mali_zmaj 1449 Napisano Avgust 17, 2010 prisutan, 1185 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: keeway cruiser 250,KLE 500,BMW K75, ZEPHYR 750,CBF 1000 BENELLI TRK 702 Prijavi odgovor kao problematičan ma nisu svi blesavi i nevaspitani,naravno!!pa gdje bi nam kraj bio da svi dodju na odmore nabrijani i voze kao furije!! zbog izuzetaka dodje do problema!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miša bmw 284 Napisano Avgust 19, 2010 Svrati ponekad, 448 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: BMW R 1200 GS, Honda CB 500... Prijavi odgovor kao problematičan Kobaja, svaka ti na mestu 100% Tema nije glupa, ali je dosta gluposti u njoj prosuto,pola ljudi ovde piše kao da smo u najmanju ruku civilizovana zemlja sa formiranom saobraćajnom kulturom i saobraćajnicama...aloo, prvo svoje da sredimo, pa posle da pljujemo druge! :o Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mile fazer 4466 Napisano Avgust 19, 2010 Drug član, 2013 postova Lokacija: Pula Motocikl: KTM 1290 SD GT Prijavi odgovor kao problematičan mene ne ogranicava to što sam recimo u Srbiji da vozim drukcije negoli kada sam doma. najcešce kršim ogranicenja brzine, prestrojavanja, preticem tamo gdje god mogu a to je svugdje, parkiram gdje god mogu ..... za sve što nije po propisu tu je policija a ne vi. ne slažem se da to što navodite kroz temu rade uglavno stranci jer to ni statisticki ne može stajati. primjer: u nekom gradu na tisucu lokalaca je 1 - 10 stranaca, ako je i toliko i sada ispada da ste svi vi anđeli a mi nekulturna stoka kojoj je samo do divljana. tema je onaka kako je neko rekao prije mene ali na petu potenciju. usput, da mi onako kako je neko rekao, neko se našteli ispred kamiona i drka me 20 mk/h a ja moram do cilja još 1000 - 2000 km pebrojao bi mi osovine ali od ispod. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miša bmw 284 Napisano Avgust 19, 2010 Svrati ponekad, 448 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: BMW R 1200 GS, Honda CB 500... Prijavi odgovor kao problematičan Citiraj mene ne ogranicava to što sam recimo u Srbiji da vozim drukcije negoli kada sam doma. najcešce kršim ogranicenja brzine, prestrojavanja, preticem tamo gdje god mogu a to je svugdje, parkiram gdje god mogu ..... za sve što nije po propisu tu je policija a ne vi. ne slažem se da to što navodite kroz temu rade uglavno stranci jer to ni statisticki ne može stajati. primjer: u nekom gradu na tisucu lokalaca je 1 - 10 stranaca, ako je i toliko i sada ispada da ste svi vi anđeli a mi nekulturna stoka kojoj je samo do divljana. tema je onaka kako je neko rekao prije mene ali na petu potenciju. usput, da mi onako kako je neko rekao, neko se našteli ispred kamiona i drka me 20 mk/h a ja moram do cilja još 1000 - 2000 km prtebrojao bi mi osovine ali od ispod. POTPUNO SE SLAŽEM!!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mali_zmaj 1449 Napisano Avgust 19, 2010 prisutan, 1185 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: keeway cruiser 250,KLE 500,BMW K75, ZEPHYR 750,CBF 1000 BENELLI TRK 702 Prijavi odgovor kao problematičan milefazer naravno da ja nisam policija,ali kad me neko ugrozi pa ja prestanem da budem kulturni,a postanem sirovi i agresivni balkanac....,onda me se pljuje i proziva!!nije problem Mile kako ti voziš dok ugrožavaš sebe,ali kad počneš druge, ni krive ni dužne e to nije ok!! punoljetan si ok,i znaš dokle možeš..,i to je ok!!! policije nikad kad ih treba,a mene su iz...bali u po centra ti evropsko-naši drajveri,ali tu policija ne može staviti radar pa ih i nema!! a glavni mup B. Luke za prepišat od te raskrsnice!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kineziolog 5 Napisano Avgust 20, 2010 Zainteresovan, 730 postova Lokacija: Kotor Varos (Republika Srpska) - Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Nikako ne treba generalizovati stvari, mi motociklisti bi to najbolje trebali znati... Ali kada vozite citavu sezonu bez incidenta, pa odjednom vas ugroze 3 slovenca, 2 Italijana, 2 njemca u 7 dana, postajete pomalo skepticni...kao ja... Niko nije rekao da ovi iz Slovenije ne znaju voziti ili tamo oni iz Italije, ali je cinjenica da to ovde pokazuju. Sad zasto??? neki kazu jedno neki drugo, mene ne zanima, ja sam saobracajac i ocekujem postovanje osnovnih saobracajnih pravila. Ako se liniija za prestrojavanje poclea siriti od stanice, ne treba se skretati od benzinske (koja je 100m nize)... Ako se skrece, bar daj pravi zmigavac, a ne kao sto mi se desilo, covjek dao desni pa ruk na lijevu...Jedva se izvukoh... Opet nema generalizovanja, ali ima nesto u ovome sto je dosta nas dozivilo.... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bmw 1851 Napisano Avgust 20, 2010 Drug član, 1695 postova Lokacija: Ljubljana Motocikl: BMW R1200C , BMW R1200GS, Yamaha TDM900,Kove 500X, KYMCO S200 People, Suzuki Burgman 650 executive, Tomos Automatic Prijavi odgovor kao problematičan Citiraj Nikako ne treba generalizovati stvari, mi motociklisti bi to najbolje trebali znati... Ali kada vozite citavu sezonu bez incidenta, pa odjednom vas ugroze 3 slovenca, 2 Italijana, 2 njemca u 7 dana, postajete pomalo skepticni...kao ja... Niko nije rekao da ovi iz Slovenije ne znaju voziti ili tamo oni iz Italije, ali je cinjenica da to ovde pokazuju. Sad zasto??? neki kazu jedno neki drugo, mene ne zanima, ja sam saobracajac i ocekujem postovanje osnovnih saobracajnih pravila. Ako se liniija za prestrojavanje poclea siriti od stanice, ne treba se skretati od benzinske (koja je 100m nize)... Ako se skrece, bar daj pravi zmigavac, a ne kao sto mi se desilo, covjek dao desni pa ruk na lijevu...Jedva se izvukoh... Opet nema generalizovanja, ali ima nesto u ovome sto je dosta nas dozivilo.... ma prijatelju opušteno.....tebe su "naša brača" ugrozili, a ne neki slovenci,italijani ili nemci.....ponekad kada se vozim po jugovini osečam se kao u sloveniji....svugde SLO tablice, a unutra sami "domaći"....ponekad sam jih prepoznao po džaku paprika na krovu, a sada su kulturniji....odaje jih samo čačkalica u zubima i "maramica" Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
uff 13 Napisano Avgust 20, 2010 Drug član, 1392 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan ne bih reko da je gastarbajter a ni stranac ali evo ja danas uslikao prevoz sekundarnih sirovina na kineskom skuteru Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ponoćni jahač 1912 Napisano Avgust 21, 2010 Drug član, 981 postova Lokacija: Sombor Motocikl: Suzuki GSX 750 Inazuma Prijavi odgovor kao problematičan Lose oznacene raskrsnice, nema putokaza ili su lose postavljeni, slaba signalizacija. Mnogo puta mi se desilo da zalutam prateci putokaze, a narocito dobro oznacene kruzne tokove i razne tranzite! Kako se osecaju stranci, tesko mi je i da zamislim. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scuba 15 Napisano Avgust 21, 2010 Çelebi, 2415 postova Lokacija: Beograd - Vuk Motocikl: Imam Prijavi odgovor kao problematičan Zato mi nismo stranci nigde i svuda se snađemo ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ponoćni jahač 1912 Napisano Avgust 21, 2010 Drug član, 981 postova Lokacija: Sombor Motocikl: Suzuki GSX 750 Inazuma Prijavi odgovor kao problematičan Sto jes, jes! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4615 Napisano Avgust 21, 2010 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan Citiraj Lose oznacene raskrsnice, nema putokaza ili su lose postavljeni, slaba signalizacija. Mnogo puta mi se desilo da zalutam prateci putokaze, a narocito dobro oznacene kruzne tokove i razne tranzite! Kako se osecaju stranci, tesko mi je i da zamislim. Uf, ovo sam totalno zaboravio. Putokazi kao da sluze da zbune neprijatelja. Neznam sta je gore, kad na autoputu pise "Lipovac /\" ili kod Doboja "Beograd >". ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mile fazer 4466 Napisano Avgust 22, 2010 Drug član, 2013 postova Lokacija: Pula Motocikl: KTM 1290 SD GT Prijavi odgovor kao problematičan Citiraj milefazer naravno da ja nisam policija,ali kad me neko ugrozi pa ja prestanem da budem kulturni,a postanem sirovi i agresivni balkanac....,onda me se pljuje i proziva!!nije problem Mile kako ti voziš dok ugrožavaš sebe,ali kad počneš druge, ni krive ni dužne e to nije ok!! punoljetan si ok,i znaš dokle možeš..,i to je ok!!! policije nikad kad ih treba,a mene su iz...bali u po centra ti evropsko-naši drajveri,ali tu policija ne može staviti radar pa ih i nema!! a glavni mup B. Luke za prepišat od te raskrsnice!! ma svaki dan smo ugroženi i ako tako lako pukneš do te mjere di ceš stici. drugo je ono drasticno kad se ukluce u promet na knap pa umjesto da nagaze po gasu oni još gledaju u retrovizor kada cemo se nasaditi, e tu puca vecina. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mali_zmaj 1449 Napisano Avgust 28, 2010 prisutan, 1185 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: keeway cruiser 250,KLE 500,BMW K75, ZEPHYR 750,CBF 1000 BENELLI TRK 702 Prijavi odgovor kao problematičan Evo ljudi bio na odmoru pa malo nisam odgovarao na temu ali evo me!! I imam sta da vidim,ove Brite kako izbiše čovjeka sa bajka!! A Mile imaš pravo,ne treba se ni zivcirati za sve,ali u momentu dali od straha ili od cega vec proradi zivac pa umjesto da budes sretan sto si ziv ti psujes i galamis i oces da mu se malo mame...,a takvi smo,sigurno da ce biti i kriticnijih momenata ali kad se ljudi bahato ponasaju radi ko zna cega onda puknes,a znas da nije bilo potrebe da te ugrozi!!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko011 2457 Napisano Septembar 2, 2010 SuperStar, 1098 postova Lokacija: Ćićevac Motocikl: MonsteR Prijavi odgovor kao problematičan Gasteri po BGu su cudo, posebno ovi iz Beca i okoline, uglavnom nosonje iz Prnjavora i cigosi sa boljim kolima....... Veceras sam imao bliski susret sa slicnim pacijentom, lik koji me ubedjivao na semaforu da se trkamo, dok je cica pored njega svrs*vala po sedistu nove mecke (neki cuope, ne znam koj model) ;D budaletina gasterska ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motoholic 2334 Napisano Septembar 2, 2010 ¡Siempre adelante!, 2188 postova Lokacija: Kalifornija Motocikl: BMW F650GS... Harley-Davidson Nightster Prijavi odgovor kao problematičan Ovoj ksenofobičnoj temi je kraj. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...