Hari 1 Napisano Avgust 9, 2010 Svrati ponekad, 144 postova Lokacija: Subotica Motocikl: HONDA CBR 600RR 05 Prijavi odgovor kao problematičan Prodajem motor SUZUKI GSX-R 750 2004 god.Motor je prefarban u perla belu.Uradjen servis.Prednja guma dobra zadnja bas nije naj ali uz njega dajem jako ocuvanu gumu.Motor poseduje crash padove sa strane i na zadnjoj viljusci,ima zatamnjen vizir,sediste za suvozaca,akrapovic carbon,karbonske zmigavce,polirane fuzastere i jos po neke detalje.Registrovan je do maja sl godine!Moze zamena za motor prednost honda f4 CENA:4550 u zameni.Za kes moze neki dogovor! Presao 21000 km TEL:064 61 82 460 SVA PITANJA I PONUDE NA PP ILI PREKO MOBA! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dzony_1100 427 Napisano Avgust 9, 2010 Svrati ponekad, 212 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Tracer 7 / Aprilia Sr 50 Prijavi odgovor kao problematičan KAKO JE LEEEEEP :o :'( sory za off...ali sam morao da prokomentarisem! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BAKLAVA 11 Napisano Avgust 9, 2010 Svrati ponekad, 180 postova Lokacija: kovin Prijavi odgovor kao problematičan sory za off... ali kako nema ni dinar ulaganja? prvo ne svidjaju mi se retrovizori, drugo ovaj top mi i ne deluje na org.Akrapovic ali sve u svemu lep motor ,a lepa i boja! pozzz i srecno sa prodajom Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
steve_yam 18 Napisano Avgust 10, 2010 Svrati ponekad, 115 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Dogodine opet... Prijavi odgovor kao problematičan a sto je farban? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Hari 1 Napisano Avgust 10, 2010 Svrati ponekad, 144 postova Lokacija: Subotica Motocikl: HONDA CBR 600RR 05 Prijavi odgovor kao problematičan Zato sto je prethodni vlasnik malo klizao i imao je par ogrebotina :-\ I zato sto sam ja hteo perla belu Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
steve_yam 18 Napisano Avgust 10, 2010 Svrati ponekad, 115 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Dogodine opet... Prijavi odgovor kao problematičan optika ram sve ok ? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Hari 1 Napisano Avgust 10, 2010 Svrati ponekad, 144 postova Lokacija: Subotica Motocikl: HONDA CBR 600RR 05 Prijavi odgovor kao problematičan Sve je oke.Provereno Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Hari 1 Napisano Avgust 11, 2010 Svrati ponekad, 144 postova Lokacija: Subotica Motocikl: HONDA CBR 600RR 05 Prijavi odgovor kao problematičan Ima i retrovizore ali sam ih batalio Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Hari 1 Napisano Avgust 14, 2010 Svrati ponekad, 144 postova Lokacija: Subotica Motocikl: HONDA CBR 600RR 05 Prijavi odgovor kao problematičan Ajmo ljudi dolazi zima moze zamena za neki auto u toj vrednosti ili neki motor jeftiniji.Hornet ili nesto sl da ostane i za neki autic do proleca ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Hari 1 Napisano Avgust 24, 2010 Svrati ponekad, 144 postova Lokacija: Subotica Motocikl: HONDA CBR 600RR 05 Prijavi odgovor kao problematičan ??? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrxfon 1495 Napisano Avgust 24, 2010 Drug član, 1430 postova Lokacija: BG - Zemun - Zvornik Motocikl: Yamaha FJR 1300, Ktm exc300 Prijavi odgovor kao problematičan Mozes li mi reci gde si ga farbao i koliko te izaslo, ako nije tajna? i gde si radio nalepnice? Mozes i na PM da mi odgovoris. Prelep motor, ova bela mu bas lepo stoji. Sretno sa prodajom. