimo 1144 Napisano Avgust 22, 2010 Drug član, 1531 postova Lokacija: Beograd-Čačak Motocikl: XRV 750, TZR 125 Prijavi odgovor kao problematičan Vama brz oporavak želim, a magarcima na i pored puta koji su ko zna gde, više pameti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vidik 246 Napisano Avgust 22, 2010 Svrati ponekad, 313 postova Lokacija: Bgd-Žarkovo Prijavi odgovor kao problematičan Obzirom na dosta vremena koje je prošlo od nezgode, želim vam da ostane na sadašnjem i nemojte da žurite. Neka oporavak bude samo sve po redu i da bude sve na svom mestu sa što manje posledica. Pozdrav. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kissellii 1 Napisano Avgust 22, 2010 U prolazu, 66 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM Duke 2 Prijavi odgovor kao problematičan Naisao sam kad su devojku ubacivaili u hitnu sa nekim oblogama na skocnom zglobu i video vozaca kako drzi ruku savijenu u laktu....pesaka su vec odvezli Posto sam znao Pekija (Boldor) pitah sta se desilo i mogu li sta pomoci mada realno sve je vec bilo gotovo. Kolona je bila duga boli glava. Lomio sam kljucnu kost u srednjoj skoli.....lezao sam mesec dana sa nekim glupavim zavojem (osmica) ......Prodje to jedino smara mirovanje.....cak me nije ni bolelo, valjda nece ni njega. Brz oporavak. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzambo 86 Napisano Avgust 22, 2010 Architect, 341 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Tracer 7GT Prijavi odgovor kao problematičan Dobro je da se sve zavrsilo na povredama koje ce zarasti! Zelim Vam oboma brz oporavak! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
HoochieMan 30 Napisano Avgust 22, 2010 Svrati ponekad, 413 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vfr 750 Prijavi odgovor kao problematičan U vreme dok sam bio na vrhu Avale na kafici, u podnožju se izgleda dešavala drama... Bitno je da će sve zarasti. Na mnoge faktore na putu nije moguće uticati kako god vozio. Ovog leta sam bio svedog skoro identične situacije na turi na Pešter- gledao sam kako je prijatelja koji je vozio ispred mene pokupio biciklista. Biciklista se uključivao sa leve strane, prelazi levu traku ne gledajući, prelazi u desnu dok moj prijatelj leži na sireni i beži na bankinu uz jako kočenje, pri maloj brzini se dešava kontakt. Epilog je suvozač sa lomom ruke (udarac u bicikl)- biciklista je ostao nepovređen. Držali smo mog prijatelja koji je nakon svega imao ozbiljnu nameru da ubije biciklistu. Ova situacija je nosila sa sobom bitnu lekciju, rečenu mnogo puta. Nevidljiv si. Neću te videti, verovatno ni čuti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shejtan 378 Napisano Avgust 22, 2010 Drug član, 1893 postova Lokacija: NBGD Motocikl: XRV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Uffff, zelim vam brz oporavak Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Avgust 22, 2010 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Hebemu misha.. Dobro da je dobro...mislim nije..ali zarasce brzo valjda.. sa odmora na bolovanje..do urca.. Limun i pomorandze idem da kupim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mikica-MIGE 7 Napisano Avgust 22, 2010 Svrati ponekad, 178 postova Lokacija: Beograd-BANOVO BRDO Prijavi odgovor kao problematičan ma kakav limun,treba neka radza za obloge al unutrasnje ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Avgust 22, 2010 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan To se tako kaze..znam ja sta cu da mu nosim.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boban 499 Napisano Avgust 22, 2010 Drug član, 1480 postova Lokacija: Bratunac, Earth Motocikl: R1200C, GS, DRZSM Prijavi odgovor kao problematičan Zex druze, da se oboje oporavite sto prije. Dobar si vozac ali ono kad hoce... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zextreme 1283 Napisano Avgust 22, 2010 UruK Hai, 2083 postova Lokacija: Bgd/Vozdovac Motocikl: ADV Prijavi odgovor kao problematičan Zex druze, da se oboje oporavite sto prije. Dobar si vozac ali ono kad hoce... A bas sam se spremao za nas ponovni susret na Kepojebini... I "izgleda", nista od toga! E jedino ako me Jimmy doveze kombijem... ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano Avgust 22, 2010 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Pa ko će sad da nas vodi na Uvac?? Eeeee, ovaj put ima da se pogubimo k'o magarci Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bigbad86 825 Napisano Avgust 22, 2010 Drug član, 2285 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda Sevenfifty Prijavi odgovor kao problematičan "Loud pipes save lives" ;D Brz i potpun oporavak zelim od ratnih povreda Posto tema "Motoristi na drumu" sluzi da bi napisali o ovakvim nesrecama i kako ih spreciti hajde da malo krenemo u tom smeru uzimajuci u obzir da im svi naravno zelimo brz oporavak. Da malo naucimo nesto iz ovoga a ne samo da psujemo kako je neko kriv ili nije. Bolje spreciti nego leciti Ja cu postaviti za pocetak par pitanja pa se ostali nadovezite: Je li pesak duvao, i ako jeste koliko je bio pijan? Koliko je star pesak bio? Tacno koliko pre nailaska na njega ste trubeli? Tek kada je poceo da prelazi ulicu ili ste trubeli i preventivno pre njegovog kamikaza poduhvata? Ovo ne morate da odgovorite---> Koliko ste brzo isli? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kengurrrr 0 Napisano Avgust 22, 2010 Zainteresovan, 582 postova Lokacija: Beograd/Avala Prijavi odgovor kao problematičan Jbt... Pa ja sam prosao par minuta pre vas, i bio sam ubedjen da sam video popsyja kod 1000 ruza, svirnuo sam, ali sam strasno zurio pa nisam stao... Stizem kuci, ulazim da pokupim neke stvari i uzmem kola, zvoni telefon i sledi... "GDE SI JBT????" Odg "Kuci.." Seka mi se odsekla jer je mene cekala a culi smo se par minuta pre toga i znala je da sam motorom... Njoj su javili da je pao motorista, i naravno pomislila ne daj boze... Nisam mogao da se vratim da vidim ko je, ali sam se zabrinuo da nije popsy... Nisam smeo da otvaram temu.... Kod kumbare morate da pazite mnogo, upste taj put od 1000ruza do podnozja Avale, ima dosta kafana i pijanih budala... Spominjao sam vec... KOLEGAMA BRZ OPORAVAK!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lancia88 83 Napisano Avgust 22, 2010 Drug član, 1465 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, auu, nisu nam kljucne kosti bas tvrde ovih dana, nedavno i Abdulica na stazi, a jos pre toga...lagano Zeljko, sad uzivaj u forumu, sta ces drugo iz horizontale uglavnom i oporavite se sto bolje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mojsa 226 Napisano Avgust 22, 2010 Svrati ponekad, 297 postova Lokacija: bgd Motocikl: Vfr 750 Prijavi odgovor kao problematičan Zelim vam brz oporavak!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djomla 53 Napisano Avgust 22, 2010 Svrati ponekad, 477 postova Lokacija: Beograd Motocikl: GS 1150 Prijavi odgovor kao problematičan Zelim vam brz oporavak, pa sto pre u sedlo. Da je neko drugi bio ko zna sta bi bilo, ovako, manje vise, nista, samo lezanje, malo smaranja i to je. Jak si ti igrac. Pa zna se, Tenerasi, zahebata sorta. Pesaku, krivicna prijava, pa tuzba za naknadu stete, motor, ostecenja, delovi, ruke, sati kod majstora u servisu i naravno pretrpeljeni strah i druga nematerijalna steta......Snimiti mu imovno stanje, pa ako ima leba, predloziti mu dogovor, a ako ne, spor mu ne gine i sve ce na kraju da plati, i advokatske troskovei i sudske i stetu itd, itd, pa nek razmisli sta mu je bolje. Ne odustaj od toga, imas vremena da o tome sad razmisljas. Ima advokata koji ce ti sve isteraju uz procenat. Jos jednom, brz oporavak. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bigbad86 825 Napisano Avgust 22, 2010 Drug član, 2285 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda Sevenfifty Prijavi odgovor kao problematičan Odakle mu para, da je imao para isao bi autom, ne bi pesacio avalskim putem? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...