Jump to content

Moto Zajednica

Enduro motocikl za A1 kategoriju

Recommended Posts

• U prolazu, 16 postova

Sad kad dodje zima planiram da kupim neki enduro od 125ccm, ja hocu da uzmem ktm 125 exc ili husqvarnu wre 125, problem je u tome sto ja neznam da li moze da se registruje na A1 kategoriju... i zanima me koliko kosta registracija a1 i na koliko se registruje, na 1 god , na 6 meseci ??? Hvala

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Svrati ponekad, 320 postova
  • Motocikl: Suzuki GN 125, Honda VT 600

Kategorija u dozvoli i registracija nemaju veze jedno sa drugim. Motor preko 50cc se registruje godisnje, a za kategoriju se polaze vozacki.

Koliko imas godina?

• U prolazu, 16 postova

Imam 15 god ali hocu da se osiguram oko svega na vreme da znam sta treba da se radi da ne panicim kad bude to... sledeceg juna cu da napunim 16 tako je kako je... srdjane73 hvala!, zna li neko za motocikl koji da uzmem? ,zanima za onaj cd od auto skole, ako neko zna gde ima da se downloaduje taj program da mi kaze.Hvala      :)

• Zainteresovan, 494 postova

Kao sto je kolega lepo rekao ... motori preko 50 kubika se registruju normalno ... na "velike" tablice .. sto dalje znaci da 125ccm registrujes jednom godisnje kao i svaki drugi motor.

Mozes polagati za A kategoriju sa 16 godina, ali sa ogranicenjem dozvole na motore do 125ccm  i oba ta motora od navedenih mozes voziti.

Nadam se da ti je sada jasnije ... Ako nesto nije procitaj ponovo lagano ... Srecno na polaganju

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja