Keke 2 Napisano Avgust 17, 2010 U prolazu, 36 postova Motocikl: Kymco super 8 125 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima. Uzimam neki skuter, jeftin, a od sledeće sezone ću sebi neki ozbijlan uzeti, verovatno Vespu. Tada ću ovog verovatno prodati. Moram tako jer još nemam para za veći skuter, a baš mi treba neki da ne akam auto svakog časa. Naime, posle obilaženja raznoraznih dilera i radnji, izbor je pao na skuter Peda Vita. Kažu Italijan, ali se sklapa u Kini. Valjda je to za nijansu iznad čistokrvnih kineza poput Sprinta ili Sky-a npr (bez namere da vređam navedene)? Malo sam čitao za Pedu i vidim da nije loš, ali ipak ima nekih sitnica s kojima ne bih baš želeo da se bakćem bar dok je u garanciji. Ali to je sve bilo za starije modele. Klasične gluposti oko završne obrade, ali mašina je ok, tako sam čuo. Cena 750€ za novog... Šta mislite? Cifra je stvarno primamljiva, čak sam hteo i onaj najmanji i najjeftiniji Pikolo (on je 500€), ali je baš mali, nema mesta za kolena. Pa ako ima neko mišljenje o Peda skuterima jer sutra treba da se odlučim... Relativno mi je hitno, uzeo sam predračun i ove nedelje idem u banku da rešim to. Sutra ću otići da vidim za probnu vožnju, valjda imaju tu praksu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Keke 2 Napisano Avgust 17, 2010 U prolazu, 36 postova Motocikl: Kymco super 8 125 Prijavi odgovor kao problematičan Da dodam, čuo sam da kineske motore uopšte treba (preporučljivo je) u startu "dotegnuti", proveriti i malo više paziti i da onda neće biti nepotrebnih poseta servisu. Na šta generalno treba obratiti pažnju kod preuzimanja skutera? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano Avgust 18, 2010 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan necu da te razocaram ali koliko sam ja video bar po utiscima ljudi sa ovog foruma,kupio si najvece moguce kinesko govno. Pazi kad ga pljuju i vozaci kineza. Nadji temu bas o ovoj firmi,ljudi su ogorceni. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Keke 2 Napisano Avgust 18, 2010 U prolazu, 36 postova Motocikl: Kymco super 8 125 Prijavi odgovor kao problematičan Nisam još kupio. I video sam neke zamerke, ali bilo je i ok komentara. I sve je uglavnom bilo za neke malo starije modele, a ovaj je ovogodišnji pa se nadam valjda nečemu. I slobodno opletite, ne želim da se zeznem. Pare i jesu i nisu velike, zavisi kako se gleda, ali koliko god da je, želim da dobijem najviše za tu cifru. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano Avgust 18, 2010 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan nemoj se zaletati...ja nisam merodavan ali mislim da ce se javiti ljudi koji jesu i koji ce ti reci da li imas bolje opcije za te pare. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Keke 2 Napisano Avgust 18, 2010 U prolazu, 36 postova Motocikl: Kymco super 8 125 Prijavi odgovor kao problematičan Jeste da mi je prelazno rešenje, ali možda nisam morao na najjeftinije da se bacam...? Sačekaću odgovore naravno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bogda 36 Napisano Avgust 18, 2010 Drug član, 1399 postova Lokacija: Chicago IL - Babusnica - Nish Motocikl: Husqvarna tr650 strada abs 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Nemam direktnih iskustva sa Pedom ali sam stekao utisak da su mnogo losi, mozda i najgori na nasem trzistu. Svako na forumu ko ga je kupio je imao velike probleme. Moj komsija je kupio jednog i prodao ga za mesec- dva upola cene. Nikad ga nisam pitao zasto ga je prodao ali verovatno nije bio bas zadovoljan . I u slucaju da je kvalitet solidan cena i nije bas dosta niska za taj model. Ja bih na tvom mestu pogledao Sprint Exclaty bili su tu oko 600e novi. Stvarno se je fino pokazao, dosta dobrog je kvaliteta, delovi i servis na sve strane. Mozes da razmislis i o nekom polovnjaku sa malo km ako planiras da ga menjas skoro, tako neces puno izgubiti na prodaji, mozda i nista. