bojan interagent 6 Napisano Avgust 10, 2010 U prolazu, 38 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Aprilia Caponord Prijavi odgovor kao problematičan Posle dugio godina obilazenja moto druzenja i skupova i putovanja i kod nas a i napolju prvi put mi se desilo da mi nesto od opreme nestane sa motora. Na moto skupu na Zlatiboru, sa mog motora otkacena je i ukradena kaciga. Stvarno sam bio sokiran jer nisam verovao da tako nesto moze nekom da padne na pamet. Maznes coveku kacigu sa motora i boli te uvo kako ce da se vrati tamo odakle je i dosao. A ja ubedjujem ljude da je nemoguce da se tako nesto desi... Mada, kad malo razmislim, kradu i motore. I zato, pamet u glavu a kacigu u ruke i srecno! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miloshenda 566 Napisano Avgust 10, 2010 Svrati ponekad, 371 postova Lokacija: Loznica,Srbija Motocikl: MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan Kokošari! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Avgust 10, 2010 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Izuzetno sam netolerantan kad su lopovi u pitanju i po cenu da me opljuju mogu samo jedno da kažem... dabogda mu zatrebala... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8577 Napisano Avgust 10, 2010 nekrunisani kralj moto cigana, 3197 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan brki su pre par godina maznuli kacigu u Sapcu, prosle godine maznuli MZ sa skupa... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dzony_1100 427 Napisano Avgust 10, 2010 Svrati ponekad, 212 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Tracer 7 / Aprilia Sr 50 Prijavi odgovor kao problematičan Strasno...ja jos kao ostavljam na motoru kacigu,nece je tu niko ..aaaaaa pa nema vise...od sad pod misku i cepaj ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tibor 465 Napisano Avgust 10, 2010 Zainteresovan, 637 postova Lokacija: Temerin Motocikl: TDM 850, DKW RT175 Prijavi odgovor kao problematičan i meni su na prvom moto skupu u temerinu u nasoj organizaciji maznuli, a sto je najgore ne vredi ni pare ali mi je draga... i otkad su mi maznuli jaknu iz auta, SVE NOSIM U RUKAMA I NI MAJCI SVOJOJ NE VERUJEM! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mile fazer 4464 Napisano Avgust 10, 2010 Drug član, 2013 postova Lokacija: Pula Motocikl: KTM 1290 SD GT Prijavi odgovor kao problematičan treba stvarno paziti na opremu ali bolje i to nego motor. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa umag 11 Napisano Avgust 10, 2010 , 1322 postova Lokacija: Umag HR Prijavi odgovor kao problematičan desavaju se takve stvari svagdje,samo ja vjerujem da to rade civili Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
s a n j a 130 Napisano Avgust 10, 2010 Zainteresovan, 561 postova Lokacija: Kostolac,Srbija Motocikl: Gilera Typhoon X Prijavi odgovor kao problematičan Užas.I ja sumnjam na civile.Iskrena da budem od kako smo počeli da se vozimo i posećujemo moto skupove ja sam strepela za opremu koju smo normalno ostavljali na motoru na nagovor prijatelja-kao ma ostavi slobodno neće to niko dirati.E sada nam je došla i ova kriza pa se stvarno mora voditi računa o opremi.Nisam emotivno vezana za stvari ali kad razmislim samo koliko smo para dali za opremu.....uf,uf,baš nebih volela da mi neko nešto ukrade. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3445 Napisano Avgust 10, 2010 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan desavaju se takve stvari svagdje,samo ja vjerujem da to rade civili I ja tako mislim. Pa ne bih tudju kacigu stavio nikad na glavu, a kamoli da ostavim čoveka bez kacige u sred Zlatibora ili neke nedodjije! