Pablo 1948 Napisano Mart 29, 2005 Vlasnik sajta, 5373 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima! Imam dosta tekstova o motorima - predstavljanje, review-ovi i takve stvari, pa ako ima nekoga ko bi hteo da pomogne sa prevodjenjem (sa engleskog) takvih stvari, bilo bi vise nego dobro... Aj castim pivom svaki prevod :pivo: :wink: Ako bude zainteresovanih, objavicu vam sta sve imam sto treba prevesti... ajmo ljudi! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Never 2 Napisano Mart 29, 2005 Svrati ponekad, 179 postova Lokacija: Atina Prijavi odgovor kao problematičan Mmmmmm... free beer... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1969 Napisano Mart 29, 2005 Aktivirao se na času, 3277 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: 1 Litar Honde Prijavi odgovor kao problematičan Evo, cim zavrsimo sa strajkom 2010. god. odma' cu prionem na pos'o :baeh: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Мали Ћаћа 9952 Napisano Maj 17, 2005 Drug član, 4472 postova Lokacija: Ванкувер, Британска Колумбија Motocikl: Дукати '97 748, '08 848, '09 1198S, '12 1199С, 2020 РСВ4 1100 Фактори, 2021 РСВ4 1100 Фактори Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima! Imam dosta tekstova o motorima - predstavljanje' date=' review-ovi i takve stvari, pa ako ima nekoga ko bi hteo da pomogne sa prevodjenjem (sa engleskog) takvih stvari, bilo bi vise nego dobro... Aj castim pivom svaki prevod :pivo: :wink: Ako bude zainteresovanih, objavicu vam sta sve imam sto treba prevesti... ajmo ljudi![/quote'] Stavljaj pareu stek kad dodjen pa mozemo to da popijemo. :wink: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pablo 1948 Napisano Maj 17, 2005 Vlasnik sajta, 5373 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan Stavljaj pareu stek kad dodjen pa mozemo to da popijemo. :wink: E, dogovoreno! Drzim te za rec Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SR-BOY 0 Napisano Jun 19, 2005 U prolazu, 1 post Lokacija: BGD Prijavi odgovor kao problematičan Stavi deo po deo pa ce mo da ti pomognemo!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jasminko VIR 1479 Napisano Jun 19, 2005 I N S T R U K T O R, 1209 postova Lokacija: Beograd i okolina Motocikl: R 1200 R Prijavi odgovor kao problematičan E evo me i u garazi, nije bas kao Igorova, nema alata, ali snacicemo se nekako.Tema ista : power komander , dali bi vredeo u BMW r 1100 gs, motor ima inektion i " kompjuter", koliko bi se dobilo samo sa power k. i dali se investicija isplati. I dalje stoji potraznja za benzinskom pumpom i filterom ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...