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kypck 188 Napisano Avgust 18, 2010 Друг члан, 636 postova Lokacija: Beograd, Zvezdara Motocikl: Honda Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Ma sve je to slicno...i Sprint, i Peda, i Orion...isti proizvodjac u Kini. Sokiran sam bio juce u Beogradjanci, kada sam video Peugeot skuter 125, koji je u stvari isti kao moj Grizzy 125 (Jonway). Pezo kupuje iz kine i lepi logo...a cena 1700 evra!? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Keke 2 Napisano Avgust 18, 2010 U prolazu, 36 postova Motocikl: Kymco super 8 125 Prijavi odgovor kao problematičan Baš bedak. A deluju solidno onako kad ih gledam... :-\ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Зорге 695 Napisano Avgust 18, 2010 Drug član, 3087 postova Lokacija: The very heart of southern Banat Prijavi odgovor kao problematičan Пошто је тај мали бели чији се задњи крај види на левој страни слике коју си окачио? Колико сам похватао писања на форуму, кажу људи да је солидан. Ако баш инсистираш на неком класичном изгледу, а хоћеш да експериментишеш (како си хтео са "Педом"), погле' овде http://www.peras.co.rs/motowell.html и нађи модел "Retrosa". Не знам да ли их имају ма стању, али је симпатичан. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Keke 2 Napisano Avgust 18, 2010 U prolazu, 36 postova Motocikl: Kymco super 8 125 Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da je to R-air. Ista je cena. Nije moja fotka, sa neta je. A šta je taj Motowell? Čije je to i koje su cene, ne vidim na sajtu. Edit Sad sam našao cene, ali ne znam čiji su. A Tomos Nitro 50 je simpatičan, ali je i on Kinez. Nisam znao da Tomos ima Kineze... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Зорге 695 Napisano Avgust 18, 2010 Drug član, 3087 postova Lokacija: The very heart of southern Banat Prijavi odgovor kao problematičan A ја мислио да се то бело у ћошку "Спринт Егзактли". ??? За ове "Мотовел" не знам - просто сам видео модел који је класичнијег изгледа, као тај бели на кога си се намерачио. То да ли је неки скутерчић кинески или не, не треба да те брине. Ипак потражи нешто за шта има сервиса и делова, па ће служити и онога коме га продаш за годину-две.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Herr Bane 21 Napisano Avgust 18, 2010 Svrati ponekad, 177 postova Lokacija: Beograd - Jug Motocikl: Kawasaki GPZ 500s Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav. Posto sam bio vlasnik modela Peda Desire 50 do pre 2 meseca, da se nadovezem. Motor sam kupio polovan, sa 2200 km na satu. bilo je nekih sitnica da se tada sredi i to sam sredio odmah. Od kako sam ga uzeo curelo mu je ulje iz menjaca, kap dve posle voznje. Nije bilo strasno, ali sam to reshio, kupio dihtnung za 120 din i odvojio malo vermena i to sredio. Masina na njemu je bila 2T, troshio je od 2.7 do 3.5, u zavisnosti kako se vozi. Sa motorom nisam imao problema, uvek je palio, kocio, nisu mu pucale sajle itd. Zamenio sam i rele za alnaser, on je bio oko 10e, mada je mogao i neki obican za 200 din. Sa njim sam preshao oko 2000-3000 km, tj prodao sam ga sa 5000 km. Generalno sam zadovoljan skuterom, dobro je ishao, ponekad sam se vozio i sa drugarom ili devojkom, na ravnom ide, uzbrdo mu je muka, a ponekad i meni, kada sam sam ide zadovoljavajuce. Ponekad je bilo poneshto da se sredi na njemu, ali me nije ostvaio nikad na putu. O poredjenju sa drugim kinezima ne mogu nishta da kazem, jer ih nisam vozio, vosio sam neke 4T i shvatio da ovaj ide bolje. Primetio sam da je npr na Keeway u zavrshna obrada bolja. Neke kolege vlasnici su se zalili na potroshnju, ali mislim da se tu radi o 4T. NAdam se da sam bio od pomoci. Ako imash neka pitanja slobodno pucaj. Pozdrav. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Keke 2 Napisano Avgust 18, 2010 U prolazu, 36 postova Motocikl: Kymco super 8 125 Prijavi odgovor kao problematičan Sad sam se šetao gradom i video dva parkirana. Jedan Eagle (9500km) i Desire (11009km!). Nije loša kilometraža... Bane, jesi ti samo imao sreće što su delovi tako jeftini ili je inače tako? Zorge, bio sam do Peraša i video te Motowell skutere. Imaju dva komada (2T i 4T), prvi košta 93000, a drugi 75000 dinara. Ovaj prvi ima disk i nazad, ali završna obrada je bezveze malo. Šrafići ukoso navrnuti, plastika malo pohabana, na jednom fali plastika ispod kormana (kod kolena) ispod koje je valjda broj šasije(?)