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Stevan Husqvarna Napisano Avgust 10, 2010 Prijavi odgovor kao problematičan E nadam se da cemo jednom uhvatiti takvu budalu koja krade opremu po moto skupovima. Kakav kreten treba biti da krades od bajkera medju hiljadu istih ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RS 132 Napisano Avgust 10, 2010 Safety bike, 954 postova Lokacija: Beograd - Cerak Motocikl: nekad RS250 i AA500 Prijavi odgovor kao problematičan Uzas, strasno, opet dobro je sto si upozorio, malo je nezgodno da se vuce kaciga po celi dan dok si na skupu, Znaci da se zakljuca, ili kofer ili ako imas mesta ispod sica. Kada sam sa drugarima posetio manastir Ravanica, bili smo upozoreni da ponesemo kacige sa sobom jer likovi koji prodaju dzidza midze ispred manastira znaju da pokupe kacige i da zapale. Neki stranac je tako ostao bez kacige. Tuga ljudi, sve u svemu, vise covek ne moze da bude svoj na svome. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
demro.st 435 Napisano Avgust 10, 2010 Zainteresovan, 736 postova Lokacija: Kisac kod Novog Sada 13 i po km. Motocikl: Yamaha XJ 900 diversion Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav meni su ukrali ogledalo neznam kako kad je morao imati i dva kluca da odvrne kontra matice takav je nas horoskop stalno moramo jednim okom da gledamo motor Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Njegova klinceza 183 Napisano Avgust 10, 2010 Svrati ponekad, 446 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Ninja ZX250R Prijavi odgovor kao problematičan A meni se smejali sto uvek nosim kacigu sa sobom... Sto moze u kofer da stane, to tu stavim i zakljucam, sto ne moze, nosim sa sobom i ne razmisljam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stari roker 4270 Napisano Avgust 10, 2010 motoras, 2462 postova Lokacija: PECINCI Motocikl: BMW '73. zderac kilometara // TOMOS APN 4/deva //Gpz900r Ninja // VULCAN VN1500 Prijavi odgovor kao problematičan U toj gomili ljudi uvek se moze naci neko ko samo vreba priliku da mazne nesto i da odnese.Na moto skupu je izvanredna prilika da se mazne kaciga,jakna,pojas,rukavice...pa cak i da se skine GPS ako neko ostavi na motoru i ode da seta po kampu.Ja sam staru kacigu i ostavljao preko retrovizora,ali novu,Boga mi ili nosim sa sobom,ili je zakljucavam sajlim za motor pa ne razmisljam.Jedino onda mislim na tank torbu koju ako ima mesta,naguram u kofer pa pod kljuc. I jebem mu ja mater,ko je-da je ukrao! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
*zeka* 1185 Napisano Avgust 10, 2010 Ako gledaš u pod nikad nećes videti nebo, 1380 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: K1600GT Prijavi odgovor kao problematičan Ma KRETENI.. Prosle godine su mom ortaku mislim da je bilo u Nisu digli iz satora tank torbu,jaknu,pantalone, pojas,rukavice,kacugu ma sve samo sto jos i sator nisu spakovali a sto je jos gore i kljuc od motora mu bio u jakni a rezervni nije ima ni kuci,pa je usledilo razvaljivanje brave....Uzas...ma prst po prst bi mu seko.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10529 Napisano Avgust 10, 2010 Hronični Motociklopata, 7333 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Strasno, i ja se uvek cimam za stvari zbog takvih idiota.. Ja kazem, treba se organizovati i postaviti mamac, i navatati mangupe koji to rade a onda im se posteno najebat majke, citav kamp po jedan sut u guzicu, a kolege sa cizmama mogu i dvaput Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3445 Napisano Avgust 10, 2010 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan ... a kolege sa cizmama mogu i dvaput Ali sa svakom čizmom po dva puta ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kornjačin Vrač 8 Napisano Avgust 11, 2010 Džedaj vitez, 289 postova Lokacija: Ruma / Guangzhou Motocikl: Yamaha Dragstar 650 Prijavi odgovor kao problematičan dabogda mu zatrebala... BOLJE NE MOŽE DA SE OPIŠE! Svaka čast Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Abi 1697 Napisano Avgust 11, 2010 Drug član, 996 postova Lokacija: Svuda po malo Motocikl: Lep Prijavi odgovor kao problematičan Nista cudno. Odlicna prilika za lopova da nesto mazne. Po meni je to kao da ostavite otkljucana kola sa kasetofonom i jaknom u njima u sred grada ceo dan... Jbiga, nazalost nista novo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