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cparty 41 Napisano Avgust 24, 2010 U prolazu, 53 postova Lokacija: Krusevac Motocikl: Kawasaki GPX500RR 16V RSTYL Prijavi odgovor kao problematičan ali kako nema ni dinar ulaganja? prvo ne svidjaju mi se retrovizori, drugo ovaj top mi i ne deluje na org. Pa to nisu neki neophodni troskovi Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BAKLAVA 11 Napisano Avgust 24, 2010 Svrati ponekad, 180 postova Lokacija: kovin Prijavi odgovor kao problematičan ali kako nema ni dinar ulaganja? prvo ne svidjaju mi se retrovizori, drugo ovaj top mi i ne deluje na org. Pa to nisu neki neophodni troskovi mozes bez retrovizora??? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cparty 41 Napisano Avgust 25, 2010 U prolazu, 53 postova Lokacija: Krusevac Motocikl: Kawasaki GPX500RR 16V RSTYL Prijavi odgovor kao problematičan ali kako nema ni dinar ulaganja? prvo ne svidjaju mi se retrovizori, drugo ovaj top mi i ne deluje na org. Pa to nisu neki neophodni troskovi mozes bez retrovizora??? eno su u garazi,uvek sam vozio bez njih Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BAKLAVA 11 Napisano Avgust 25, 2010 Svrati ponekad, 180 postova Lokacija: kovin Prijavi odgovor kao problematičan ali kako nema ni dinar ulaganja? prvo ne svidjaju mi se retrovizori, drugo ovaj top mi i ne deluje na org. Pa to nisu neki neophodni troskovi mozes bez retrovizora??? eno su u garazi,uvek sam vozio bez njih zapamti da i od brzeg ima brzi i od ludjeg ludji Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Hari 1 Napisano Avgust 25, 2010 Svrati ponekad, 144 postova Lokacija: Subotica Motocikl: HONDA CBR 600RR 05 Prijavi odgovor kao problematičan Pa naviknes se bez retrovizora vremenom Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BAKLAVA 11 Napisano Avgust 25, 2010 Svrati ponekad, 180 postova Lokacija: kovin Prijavi odgovor kao problematičan onda je to veoma losa navika! ae da ne offujemo vise! srecno sa prodajom Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Hari 1 Napisano Avgust 26, 2010 Svrati ponekad, 144 postova Lokacija: Subotica Motocikl: HONDA CBR 600RR 05 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Hari 1 Napisano Septembar 1, 2010 Svrati ponekad, 144 postova Lokacija: Subotica Motocikl: HONDA CBR 600RR 05 Prijavi odgovor kao problematičan Malo sam ubacio novije slike Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Hari 1 Napisano Septembar 15, 2010 Svrati ponekad, 144 postova Lokacija: Subotica Motocikl: HONDA CBR 600RR 05 Prijavi odgovor kao problematičan 4550 e Blizi se zima Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Hari 1 Napisano Septembar 21, 2010 Svrati ponekad, 144 postova Lokacija: Subotica Motocikl: HONDA CBR 600RR 05 Prijavi odgovor kao problematičan Moze zamena za hondu f4 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Hari 1 Napisano Septembar 23, 2010 Svrati ponekad, 144 postova Lokacija: Subotica Motocikl: HONDA CBR 600RR 05 Prijavi odgovor kao problematičan CENA NIJE FIKSNA! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sszgo 10 Napisano Septembar 23, 2010 Drug član, 1137 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan skidaj mrezicu dok se nisi pokajao... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Hari 1 Napisano Septembar 23, 2010 Svrati ponekad, 144 postova Lokacija: Subotica Motocikl: HONDA CBR 600RR 05 Prijavi odgovor kao problematičan Sto ??? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cyber0167 759 Napisano Septembar 23, 2010 Drug član, 1497 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: YZF-R1 Prijavi odgovor kao problematičan Mrezica se bas lepo "slaze" sa farbom...posebno čvorići Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...