... Sklapaju se u Mađarskoj i u Perašu nisu znali da mi kažu ko je serviser!?! Pretpostavljaju za neku firmu ali i za nju nisu sigurni da li je ima u Novom Sadu. I to su tražili na netu predamnom! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Зорге 695 Napisano Avgust 18, 2010 Drug član, 3087 postova Lokacija: The very heart of southern Banat Prijavi odgovor kao problematičan А да пођеш линијом мањег отпора и пошто си из Новог Сада, одеш до "Спринта" и погледаш мало, чујеш нешто и одабереш нешто што ће ти одговарати. Ипак, ако си на танком буџету, не значи да бираш само и једино по критеријуму најповољније цене. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Keke 2 Napisano Avgust 18, 2010 U prolazu, 36 postova Motocikl: Kymco super 8 125 Prijavi odgovor kao problematičan Pošto računam da taj motor zadržim samo do sledeće sezone, moram najjeftinije. Da sam strpljiviji, čekao bih ovako bez motora, ali đavo mi ne da mira. Otići ću i tamo, ali ne znam gde su? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Зорге 695 Napisano Avgust 18, 2010 Drug član, 3087 postova Lokacija: The very heart of southern Banat Prijavi odgovor kao problematičan Мислим да им је централа у Бајчи Жилинског, али потражи на сајту - sprintscooters.com. Ако направиш неки ужи избор, питај људе одавде за мишљења, искуства и слично, па реши сам. Је ли, је л' мора да буде скутер за те паре које би дао? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Keke 2 Napisano Avgust 18, 2010 U prolazu, 36 postova Motocikl: Kymco super 8 125 Prijavi odgovor kao problematičan Ma da, i žena bi da se voza... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano Avgust 19, 2010 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan ako vec planiras da kupis motor i da ga vozis jednu sezonu,onda pogledaj malo oglase i potrazi nesto polovno...za te pare mozes naci bolji skuter na kom ces mnogo manje izgubiti nego na novom. BTW za te pare mozes da nadjes i skuter koji nije kinez i sledece godine mozda dobijes iste pare,kineza kako isteras iz prodavnice pala mu je cena 20-40%. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Keke 2 Napisano Avgust 19, 2010 U prolazu, 36 postova Motocikl: Kymco super 8 125 Prijavi odgovor kao problematičan Ovog sam mislio na kredit. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Keke 2 Napisano Octobar 18, 2010 U prolazu, 36 postova Motocikl: Kymco super 8 125 Prijavi odgovor kao problematičan Posle početne ideje da prezimim sa Pedom, a posle uzmem Vespu, došlo je do konsultacija i promena, te sam uzeo Kymco super 8 125ccm s tim da ga ne planiram menjati neko vreme. Danas preuzet, jako sam zadovoljan. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bogda 36 Napisano Octobar 18, 2010 Drug član, 1399 postova Lokacija: Chicago IL - Babusnica - Nish Motocikl: Husqvarna tr650 strada abs 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Odlicno skuterce. Bolji od svih kineza a cena mu je ok Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Keke 2 Napisano Octobar 18, 2010 U prolazu, 36 postova Motocikl: Kymco super 8 125 Prijavi odgovor kao problematičan Da, 1500€, ušla i kaciga i kofer u cenu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MajorSoul 141 Napisano Octobar 19, 2010 Ducati Power, 813 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM 1290 Super Adventure S :) Prijavi odgovor kao problematičan Odlican motorcic. Video ga uzivo i Kymco je stvarno jedan od boljih kineza (ako ne i najbolji). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Keke 2 Napisano Octobar 19, 2010 U prolazu, 36 postova Motocikl: Kymco super 8 125 Prijavi odgovor kao problematičan Kymco je proizvođač sa Tajlanda. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...