severian 16885 Napisano Septembar 10, 2020 Integrisan, 8299 postova Prijavi odgovor kao problematičan Bez moralisanja, iz čisto praktičnih razloga, mislim da je vreme da zaboravimo sverc i predjemo na online narucivanje iz Luisa. Svako na svoju Luis karticu, za sopstveni popust. I redovni (bodovi) i one specijalne! Ovako sverceri zarade i na popustu kod Luisa umesto vas i na povracaju poreza i još tu proviziju. Mi ne ustedimo mnogo, država izgubi porez, imamo neuredjeno trziste jer nas svaba ne prepoznaje kao isto, samo svercer zaradi. A skoro isto izadje, pa bolje kupovati kao čovek, legalno. Naravno, neće se svi sloziti, no moje mišljenje je da je vreme... Naručim, odbiju porez meni (a ne sverceru), dobijem svoje bodove (popust) ja a ne svercer, koristim kumulativni popust ja a ne svercer, naši obracunaju porez, DHL postarina sada je već OK, za srednje i veće artikle pogotovo (20e) => sve zajedno kad naručiš legalno ispadne isto ili čak bolje (kad ima kumulativnih popusta) ili slicno (kad nema). 6 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
X8 Vračar 4860 Napisano Septembar 10, 2020 Ne silazi, 2223 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC700D Integra Prijavi odgovor kao problematičan Slažem se. Još bolje bi bilo da imamo takve moto prodavnice ovde. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MARKO9966 20 Napisano Septembar 10, 2020 Svrati ponekad, 129 postova Lokacija: Glogovac (Jagodina) Motocikl: Kawasaki EN500 Prijavi odgovor kao problematičan I ja se slazem, ali recimo porucivanje sitnica je neisplativo bas zbog te postarine...Za skuplje stvari skroz podrzavam. 20-30e postarine je ok na paket od 200e, ali na paket od 20e i nije bas, jos kad se na sve to doda PDV i carina... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gost Napisano Septembar 10, 2020 Prijavi odgovor kao problematičan Ajmo u Segedin u Madjarsku po delove. Imaju par radnji koji non stop narucuju robu iz Luisa a i imaju svasta nesto po pristojnim cenama. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZEMZEM 2514 Napisano Septembar 10, 2020 ODUSTO OD DIJETE, 2620 postova Lokacija: ZEMUN Motocikl: GSX650F & NMAX155 Prijavi odgovor kao problematičan Daj adrese tih radnji, neretko skoknem do Segedina ili Palića pa da navratim i vidim šta imaju u ponudi. Naravno kad otvore granice. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gost Napisano Septembar 10, 2020 Prijavi odgovor kao problematičan Mozes i sad da ides, ja mislim. 30 km od granice, mislim da je dozvoljeno na jedan dan ako se od granice do okruga grada Segedina ta kilometraza uklapa. Al ne drzi me za rec, proveri. RoadSideMotor WWW.ROADSIDE.HU Louis termékek, motoros ruházat, motoros kiegészítők... Shox Motoros Webáruház WWW.SHOX.HU Shox Motoros Webáruház és motoros bolt 900nm2-en... Kezdőlap - Galád Motor - Motor és robogó kiegészítők WWW.GALADMOTOR.HU MINDEN 10.000 FT FELETTI MEGRENDELÉST INGYEN... Kalmár Motor | Márkafüggetlen autó-és motorszerviz - Műszaki vizsgáztatás KALMARMOTOR.HU Szeged egyik legnagyobb motoros szaküzlete új és használt... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZEMZEM 2514 Napisano Septembar 10, 2020 ODUSTO OD DIJETE, 2620 postova Lokacija: ZEMUN Motocikl: GSX650F & NMAX155 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na linkovima, mislim da to više ne važi za ulazak od skoro. Zabrana skroz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrgud 151 Napisano Septembar 14, 2020 Svrati ponekad, 164 postova Lokacija: BG Prijavi odgovor kao problematičan Gde ste videli da za pograničnu zonu to više ne važi? Drugar hoće sutra do Segedina, nigde ne možemo da nađemo info da je to ukinuto.Sent from my SM-G960F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Igor86 356 Napisano Septembar 15, 2020 Svrati ponekad, 162 postova Lokacija: Beograd - Dorcol Motocikl: Yamaha Fazer Prijavi odgovor kao problematičan Trebalo bi da znaju u AMSS tačno da li je i šta na snazi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
