MALI DIKTATOR 203 Napisano Decembar 4, 2010 Svrati ponekad, 217 postova Lokacija: Necu da ti kazem celavi!!! Motocikl: GPZ 500S Prijavi odgovor kao problematičan Inače koliko vidim sa slike EN ima vodeno hlađenje , jedan veliki cilindar , relativno malo konja za tu kubikažu , milslim da je neuništiv , ukoliko ne dopadne u ruke retarda normalno. EN 500 je dvocilindras sa vodenim hladjenjem i ide kao blesav, a trosi oko 5 litara u zavisnosti od uslova i nacina na koji se vozi! Mnogi kruzeri sa daleko vecim kubikazama nemaju snage koliko EN izvlaci iz tih 500cc. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bigbad86 825 Napisano Decembar 4, 2010 Drug član, 2285 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda Sevenfifty Prijavi odgovor kao problematičan Virago 250 i EN 500 ne mogu da se porede. EN 500 neverovatno ubrzava, cak i na uzbrdicama. Top speed realnih 160 (onu sto lupaju da ide 180 lazu.) Potrosnja najmanja sa njim mi je bila 3.8L lagane voznje pa do 5.5 litara SVE GRAD. Cene odrzavanje nemoj da te brinu jer su otprilike iste. Za EN se lakse nalaze delovi i SIGURNO ces ga lakse prodati. EN je vise za otvoren put, putovanje, a ovi su ti vise gradski coperici. Mada ces se sa EN malo rvati po gradu dok se ne neaviknes, tezak je dosta oko 200 kila. Svi ce zadovoljiti potrebe koje tebi trebaju ali ces sa EN 500 mnogo lakse se izboriti sa duzim putovanjima jer ima dugacke brzine (zadnje tri) i dosta snage u njima. Od pomenutih sam probao sam Viraga i tvrdim da ne moze ni da prismrdi EN-u po pitanju snage. Veliki plus sa Viraga je sto se sigurno duplo lakse vozi, jeftinija je registracija za oko 2000 din sto i nije neka para i sto trosi oko 3.5 do 4 litra goriva. En 500 izgleda kao da ima bar 750 kubika sto me cesto i pitaju na pumpama. Veliki i izgleda ozbiljno. Dole u potpisu imas sliku mog motora. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bigbad86 825 Napisano Decembar 4, 2010 Drug član, 2285 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda Sevenfifty Prijavi odgovor kao problematičan A ako bas hoces 250ccm onda uzmi Kawasaki Eliminator 250. ima 33 konja, ide kao mecava, top speed 140 (provereno) Dvoje vuce najbolje. 6 brzina. Ali i trosi malo vise od ostalih, oko 4-4.5L. A i Eliminator je osetno veci od Viraga. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nick Blue 26 Napisano Decembar 4, 2010 Svrati ponekad, 204 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan Na netu ima dobar uporedni test : virago 250, rebel, gn i zaboravih koja kawa u istoj klasi naravno. Tekst je na engleskom, detaljan - poenta je da se Virago 250 u toj klasi najbolje pokazao sa svojim V2 agregatom. Hteo sam da je kupim ali sam se zakačio za DR350. Neka devojka iz Zemuna ima Virago 250 već godinama. Kažu da amortizeri nisu sjajni i da se suvozačica dobro treska. Prednosti su ekonomična potrošnja i pristupačna registracija uz male troškove održavanja. Ako te ta snaga zadovoljava mislim da nećeš pogrešiti sa Viragom 250. Srećno ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...