sasa ns 1 3067 Napisano Avgust 12, 2010 Ne silazi, 2915 postova Prijavi odgovor kao problematičan da li neko zna likove sto donose robu iz luisa ali sto jeftinije - po ceni i kad je snizenje ja sam inace iz novog sada,unapred hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlacjani 195 Napisano Avgust 13, 2010 Svrati ponekad, 251 postova Lokacija: Rakovac Motocikl: zrx1200 Prijavi odgovor kao problematičan potraži po forumu, donosi Sekula(mislim da je iz Šapca) čini mi se bez provizije, ja sam naručivao preko nekog lika iz SU +10% na cenu...063/11-24-276 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoe 130 Napisano Avgust 13, 2010 Svrati ponekad, 398 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM SMR 690 Prijavi odgovor kao problematičan sekula je na odmoru do 23eg Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Surb 66 Napisano Avgust 13, 2010 Zainteresovan, 612 postova Motocikl: Suzuki GSX 750F; Yamaha TDR125R; Sprint GRIZZY 125 ; CZ 175 iz 1972 Prijavi odgovor kao problematičan Donosi i Bera sa 10% provizije. Oboje su super ljudi. Mislim na Sekulu i Beru Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shoma 83 Napisano Avgust 13, 2010 Zainteresovan, 534 postova Lokacija: Bač Motocikl: Yamaha XT600 2kf Prijavi odgovor kao problematičan Donosi i Bera sa 10% provizije. Oboje su super ljudi. Mislim na Sekulu i Beru Ne bih rekao da Bera uzima proviziju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kanarinac 334 Napisano Avgust 15, 2010 Svrati ponekad, 333 postova Lokacija: BG Motocikl: Suzana GSXR 750 K8 Prijavi odgovor kao problematičan Uzima 10% od cene Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svetac 527 Napisano Avgust 15, 2010 Drug član, 1448 postova Lokacija: subotica Motocikl: Honda ness 150 Prijavi odgovor kao problematičan oooooooooo da,bera ide na prvizuju a sekula samo u cenu!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shoma 83 Napisano Avgust 15, 2010 Zainteresovan, 534 postova Lokacija: Bač Motocikl: Yamaha XT600 2kf Prijavi odgovor kao problematičan Neznam, ja sve sto sam uzimao preko Bere bilo je po kataloskoj ceni doduse zadnjih par meseci nisam nista porucivao, mozda je poskupeo u medjuvremenu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
El Muerte 354 Napisano Avgust 18, 2010 Svrati ponekad, 474 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: XV 250 Prijavi odgovor kao problematičan Narucivao sam od obojice i nemam nikakve zamerke. Mada moram priznati da je Bera uspevao da nabavi i onu robu koja je Restposten, tj. ona koje navodno nema na lageru. Topla preporuka za obojicu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr.Jericho 82 Napisano Avgust 27, 2010 Blocos Bastardos, 330 postova Lokacija: блокови Motocikl: XF650 Prijavi odgovor kao problematičan Kupujemo nas nekoliko vec duze vreme od Sekule...za svaku je preporuku! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrbakero 0 Napisano Septembar 9, 2010 U prolazu, 75 postova Lokacija: BGD Prijavi odgovor kao problematičan ajde ostavite kontakte od sekule i bere ako ima neko Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svetac 527 Napisano Septembar 10, 2010 Drug član, 1448 postova Lokacija: subotica Motocikl: Honda ness 150 Prijavi odgovor kao problematičan bera 062/8240866 sekula 064/9334444 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ACY 13 Napisano Septembar 10, 2010 U prolazu, 65 postova Lokacija: Bačka Topola Motocikl: HD Prijavi odgovor kao problematičan Pa evo radim i ja Louis. Po kataloskim cenama, plus 10% SAMO na akcijske. 063/101-28-79 Akoš 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svetac 527 Napisano Septembar 10, 2010 Drug član, 1448 postova Lokacija: subotica Motocikl: Honda ness 150 Prijavi odgovor kao problematičan hat pa di si ti do sada Akose derane?! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
goranl 28 Napisano Septembar 14, 2010 Svrati ponekad, 164 postova Lokacija: temerin Motocikl: yamaha virago 125,Yamaha Tdm 850 3vd Prijavi odgovor kao problematičan Ko donosi robu iz luisa a da je u okolini novog sada Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