debeljan 822 Napisano Septembar 16, 2020 Zainteresovan, 859 postova Lokacija: Negotin Motocikl: Honda XL1000 2004. Prijavi odgovor kao problematičan Sve ima na sajtu MFA - ministarstvo spoljnih poslova Srbije. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrgud 151 Napisano Septembar 17, 2020 Svrati ponekad, 164 postova Lokacija: BG Prijavi odgovor kao problematičan Drugar bio u Segedinu prekjuče opušteno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SkoMy 650 Napisano Decembar 3, 2020 Zainteresovan, 447 postova Lokacija: Aleksinac Motocikl: BMW S1000R '15 Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi, kontaktirao sam Sekulu pre neki dan i rece mi da zbog trenutne situacije ne radi.. Je znate jos nekoga da narucuje iz Louisa? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuleta 839 Napisano Decembar 3, 2020 Drug član, 872 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: ... Prijavi odgovor kao problematičan 061 6209666 Caba 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rade.petrovic 5 Napisano Mart 25, 2021 U prolazu, 3 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda shadow 600 Prijavi odgovor kao problematičan Da li je neko narucivao skoro robu iz Louisa? Da li funkcionise zbog ovog sr... (korone) i kakva je situacija sa porezom i carinama? Narucio bih nekih stvari za 400-500 eura, DHL je 20 ak eura, ali nisam nikada narucivao direktno, ne znam kako to funkcionise, ima li povracaja i sl. Sekula mi je danas odgovorio da ne donosi dok ovo ne prodje. E sad, ja ga prvi put kontaktiram, da li je zbog toga ili stvarno ne radi ne znam. Ja sam skoro nesto narucio preko motardinn-a, cekao mesec dana i otkazao. Sada cekam da mi vrate pare. Imao sam dve porudzbine, za prvu su mi vec vratili. Kazu da zbog korone ne mogu da planiraju rokove isporuke. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12512 Napisano Mart 26, 2021 Ne silazi, 7316 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Funkcioniše, kupuješ bez nemačkog PDV. Tj. po cenama koje pišu za artikal. Na tu cifru izračunaj naš PDV i carinu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile 1455 Napisano Mart 28, 2021 Drug član, 831 postova Lokacija: Gornji Milanovac Motocikl: Kawasaki Versys 650 '10; Kawasaki KZ 440 LTD '82 & '83 Prijavi odgovor kao problematičan Zovi Chabu, rekao mi pre par dana da donosi robu. Cena sa sajta plus 10%. Najmanje cimanja, a placas kad stigne. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 16885 Napisano Mart 29, 2021 Integrisan, 8299 postova Prijavi odgovor kao problematičan On 25.3.2021. at 23:31, rade.petrovic je napisao: Da li je neko narucivao skoro robu iz Louisa? Da li funkcionise zbog ovog sr... (korone) i kakva je situacija sa porezom i carinama? Naručivao sam ja, poslednji put u februaru. Odbiju ti njihov pdv, kada dođe ovde roba naši zaračunaju carinu i pdv (ukupno oko 30% na vrednost sa prethodno odbijenim porezom, dakle sve zajedno samo malo skuplji nego kod švercera). Stiže do tebe za 10-20 dana, kako ti se zalomi sa našom carinom (kolio dugo tamo leži). Dodatno, ti dobiješ bodove za popust na tvoju karticu, a ne švercer od tvojih para popust za sebe. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Amerikanac_ 0 Napisano Mart 31, 2021 U prolazu, 1 post Prijavi odgovor kao problematičan Da li je neko porucivao sa Helmet city-a ?? Kakva je procedura? Imaju dobre popuste na kacige Motorcycle Helmets from Helmet City and FREE UK Delivery on ALL | HelmetCity.co.uk WWW.HELMETCITY.CO.UK Welcome to HelmetCity.co.uk, your one stop shop for all Motorcycle Helmets, Clothing... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
