EnduroPsycho 0 Napisano Avgust 14, 2010 U prolazu, 16 postova Prijavi odgovor kao problematičan Sad kad dodje zima planiram da kupim neki enduro od 125ccm, ja hocu da uzmem ktm 125 exc ili husqvarnu wre 125, problem je u tome sto ja neznam da li moze da se registruje na A1 kategoriju... i zanima me koliko kosta registracija a1 i na koliko se registruje, na 1 god , na 6 meseci ??? Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Draza84 336 Napisano Avgust 14, 2010 Svrati ponekad, 320 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki GN 125, Honda VT 600 Prijavi odgovor kao problematičan Kategorija u dozvoli i registracija nemaju veze jedno sa drugim. Motor preko 50cc se registruje godisnje, a za kategoriju se polaze vozacki. Koliko imas godina? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srdjan73 26 Napisano Avgust 14, 2010 Svrati ponekad, 118 postova Lokacija: Beograd - Šumice Motocikl: Yamaha XJ900 Prijavi odgovor kao problematičan Pogledaj u "Motoristi na drumu". Imaš "kalkulator registracija" i "Konačni vodič za polaganje A kategorije". Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
EnduroPsycho 0 Napisano Avgust 14, 2010 U prolazu, 16 postova Prijavi odgovor kao problematičan Imam 15 god ali hocu da se osiguram oko svega na vreme da znam sta treba da se radi da ne panicim kad bude to... sledeceg juna cu da napunim 16 tako je kako je... srdjane73 hvala!, zna li neko za motocikl koji da uzmem? ,zanima za onaj cd od auto skole, ako neko zna gde ima da se downloaduje taj program da mi kaze.Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mihajlovic 9 Napisano Avgust 14, 2010 U prolazu, 91 postova Lokacija: novi sad Prijavi odgovor kao problematičan treba ti A kategorija a reg. ti je oko 6000 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
EnduroPsycho 0 Napisano Avgust 14, 2010 U prolazu, 16 postova Prijavi odgovor kao problematičan Da li neko moze da mi kaze koji od ovih moze da se registruje na A1 kategoriju, motocikli su ktm 125 exc husqwarna wre 125. Hvala! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boris_LION 1404 Napisano Avgust 14, 2010 Zainteresovan, 494 postova Lokacija: Zvezdara Prijavi odgovor kao problematičan Kao sto je kolega lepo rekao ... motori preko 50 kubika se registruju normalno ... na "velike" tablice .. sto dalje znaci da 125ccm registrujes jednom godisnje kao i svaki drugi motor. Mozes polagati za A kategoriju sa 16 godina, ali sa ogranicenjem dozvole na motore do 125ccm i oba ta motora od navedenih mozes voziti. Nadam se da ti je sada jasnije ... Ako nesto nije procitaj ponovo lagano ... Srecno na polaganju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
EnduroPsycho 0 Napisano Avgust 14, 2010 U prolazu, 16 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam bio u nedoumici oko kw i kw/kg, netreba da ima vise od 11kw a razlika kw/kg treba da bude 0.1kw tako nesto... hvala svima daleko sam ja od pologanja! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...