El Muerte 354 Napisano Septembar 15, 2010 Svrati ponekad, 474 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: XV 250 Prijavi odgovor kao problematičan Ko donosi robu iz luisa a da je u okolini novog sada Nemas nikog.Ali kakve veze ima ? Svakako ce ti ljudi poslati robu post expresom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Damir. 137 Napisano Octobar 2, 2010 skuter-servis, 406 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: dr mr Prijavi odgovor kao problematičan Pa evo radim i ja Louis. Po kataloskim cenama, plus 10% SAMO na akcijske. 063/101-28-79 Akoš Preporuka za Akosa, uzeo sam potkapu i pojas, cekanje 10tak dana mada nije mi ni bilo hitno ali kako je obecao tako je i bilo. Sad narucio i kacigu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zextreme 1283 Napisano Octobar 4, 2010 UruK Hai, 2083 postova Lokacija: Bgd/Vozdovac Motocikl: ADV Prijavi odgovor kao problematičan Ja robu iz Louisa uzimam preko MC Gajic iz Krusevca, ljudi su korektni i brzi... moze sva roba po ceni u katalogu i ona koja je na popustu + 10%.... Moguce je cak i zameniti ako broj ne odgovara!!!! Moto Centar Gajic 037 49 33 49 http://www.mcg.rs/ 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Octobar 4, 2010 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Znaci...Sekula se razbija od posla Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mazak 270 Napisano Novembar 9, 2010 Svrati ponekad, 372 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW GS, Versys 1000, GSA, ZX-6R, Aprilija Caponord,Africa Twin, Super Tenera XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Prvi put sam naručio opremmu preko Sekule i sve je bilo ok. Sve pohvale sa moje strane Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FJCharlie 2322 Napisano Novembar 9, 2010 Elbow dragger, 2405 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR 1KRR Luna Nera / BMW S1KRR Lexa Prijavi odgovor kao problematičan Ja robu iz Louisa uzimam preko MC Gajic iz Krusevca, ljudi su korektni i brzi... moze sva roba po ceni u katalogu i ona koja je na popustu + 10%.... Moguce je cak i zameniti ako broj ne odgovara!!!! Moto Centar Gajic 037 49 33 49 http://www.mcg.rs/ danas mi je stigla kaciga preko njih 0% provizije, plachate cenu koja je na siteu i 300din poshtarinu.. zvali me, obaveshtavali, sve cakum pakum.. samo rechi hvale! 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bogda 36 Napisano Novembar 10, 2010 Drug član, 1399 postova Lokacija: Chicago IL - Babusnica - Nish Motocikl: Husqvarna tr650 strada abs 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Sve preporuke za Gajic iz Krusevca. Porucivao sam 4-5 puta od sekule i nemam nikakvih zamerki. Medjutim za razliku od njega Gajic donosi robu i sa restpostena i to bez provizije. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sekula Sabac 266 Napisano Decembar 8, 2010 U prolazu, 40 postova Lokacija: Sabac Motocikl: Hayabusa Prijavi odgovor kao problematičan Zamolio da zbog bahatog ponasanja kurira tipa AKS i Dexpres,lomljivu robu NE PORUCUJETE preko mene.Kacigom su igrali fudbal,bukvalno je razbijena,a bila je adekvatno zapakovana.Bilo je toga vise slucajeva.Ja saljem izpravnu robu,a njihove gluposti ne mogu da placam...Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TomoB 1618 Napisano Januar 11, 2011 Skilled Rider, 1613 postova Motocikl: Pijađo Ćao Prijavi odgovor kao problematičan Stiglo zajedno sa katalogom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PapaStalin 113 Napisano Februar 2, 2011 Zainteresovan, 635 postova Lokacija: Beograd / Smederevo Motocikl: Suzuki DL650 Prijavi odgovor kao problematičan ...Kacigom su igrali fudbal,bukvalno je razbijena... uff ovo ti dodje da odes i izubijas stoku. ja sam imao srece da mi je iz krusevca stigla kaciga i kornjaca u dobrom stanju. jbg, nekad ti zapadnu kreteni u tom AKSu inace mogu da potvrdim korektnu saradnju sa MC Gajic. porucio robu telefonom bez kapare, na nevidjeno, roba sa snizenja stigla u roku od nedelju dana, i to po ceni sa sajta. Platio dostavu oko 500 din i pevaj. pre nedelju dana sam opet narucio gomilu rezervnih delova za 200 eur total. held rukavice sa snizenja za 20 eur i tako. videcemo da li ce sve stici ok. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...