Disko Nindža 10503 Napisano Avgust 17, 2010 Hronični Motociklopata, 7326 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Planiram u skorijoj buducnosti da uzmem ovaj motor, i stvarno moze se naci dosta podataka o njemu, sto ovde na BJBikers sto na ostalim mestima, ALI, sto se tice njene potrosnje tu sam cesto nailazio na podeljena misljenja, neki kazu da trosi vise neki kazu trosi manje, neki kazu upaljac u klasi 750ccm.... pa zato bih molio da mi ponosni vlasnici i bivsi vlasnici ovog legendarnog motora kazu svoja iskustva. Znaci interesuje me potrosnja: Na auto putu 120-140kmh Na lokalnim putevima do 80-100kmh Grad i otprilike neki prosek - Mesovita voznja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
neboisha 2 Napisano Avgust 18, 2010 Svrati ponekad, 225 postova Lokacija: Beograd-Zvezdara-Miljakovac Prijavi odgovor kao problematičan Otprilike 6 litara +- pola litre. Obrni-okreni takav je prosek bez obzira na vrstu voznje. Pozdrav, Nebojsa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
veljabandit 1076 Napisano Avgust 18, 2010 Zainteresovan, 748 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R nine T Rural GS Prijavi odgovor kao problematičan Potrosi sve sto mu sipas Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10503 Napisano Avgust 18, 2010 Hronični Motociklopata, 7326 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Potrosi sve sto mu sipas nesumnjam u to, samo mnogo bi mi pomoglo kad bi taj odgovor pretocio u litre @ neboisha svidja mi se taj prosek, malo vise od GS-a ali ipak on je bicikla naspram VFR-a Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...