steefanv 299 Napisano Mart 31, 2021 Zainteresovan, 418 postova Lokacija: Ša/NS Motocikl: F800ST Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, Amerikanac_ je napisao: Da li je neko porucivao sa Helmet city-a ?? Kakva je procedura? Imaju dobre popuste na kacige Motorcycle Helmets from Helmet City and FREE UK Delivery on ALL | HelmetCity.co.uk WWW.HELMETCITY.CO.UK Welcome to HelmetCity.co.uk, your one stop shop for all Motorcycle Helmets, Clothing... Ja sam kupovao ali pre bregzita. Narucio u eu i prosao mnogo jeftinije. Sad sa carinom itd izadje te oko 30ak % skuplje nego sto je na sajtu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rast 1141 Napisano Mart 31, 2021 (promenjeno) Svrati ponekad, 265 postova Lokacija: Leicester , Beograd Motocikl: Yamaha TDM900 Prijavi odgovor kao problematičan On 3/30/2021 at 1:53 AM, severian said: Dodatno, ti dobiješ bodove za popust na tvoju karticu, a ne švercer od tvojih para popust za sebe. - Koliko dugo važe poeni? Da li zastarevaju? - Da li postoji minimum prikupljenih da bi se koristili Kolko sam razumeo, u početku, Silver kartica donosi 2 poena za potrošenih €, tj 0,02€ popusta na potrošeni evro. Treba potrošiti 375€ da bi sakupio 750 poena, tj 7,5€ koje treba potrošiti 6 meseci posle preseka stanja? Promenio Mart 31, 2021 član rast Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 16885 Napisano Mart 31, 2021 Integrisan, 8299 postova Prijavi odgovor kao problematičan Sve tačno! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Voja13 0 Napisano Maj 3, 2021 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan Jel donosi neko robu iz louisa u ovo doba korone? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DonToni 553 Napisano Maj 7, 2021 (promenjeno) Zainteresovan, 617 postova Lokacija: Surčin Motocikl: GSF 1200 S Prijavi odgovor kao problematičan Meni su neki drugari svraćali (doduše u DE, a ne u AT) i vrlo teško to funkcioniše u vreme korone. U Nemačkoj nisu iste mere u svim pokrajinama pa je negde sve zaključano i može samo online kupovina i isporuka, u drugim je online kupovina a preuzimanje sledećeg dana u radnji i sl. Baš iz tog razloga su im i radnje slabo opremljene jer sve poručuju iz centralnog magacina u principu danas za sutra. Pa je drugar, i kad ih je namolio da ga puste unutra, našao samo 1 od 7 stvari koje je hteo da pazari. Promenio Maj 7, 2021 član DonToni Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sixi 233 Napisano Maj 7, 2021 Svrati ponekad, 288 postova Lokacija: Vojvodina - Kula Motocikl: BMW R 850 R Prijavi odgovor kao problematičan Uglavnom on'line kupovina.Sto se tice Minhena i prodavnica ide na sistem zakazivanja termina i naravno negativan test, koji tamo kupujete u radnji,apoteci, ali zaista je u radnji tesko naci u smislu ponude brojeva,robe i sl. Supruga je zvala direktno najblizu prodavnicu i nisu imali na stanju , konkretno jakana, poslali su joj na adresu 2 sa razlicitim brojevima i rekli ako izabere jednu , drugu ili da posalje ili licno da vrati u prodavnicu, ili obe ne bitno. Postarina na njihov teret. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DonToni 553 Napisano Octobar 15, 2021 Zainteresovan, 617 postova Lokacija: Surčin Motocikl: GSF 1200 S Prijavi odgovor kao problematičan U nedelju i ponedeljak sam u Kelnu, i kad sam video da baš tamo ima Louis-ov Outlet, niko srećniji od mene Dok nisam slučajno video radno vreme dok sam kopirao adresu . 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...