profa 9 Napisano Avgust 11, 2010 Svrati ponekad, 113 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: BMW R1100RS Prijavi odgovor kao problematičan Stavi neku sliku kacige.Mozda se i nadje. Pre oko pet godina je nestala kaciga kod nas na skupu. Kaciga je bila od makedonca.Dali smo mu nasu da moze kuci, a njegovu smo pronasli posle dve godine i poslali. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savage 2 Napisano Avgust 11, 2010 U prolazu, 51 postova Prijavi odgovor kao problematičan Posle dugio godina obilazenja moto druzenja i skupova i putovanja i kod nas a i napolju prvi put mi se desilo da mi nesto od opreme nestane sa motora. Na moto skupu na Zlatiboru, sa mog motora otkacena je i ukradena kaciga. Stvarno sam bio sokiran jer nisam verovao da tako nesto moze nekom da padne na pamet. Maznes coveku kacigu sa motora i boli te uvo kako ce da se vrati tamo odakle je i dosao. A ja ubedjujem ljude da je nemoguce da se tako nesto desi... Mada, kad malo razmislim, kradu i motore. I zato, pamet u glavu a kacigu u ruke i srecno! sitni lopovi, nevaspitani klinci i narkosi to su kategorije koje kokoshare tako, tipa ukrade kacigu i proda je za dop ako je narkos ili se izdrkava bez veze ako je bezobrazni kilnac... meni su obili auto da bi uzeli nacetu flashu politarske koka-kole ??? uzas, od tada ili ne soatvljam nista u autu, ili ako vec ima nekih budalastina koje me mrzi da sklanjam, ostavim otvorene prozore a prvog koga skebaju na nekom moto skupu, treba ga politi katranom i perjem i razglasiti svuda i okaciti fotografije, pa da vidim dal ce neki kokoshar opet tako nesto da uradi... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
perisicboro 262 Napisano Avgust 11, 2010 Zainteresovan, 696 postova Lokacija: Karaburma Motocikl: Strom 650 2009 Prijavi odgovor kao problematičan Neko mi rece ove godine u Trebinju na skupu, zasto zakljucavas motor, samo mu se nasmejah... ;D ;D ;D Ali mi nisu dali da upalim alarm! Nikad se ne zna... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stefgi 21 Napisano Avgust 11, 2010 Svrati ponekad, 217 postova Lokacija: nbgd Prijavi odgovor kao problematičan I ja spadam u grupu ismejavanih....pa tako na moto skupu u Pancevu kad smo bili svi su okacili kacige na jedan motor u fazonu ma nece niko...vratili smo se posle pola sata jer su neprestano razmisljali i kukali o tome da li su jos uvek na motoru dok je moja bila u ruci. Sustina price...ne treba da razmisljas...lepo ponesi sa sobom ili pod kljuc i mirne glave se opustis na druzenju. A lopova tako kad spazim...,promeni mi se izgled lica i postajem neuracunljiv u roku od tri milisekunde :o Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markoooo 3 Napisano Avgust 11, 2010 U prolazu, 71 postova Lokacija: Veliko Orasje Prijavi odgovor kao problematičan Ma nije mala stvar ostati bez kacige, kako samo da se vratis do kuce, panduri samo cekaju... Najbolje ponesite rezervnu na laktu za slucaj da ostanete bez one koju nosite na glavi... ;D ;D ;D ;D ;D ;D Salu na stranu... ja bi mu ruke polomio samo da ga navatam da uzima kacigu ili bilo sta od opreme sa motora... Moj drug u smederevu prosle godine ostade bez kacige, nije je ni dva puta stavio na glavvu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...