vlajko 2670 Napisano Mart 14, 2012 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan 21.-od naručio 2 kacige.. U ponedeljak sam zvao Gajiće da otkažem narudzbu.. čarapani su krajnje neozbiljni.. Ne javljaju se na tel.. tako da smo završili svaki vid saradnje.. 21.02. naručeno..i do danas ništa.. roba naručene preko drugog dobavljača... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stanebane 643 Napisano Mart 14, 2012 Svrati ponekad, 442 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Aprilia Scarabeo Prijavi odgovor kao problematičan Krajem proslog meseca narucih par stvari preko Sekule, čovek ispostovao sve kao sto smo se dogovorili juče stigle svari Sekula je prva liga sve preporuke. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rogaceboy 77 Napisano Mart 14, 2012 Svrati ponekad, 88 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Drugar, ako si iz NS (i ja sam) mogu da ti ucinim jednokratnu uslugu i donesem ti iz Luisa sta god ti treba, bez ikakve provizije. Stvar je samo sto idem tek polovinom aprila.... pa ako ti odgovara, javi se! Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
arnyman 1729 Napisano Mart 16, 2012 Drug član, 2753 postova Lokacija: MNE-SRB-BIH-CRO (trenutno Herceg Novi)) Motocikl: GPZ 500 Street Twin Prijavi odgovor kao problematičan Interesuje me jel iko uzimao one setove za reparaciju slavine za gorivo i kakvi su? http://www.louis.de/_304e50d000cf189e4f727e17a2d6c5c12b/index.php?topic=search&searchterm=10007953&cmd.x=0&cmd.y=0 Ili opruge za kvačilo, moje su se sabile, lamele su OK, al su opruge postale prekratke http://www.louis.de/_304e50d000cf189e4f727e17a2d6c5c12b/index.php?topic=search&searchterm=10043967&cmd.x=0&cmd.y=0 Oba djela imam mogućnost da poručim i orginal Kawasaki, al će bit skoro duplo skuplji, razlika je trećina para za novu zadnju gumu, koja mi je takođe neophodna Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Наш 158 Napisano Mart 17, 2012 Svrati ponekad, 156 postova Lokacija: Србија Motocikl: Suzuki V-Strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Код Бере наручио у среду, стигло данас (субота). Свака част. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lemy 1041 Napisano Mart 19, 2012 Drug član, 1074 postova Lokacija: Novi Sad-Sabac Motocikl: Suzuki DR-Z400, KTM 790 adventure Prijavi odgovor kao problematičan Jel poslovao neko sa Sekulom skoro ? Ja narucio neke robe pre 10ak dana ali ni reci od njega. Zvao ga telefonom , nedostupan. Prosli put ( bio mi je i prvi ) stigla roba za 3 dana, ja se odusevio. Sada me strah da me prodju ponude, posto je bilo i nekog snizenja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NESKROMAN 327 Napisano Mart 20, 2012 Svrati ponekad, 216 postova Lokacija: Beograd Motocikl: GSXR K9 1000 ccm Prijavi odgovor kao problematičan Dal neko ide skoro? Jel Sekula, Bera i ostale prate ovu temu ili moram zvati svakog od njih ponaosob. Koliko bi kostala ova kaciga koja je tamo 30e, nije last chance... jet kaciga Unapred hvala. Poz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
exman 241 Napisano Mart 20, 2012 Svrati ponekad, 306 postova Lokacija: Bgd N44 44 14 E20 27 10 Motocikl: KTM 525exc Prijavi odgovor kao problematičan Dal neko ide skoro? Jel Sekula, Bera i ostale prate ovu temu ili moram zvati svakog od njih ponaosob. Koliko bi kostala ova kaciga koja je tamo 30e, nije last chance... jet kaciga Unapred hvala. Poz Zovi jednog od njih. Cena je kao u katalogu, plus Brza posta u Srbiji. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
peconi 536 Napisano April 18, 2012 Svrati ponekad, 194 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Z750S Prijavi odgovor kao problematičan Dakle ovako.. Narucio sam pre mesec dana cizme iz Louisa i rukavice iz Pola preko Bere. Obe stvari su bile ne popustu. Posle nekoliko odlaganja narudzbine jer robe nije bilo na stanju i kad su se zavrsili svi praznici, danas je stiglo. Pored svih tih odlaganja roba je stigla po ceni sa popustima koji su bili ALI... Stigle su cizme broj vece, koje sada moram da saljem nazad Beri kako bi ih zamenio i ko zna kada ce stici.. Rukavice su ok, ali sam video da imaju jedan mali deo izmedju prstiju koji je odsiven i cena na etiketi je skinuta, tacnije iscepana, tako da jedina stvar koja mi pada na pamet je da mi je roba se greskom prodata po normalnoj ceni.. Nije mi problem da uzmem iglu i konac i zasijem to, Bera je ok lik i trudi se da izadje u susret ali opet sam ocekivao malo vise paznje i ozbiljnosti sa njegove strane. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Saler 1571 Napisano April 18, 2012 Bayerische Motoren Werke, 624 postova Lokacija: M.K."Čivija" Šabac Motocikl: BMW R 1250 RT Prijavi odgovor kao problematičan Meni robu donosi samo Sekula i imam kao i svi koji su radili sa njim samo reči hvale za čoveka. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svetac 527 Napisano April 19, 2012 Drug član, 1448 postova Lokacija: subotica Motocikl: Honda ness 150 Prijavi odgovor kao problematičan narucivao sam za sebe ali i za druge preko Akosa iz b.topole,covek kaze kada ce da stigne,naruci i nema greske!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano April 19, 2012 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Gajići su krajnje neprofesionalni.. a pritom i lažu.. Sekula, Bera provereni igrači.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano April 19, 2012 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan Gajići su krajnje neprofesionalni.. a pritom i lažu.. Sekula, Bera provereni igrači.. Eeeee jbga, što ne reče pre, ja juče naručio set za reparaciju slavina i još 300 q.. preko Gajića . Rekli mi za 15 dana, sad mi već nije sve jedno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan_Jgd 996 Napisano April 19, 2012 Drug član, 1090 postova Lokacija: Jagodina,Serbia Prijavi odgovor kao problematičan Pa mozda te i umaze pa ti stigne na vreme. Iz soostvenog iskustva ti kazem da uglavnom kada narucis jednu-dve stvari to i stigne. Ali kada narucis vise,maltene po pravilu stize u "ratama"... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano April 19, 2012 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Naručio sam preko njih zbog mogućnosti zamene kacige.. Em su debelo kasnili sa isporukom.. em ne jebu 2% zamenu.. a i uzimaju 10% provizije.. tako da od mene imaju samo lošu preporuku.. Sa Sekulom uvek sve po dogovoru.. i BEZ provizije.. jedino ne radi last chance.. zato sam i promenio dobavljača Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan_Jgd 996 Napisano April 19, 2012 Drug član, 1090 postova Lokacija: Jagodina,Serbia Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam posle Gajica poceo da narucujem preko Akosa(ACY) i sve je bilo uvek precizno i tacno. Radi i last chance. Ja zadovoljan. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BMXBandit 28 Napisano April 26, 2012 Svrati ponekad, 130 postova Lokacija: BG Motocikl: YBR 250 '08 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam narucio pre dva dana od Sekule. Posto prvi put narucujem, ponudio sam mu placanje unapred, on je rekao ok je i pouzecem. Artikli su bili iz kataloga, na sajtu je pisalo da ih imaju na stanju. Uzgred, sta je to "Last chance" i Restposten, i gde se naznace te dodatne opcije, na sajtu? I jel ima neko informaciju kad Sekula donosi sledecu turu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Goblin 238 Napisano April 26, 2012 Svrati ponekad, 425 postova Lokacija: Beograd - Borca Motocikl: Futong 250 Prijavi odgovor kao problematičan Restposten = last chanse, samo na nemackom! To se desava od oktobra, kada Louis rasprodaje robu i po 50% nizim cenama, a nekada i vise. Ono sto je fora je da nema uvek svih brojeva i da se neki brojevi brze rasprodaju od drugih, pa treba biti brz. Imao sam prilike da, u tom periodu, posetim njihovu veliku radnju u Becu i srecni su oni koji mogu da je posete kad hoce, a ne samo kada ih put nanese... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Saler 1571 Napisano April 26, 2012 Bayerische Motoren Werke, 624 postova Lokacija: M.K."Čivija" Šabac Motocikl: BMW R 1250 RT Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam narucio pre dva dana od Sekule. Posto prvi put narucujem, ponudio sam mu placanje unapred, on je rekao ok je i pouzecem. Artikli su bili iz kataloga, na sajtu je pisalo da ih imaju na stanju. Uzgred, sta je to "Last chance" i Restposten, i gde se naznace te dodatne opcije, na sajtu? I jel ima neko informaciju kad Sekula donosi sledecu turu? Ne razmišljaj o Sekuli(on je po meni stvarno najbolji),stići će ti najverovatnije pre 1.maja.Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BMXBandit 28 Napisano April 27, 2012 Svrati ponekad, 130 postova Lokacija: BG Motocikl: YBR 250 '08 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala, @Goblin @Saler Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cikuntopola 96 Napisano Maj 3, 2012 Svrati ponekad, 318 postova Lokacija: Topola Motocikl: Honda vfr 750 Prijavi odgovor kao problematičan posle sedam meseci stigle rukavice iz Luisa!!! NAPOKON Drugar poceo da vozi ture do Beca Doneo krs kataloga i propratnih letaka Kome treba bilo sta roba stize za 7 max 10 dana Sutra cu da izbacim skenirane ove male kataloge sa snizenja Koliko sam ga razumeo roba preko 100e se donosi po kataloskim cenama a ispod nesto da mu se da za uslugu tipa 10 posto Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kypck 188 Napisano Maj 4, 2012 Друг члан, 636 postova Lokacija: Beograd, Zvezdara Motocikl: Honda Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Samo da napisem/ponovim svoja iskustva. Sekula - svaka preporuka Bera - svaka preporuka (10% vise cene, moze zamena - menjao mi je kacigu koja je bila premala) 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cikuntopola 96 Napisano Maj 4, 2012 Svrati ponekad, 318 postova Lokacija: Topola Motocikl: Honda vfr 750 Prijavi odgovor kao problematičan Drugar putuje u nedelju vraca se u sredu ili cetvrtak sva roba iz velikog i malog kataloga je moguca!!! http://www.louis.de/_10d3badb29da2bc5907eb59d7869133789/index.php?topic=beihefter&cp=444 http://www.louis.de/_10d3badb29da2bc5907eb59d7869133789/index.php?topic=beihefter&cp=445 http://www.louis.de/_10d3badb29da2bc5907eb59d7869133789/index.php?topic=katalog&ADTRACTIONSLOT=home_zweifach_katalog Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bracabgd 895 Napisano Maj 15, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 2075 postova Lokacija: Београд Motocikl: Био некад јапанац сада понтадеранац,и поново јапанац Prijavi odgovor kao problematičan Sve pohvale za Sekulu,narucio par stvarcica cisto reda radi,sve stiglo i pre vremena Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Abi 1662 Napisano Maj 15, 2012 Drug član, 987 postova Lokacija: Svuda po malo Motocikl: Lep Prijavi odgovor kao problematičan Meni je ranije donosio Sekula, nisam skoro nista narucivao jer sam se tada opremio, mogu samo da kazem da je faca. Pozdrav za Sekulu. Koliko znam i Bera isto donosi i takodje sam cuo sve najbolje i za njega. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...