redoran 73 Napisano April 20, 2007 Svrati ponekad, 426 postova Lokacija: Beograd/Surcin Motocikl: Suzuki SV650S Prijavi odgovor kao problematičan ajd sad kako treba. Ja sam Mladen imam 25 godina i zivim u Surcinu radim kao visi servisni tehnicar u jednoj Beogradskoj IT firmi.Nemam neka velika iskustva u motociklizmu ali se nadam da cu ih steci Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boban 499 Napisano April 20, 2007 Drug član, 1480 postova Lokacija: Bratunac, Earth Motocikl: R1200C, GS, DRZSM Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stari vujadin 12 Napisano April 20, 2007 Zainteresovan, 738 postova Lokacija: Severni pol Motocikl: MZ ETZ 250, Yamaha XT600, DL650 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Velika dobrodoslica Redoran, Banditu iz Surcina! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aki 86 Napisano April 20, 2007 Super heavyweight, 641 postova Lokacija: Nis Motocikl: BMW F700 GS Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav za Surcin. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mina 545 Napisano April 20, 2007 ♥Amor Vincit Omnia♥, 1524 postova Lokacija: Beograd/Kina Motocikl: Fazer 600 Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodoshao ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
snowman 1 Napisano April 20, 2007 U prolazu, 14 postova Lokacija: Kad ima chorbe svuda!!! Prijavi odgovor kao problematičan korektno! poz Suchinac! :pivo: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
redoran 73 Napisano April 20, 2007 Svrati ponekad, 426 postova Lokacija: Beograd/Surcin Motocikl: Suzuki SV650S Prijavi odgovor kao problematičan hvala na dobrodoshlici Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
quasaar 1027 Napisano April 20, 2007 Călător motocicleta, 2361 postova Lokacija: Novi Sad / Mlecni Put Motocikl: Bez... jednog dana ponovo :) Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa umag 11 Napisano April 20, 2007 , 1322 postova Lokacija: Umag HR Prijavi odgovor kao problematičan dobrodosao! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andrejp 24 Napisano April 20, 2007 In memoriam, 884 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan dobrodosao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Elmo_McElroy 26 Napisano April 20, 2007 Svrati ponekad, 119 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: Suzuki Bandit 1250 S Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav i dobrodosao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Goran_Bgd 0 Napisano April 20, 2007 Svrati ponekad, 115 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki ER 6F Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosao i pozdrav!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vasa 31 Napisano April 20, 2007 Svrati ponekad, 134 postova Lokacija: Kovin Motocikl: Puch Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodoshao ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Najzli 174 Napisano April 20, 2007 Drug član, 1193 postova Lokacija: Bg Motocikl: Africa CRF1000L Prijavi odgovor kao problematičan O Radovane, neka si ti nama živo i zdravo došao. Mislim da sam ti video motor pre neki dan, mnogo je dobar. Jel onaj tamno zeleni? najzli Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bikus 17 Napisano April 20, 2007 Svrati ponekad, 372 postova Lokacija: BGD Motocikl: MTS 1200s DVT Prijavi odgovor kao problematičan Video sam te i ja, extra je, mislio sam da je crni kad ono medjutim... Koji je ono bike? aj posto si nov, klikni na ovaj link u potpisu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
meex 17 Napisano April 20, 2007 Zainteresovan, 552 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Trenutno 0 bodova... Prijavi odgovor kao problematičan Surcinac, dobro ti nama dosao.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sstruja 115 Napisano April 20, 2007 Drug član, 2314 postova Lokacija: Staro Selo Motocikl: Yamaha XT600 Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosao!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stevica 1 Napisano April 20, 2007 U prolazu, 70 postova Lokacija: Bijeljina Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav! :jos_piva: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zozon 6 Napisano April 21, 2007 Zainteresovan, 554 postova Lokacija: Banatsko Novo Selo Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, dobrodosao! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wulfy 207 Napisano April 21, 2007 Drug član, 1592 postova Lokacija: Budva - MNE Motocikl: Aprilia Pegaso 650 Strada Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodoslica... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmandic 8 Napisano April 21, 2007 Svrati ponekad, 254 postova Lokacija: bijela,montenegro Prijavi odgovor kao problematičan dobrodosho Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
snoopuza 3 Napisano April 21, 2007 Svrati ponekad, 205 postova Lokacija: Prijedor Prijavi odgovor kao problematičan He......... iz Surèina, pa još moj imenjak. Pozdrav za tebe i dobrodošao. Pozdravi mi Voju Kostiæa i vašeg popa za kojeg sam èuo da je luði od mene. Mislim svaka mu èast! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest SNAKESBIKER Napisano April 23, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PROFILER 76 Napisano April 23, 2007 Zainteresovan, 655 postova Lokacija: Srbija Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav i dobrodosao! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
redoran 73 Napisano April 24, 2007 Svrati ponekad, 426 postova Lokacija: Beograd/Surcin Motocikl: Suzuki SV650S Prijavi odgovor kao problematičan bikuse ajde vise registruj masinu pa da idemo na neki road trip duz savskog korita. a na link ti ne bi kliknuo pa makar crko Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...