Jump to content

Moto Zajednica

yadran

Članovi
  • Broj tema i poruka

    9
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

Profile Information

  • Pol
    Bez odgovora

yadran's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

8

Reputacija u zajednici

  1. Pazi on po brzinomeru dođe relativno lako do 85 km /h , mađutim poenta je u tome da sam se vozio sam momcima koji imaju skutere od 50 cm , i vozimo deonicu od nekih 20 km , gde ima i uspona i ravnice , prosečnom brzinom oko 40 km/h , problem je u tome što buraz sa matorom Ymahom ovo prođe u cugu i mena mora da čeka na pola puta zato jer motor neće da prima gas , jednostavno ti daješ gas on nema snage i neide , neide ni 10 km/h , onda stanem pored puta 15 minuta i potom radi normalno , nije mpguće da taj put Ymaha od 50 cm prođe bez problema a novi Peugeot nemože ? Kad vozim samo po ravnom nemam ovakvih problema , ponavljam vozim isključivo solo i imam 85 kg ? Lijep pozdrav svima na forumu !
  2. Šta da im kažem , kad ga budem dovezo kod njih , radiće normalno , da ih teram da voze uzbrdo , motor nije pokvaren , samo je kvalitet sranje , ima 980 km sada , zajebo sam se , tj zajebali me i to je to , ovaj post sam napiso da kažem ostalim drugarima na forumu da ih ovi prevaranti kao i mene ne zajebu , kupite japance ili makar italijane bežite od ovih seronja , imo sam MZ pitaj boga koliko star , 125 cm nikad , nije grejo išo ladno 70 , tj držo ovu brzinu , ovaj shit nemože održavat niti 40 , aha i buraz kupio Yamahu 50 cm , platio 300 eura , ima 22000 km , verovali ili ne neke deonice on ladno pređe a ja moram da odmaram i ladim mašinu od 125 cm plaćenu preko 2000 eura . >
  3. Kupio sam prije nekoliko mjeseci novi Peugeot Vivacity 125 cm , reći da sam razočaran je vrlo blago , radi se o klasičnoj prevari pri čemu su gospoda iz Peugeot naručili da im kinezi naprave skuter i na njemu nalepe ime Peugeot , znam da je globalizacija , i druge firme proizvode motore u Kini , ali u SVOJIM proizvodnim pogonima , ( Yamaha YBR npr.) ovdje se radi da ustvari Qingqi proizvodi za Peugeot , skuter je klasičan shit , nije mi jesnao kako je MZ mogao da prije 50 i kusur godina napravi motocikl sa 125 cm zrakom hlađenim motorom koji se može voziti normalno a da ne grije , dok ovo sranje obavezno grije i staje , te moras čekati da se ohladi i na najmanjoj uzbrdici iako ga vozim sam( 86 kg) i to ne preLAZIM BRZINU OD 40 km/h . Peugeot , klasični prevaranti , kupite Qingqi , imaćete isto sranje ali makar za pola para !
  4. Stvarno je jeftin a i extra izgleda , idealan za tinejdžere da po gradu jure curice , ali da se njime krene na putešestvije 1500 Km , hmmmm? Trebaće kinezi još malo da se dokazuju , bar što se mene tiče.
  5. Hvala Gile , čuj mislim da će meni svaki motor ( s obzirom da sada vozim ETZ 250 ) izgledati sjajno , čini mi se da sam htio i jare i pare , naime Rebelka je tako mala i zgodna da se skoro može voziti kao skuter po gradu a i potrošnja joj je skoro kao skuter , dočim EN 500 je sigurno daleko superiorniji za duža putovanja ali nije baš za smucanje po sokacima , najbolje bi bilo imati oba , ;D ;D ;D, , inače koliko sam primjetio cura iz tvog citata je bila suvozač na motoru , tj bilo ih je dvoje , dok bih ja na duljim putovanjima išo sam na svom motoru , neznam koliko bi to promijenilo stvar ? Inače koliko vidim sa slike EN ima vodeno hlađenje , jedan veliki cilindar , relativno malo konja za tu kubikažu , milslim da je neuništiv , ukoliko ne dopadne u ruke retarda normalno.
  6. Po meni najlepši enduro koji je ikad napravljen u sunčevom sistemu , čitao sam članak u moto pulsu o njoj još kad je izašla kažu ono ko da je u redu , mislim yamaha ima tradiciju kad su putni enduro u pitanju pa nebi trebalo biti problem ali mislim da je ovo oko potrošnje već ozbiljnije , jer ovo je motor koji treba da prelazi desetine pa i stotine hiljada i litra ili dve manje više u konačnici je veoma mnogo , bar za većinu nas a ona manjna se vozi avionom . ;D
  7. Ovaj mi je promako , inače čini se fin motor , pogotova ova novija verzija sa 47 konja , što je već vrlo pristojna snaga za umjerenu vožnju. Thanks , upao je u kombinciju.
  8. Lonely , slažem se potpuno , sve što kažeš stoji , za budžet koji planiram oko 3000 eura u Nemačkoj ( gde poslovno idem za mesec dana) se može naći extra Kawasaki KLE ili Honda Vigor koji imaju oko 500 cm i koji su sigurno puno bolji za dalji put , ali meni se jednostavno sviđaju manji čoperi pogotova ova Rebelka , zato i pitam jeli iko putovo dalje ovim motorima , interesujeme kontkretno iskustvo nekog forumaša !
  9. Trenutno vozim prastari MZ 250 koji bih da promjenim , pošto sam ljubitelj chopper motocikala mislim se između : 1. Honda CMX 250 ( rebel) 2. Yamaha Virago 250 3. Suzuki GZ/GN 250 Evo zašto baš ovi , osim igleda ( koji je stvar ukusa ) za 250 cm sam se odlučio zbog potrošnje , a i zato što sam visok 172 cm i želim da mi vožnja bude ugodna , ne bih da se patim sa nekom grdosijom , nevolim neku extra brzu vožnju , ali cijenim pozdanost kao i mogućnost dužeg krstarenje , zato jer bi obilazio hrvatsko i eventualno u perpsektivi i neko dalje primorije ( italija , turska) . Izrazito bih cijenio iskustvo nekoga ko je već posjedovao neki od ovih modela kao i koliko su pogodni za dalja putovanja , single normalno s obzirom na kubikažu. Unaprijed hvala i lijep pozdrav !
  10. Pozdrav svim članovima foruma, ja sam se registrovao danas ali bih rekao da je po broju članova ovo najjači forum na prostoru bivše juge , ja sam iz Visokog i imam 36 god , posjedujem ETZ 250 . Lijep pozdrav svim članovima foruma !
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja