FubuNS 3 Napisano Avgust 8, 2010 U prolazu, 71 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Ko je sinoc bio na skupu u Futogu, mogao je da vidi. Put od Veternika ka Novom Sadu blokiran, ondosno suzen na jednu traku, i zaustavljaju SVE koji prodju, bukvalno jednog po jednog, ko na naplatnoj rampi, sa onim novim uredjajem sto ne duvas u njega nego samo huknes prema njemu i kaze jesi li pio. Covece, moto skup, svadbe, ludilo, bilo je jedno 30-ak kola i motora zaustavljenih sa strane, sta su im posle radili, ne znam.... Ja sam prvo mislio da je saobracajka, da sam i pio, ne bih skontao sta proveravaju dok ne bi bilo kasno. Ajd reko cisto da upozorim, ako neko vidi, a nesto mu nije po propisu, nek okrece preko ostrva... Jel neko od vas mozda fasovao kaznu? Zanima me da li je bilo kao upozorenje, ko ono sa kacigama, ili zapravo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RS 132 Napisano Avgust 8, 2010 Safety bike, 954 postova Lokacija: Beograd - Cerak Motocikl: nekad RS250 i AA500 Prijavi odgovor kao problematičan Ovo je aktivno vec neko vreme, to se zove "levak". Ne retko se to radi i u nekim bulevarima, zatvore bocne da ne moze da se skrene u njih. Ranije su pisali ogroman broj kazni, sada dosta manje, jer ljudi znaju za akciju, ulete samo ljudi sa strane. Inace i komandir stanice prisustvuje akciji i ukoliko se neki policajac nadje licno komandir nadgleda kontrolu. Meni je ovo ok, licno ne sedam ni na motor ni u auto ako popijem, zena ja tu da vozi pijanog muza. Zivot je jedan, i moramo ga postovati kao takvog. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PECA BMW 1121 Napisano Avgust 8, 2010 Drug član, 1740 postova Lokacija: JAGODINA Motocikl: Tomos 14M BMW R 26 BMW R 65 BMW R1150R Prijavi odgovor kao problematičan Ista situacija je bila posle Beer fest-a u vrnjackoj banji ali su motore propustali a kola i kamione zaustavljali .. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FubuNS 3 Napisano Avgust 8, 2010 U prolazu, 71 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Vidis, nikad do sad nisam video! Ni ja ne vozim kad pijem, ali desilo se da bude jedno pivo nekad na moto skupu, pa sad da li sam izvetrio, djavo ce ga znati... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemanja88 468 Napisano Avgust 8, 2010 Zainteresovan, 558 postova Lokacija: Chicago, IL / Bor, SRB Motocikl: 04 Yamaha R1, 15 Kawasaki ZX-14R 30th Anniversary LE, 01 Ducati Monster S4, 21 Vespa Primavera 150 Sean Wotherspoon, 16 Aprilia Dorsoduro 750, 01 Suzuki Hayabusa, 14 Harley-Davidson Road King FLHR, 94 Suzuki RM250 Prijavi odgovor kao problematičan Mreza je u ribolovu zakonom zabranjena. A kako definisati ovo? Jos malo pa ce svako imati svog licnog policajca koji ce ga uredno i svakodnevno kaznjavati za svakojake gluposti iz glupog ZOBS-a. Koliko je ovo daleko otislo, iskrivili su narodu svest o saobracaju. Lepo je neko odavno rekao "Sa previse uproscavanja gubi se sustina stvari". Jednostavno vozaci moraju da imaju slobodu na putevima, a da im se razvije svest o saobracaju u drugom smeru, a ne ovako...Strasno! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RS 132 Napisano Avgust 8, 2010 Safety bike, 954 postova Lokacija: Beograd - Cerak Motocikl: nekad RS250 i AA500 Prijavi odgovor kao problematičan Ovo ide jako brzo, jer kako pridjes patroli, oni kroz prozor gurnu neki aparat koji samo ocitava da li ima alkohola ili ne, nije precizan i sl. Ukoliko ima ocitavanje alkohola, vozilo se izdvaja sa strane i sledi regularna procedura ako nema slobodan si. Pre par godina iza sajma je to napravljeno i u BGD ali je bilo 2 patrole koje su to radile, tako da sam cekao 35 minuta. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FubuNS 3 Napisano Avgust 8, 2010 U prolazu, 71 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Da, da, samo orijentaciono... posle ovi sto su stajali su duvali u standardne dregere, cini mi se Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bopk 1386 Napisano Avgust 8, 2010 Drug član, 1928 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Strom 650 xt Prijavi odgovor kao problematičan Podrzavam akciju pa makar me svi na forumu mrzeli. Sta ce neko koji k... za volanom ako je pio. Sta da vas taj neko ubije dok vozi pijan. Vozac kamiona koji je ubio Mariju i Marka ( tema u crnoj hronici ko nije video) je bio pijan. Ne razumem kako tamo svi pljuju po pijanom kamiondziji a ovde vam kriv djavo sto policija proverava takve majmune. Za pijanstvo bi ja uzimao dozvolu na licu mesta svima. SVIMA! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Avgust 8, 2010 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Proso i ja prosle noci, dunuo u tu spravu ( sa desetak santimetara daljine ), i policajac sam,o rekao - teraj. Doduse bilo je dosta zaustavljenih sa strane ( i motora i automobila ) . Kontrola traje bukvalno par sekundi i sve ide brzo - osim za one koji su izdvojeni sa strane . Svi su duvali bez izuzetaka - i motoristi i automobilisti . Neka, i treba tako. Da su ovako radili, puno bi zivota bilo spaseno ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragan66 126 Napisano Avgust 8, 2010 Svrati ponekad, 331 postova Lokacija: Beograd -Kaludjerica Motocikl: H H-Crni Prijavi odgovor kao problematičan Takva akcija je najavljena u jednom SAT-u, ...Okanović lično....Kako su oni objasnili to je najbezbednije da zaustave motorcikliste,,a da ih ne jure i time ugrožavaju bezbednost...bla.bla... U svakom slučaju najavljeno pre 2-3 meseca... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Draza84 336 Napisano Avgust 9, 2010 Svrati ponekad, 320 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki GN 125, Honda VT 600 Prijavi odgovor kao problematičan Takodje zustavljen u subotu uvece. Drugar i ja smo zaobisli kolonu i progurali se napred do pandura. Prvo sam pomislio da je sudar, potom da je neka provera motociklista i na kraju videli da proveravaju bukvalno svakog vozaca. Zadrzali smo se svega par minuta, jako brzo funkcionise. Neko mi rece da ovo nije prvi put da se radi takva akcija. Sto se mene tice, podrzavam, jer ne zelim da me neki pijani kreten u automobilu obori jer mu je bilo skupo da se za 150 dinara taksijem vrati kuci na treznjenje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
uff 13 Napisano Avgust 9, 2010 Drug član, 1392 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Takva akcija je najavljena u jednom SAT-u, ...Okanović lično....Kako su oni objasnili to je najbezbednije da zaustave motorcikliste R-ove i ostale koji ne mogu na offroad,,a da ih ne jure i time ugrožavaju bezbednost...bla.bla... U svakom slučaju najavljeno pre 2-3 meseca... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Njegova klinceza 183 Napisano Avgust 9, 2010 Svrati ponekad, 446 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Ninja ZX250R Prijavi odgovor kao problematičan Podrzavam akciju pa makar me svi na forumu mrzeli. Sta ce neko koji k... za volanom ako je pio. Sta da vas taj neko ubije dok vozi pijan. Vozac kamiona koji je ubio Mariju i Marka ( tema u crnoj hronici ko nije video) je bio pijan. Ne razumem kako tamo svi pljuju po pijanom kamiondziji a ovde vam kriv djavo sto policija proverava takve majmune. Za pijanstvo bi ja uzimao dozvolu na licu mesta svima. SVIMA! upravo tako! Iinace, to zaustavljanje svih koji naidju nije nista novo, ove godine na moto skupu u Velikoj Plani su se panduri namestili u ulicicu koja je vodila ka skupu i zaustavljali sve motore koji naidju, ali ne za alko test, nego za proveru regularnosti motora, kako rece pandur - mnogo ima nelegalnih motora, pa im je sada prilika da ih pohvataju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Avgust 9, 2010 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Ma Bezbednost u saobracaju..na prvom mestu.. Da pevamo sto kaskamo za Jevropom..ali ne zadugo..jesteli spremili toaletu za snimanje novim kamerama? Evo samo jos da platimo nove tablice..pa oslikavanje moze da pocne.. Umesto svima po gps uredjaj da stave..pa kako prekoracis brzinu..ili skrenes gde ne smes..stize plava koverta..uff Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kornjačin Vrač 8 Napisano Avgust 9, 2010 Džedaj vitez, 289 postova Lokacija: Ruma / Guangzhou Motocikl: Yamaha Dragstar 650 Prijavi odgovor kao problematičan Meni je to OK, u principu jedini nacin da ja, kao neko ko se drkao da polaze za A i registruje motor, ne ispadnem glup u odnosu na ostale oko mene koji su se za to vreme vozali i zaje8avali me sto se stekam, i nemaju nameru da ucine nesto od ta dva... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spel 72 Napisano Avgust 9, 2010 Svrati ponekad, 497 postova Lokacija: Šabac Motocikl: bez motora od 1.10.2008 zbog udesa Prijavi odgovor kao problematičan Apsolutno podrzavam primenu novog ZOBS-a. Kao i ovakve mere kontrole saobracaja. Zivot mi je suvise dragocen da bi ga neko pijano govedo oduzelo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FubuNS 3 Napisano Avgust 9, 2010 U prolazu, 71 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Iznenadjujuce mnogo pozitivnih komentara! Bravo braco bajkeri, bravo! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3445 Napisano Avgust 9, 2010 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Podrzavam akciju pa makar me svi na forumu mrzeli. Sta ce neko koji k... za volanom ako je pio. Sta da vas taj neko ubije dok vozi pijan. Vozac kamiona koji je ubio Mariju i Marka ( tema u crnoj hronici ko nije video) je bio pijan. Ne razumem kako tamo svi pljuju po pijanom kamiondziji a ovde vam kriv djavo sto policija proverava takve majmune. Za pijanstvo bi ja uzimao dozvolu na licu mesta svima. SVIMA! Tako je, Bopk! Moze da se pije kada parkiras motor (auto, avion, sta god) na mesto gde ces spavati. Pa udri po picu, ako bas moras. Ali pijan za volan....NE! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zoltan 583 Napisano Avgust 9, 2010 Drug član, 1015 postova Lokacija: Novi Beograd-blok 63, Herceg Novi-Baosici Motocikl: Honda CBR 900 RR Prijavi odgovor kao problematičan Alkohol i voznja NIKAKO! Bas se trudim da izbegnem i da se vozim u drustvu matematicara! Matematicari su oni koji vazda znaju kako moze ovoliko komada, onoliko pre voznje, oni mogu 7 necega i da im nije nista. Muka mi je od tih i njima slicnih. Mozes srece imati 100 puta ali jednoom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Drivee 7 Napisano Avgust 9, 2010 Svrati ponekad, 173 postova Lokacija: NS Motocikl: BMW F650ST Prijavi odgovor kao problematičan ja nisam vozio 4 meseca zbog toga, i sada sam se naucio pameti, sada devojku koja zna da vozi pa kada se popije dva tri piva curo vozi a ja cu da uzivam(i da drpam haha) Da akcija je skroz na mestu.Takodje podrzavam! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragan66 126 Napisano Avgust 9, 2010 Svrati ponekad, 331 postova Lokacija: Beograd -Kaludjerica Motocikl: H H-Crni Prijavi odgovor kao problematičan Takva akcija je najavljena u jednom SAT-u, ...Okanović lično....Kako su oni objasnili to je najbezbednije da zaustave motorcikliste R-ove i ostale koji ne mogu na offroad,,a da ih ne jure i time ugrožavaju bezbednost...bla.bla... U svakom slučaju najavljeno pre 2-3 meseca... Da ,da silazak niz stepenice nisu spominjali... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ŽeljkoTransalp 405 Napisano Avgust 9, 2010 Svrati ponekad, 398 postova Lokacija: Bački Petrovac Motocikl: Honda Transalp 600V Prijavi odgovor kao problematičan Skroz podrzavam akciju! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lencuga 13930 Napisano Avgust 9, 2010 Quid Quid latine dictum est altum viditur!, 955 postova Lokacija: vrsac / bgd bezanija Motocikl: KTM 1190 ADV, Yamaha R1 RN22 Big Bang Prijavi odgovor kao problematičan sve mogu da razumem sporu, brzu na dva ili jednom tockom voznju, osim alkohola i voznje. pa cak mi ni opijati bez voznje nisu bas najjasniji, nije da nisam nikada pio ali od toga nista lepo nisam imao, cak ni uspomene, podrzavam akciju u potpunosti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Čeh 1009 Napisano Avgust 9, 2010 Drug član, 1542 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XLV 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Mreza je u ribolovu zakonom zabranjena. A kako definisati ovo? Jos malo pa ce svako imati svog licnog policajca koji ce ga uredno i svakodnevno kaznjavati za svakojake gluposti iz glupog ZOBS-a. Koliko je ovo daleko otislo, iskrivili su narodu svest o saobracaju. Lepo je neko odavno rekao "Sa previse uproscavanja gubi se sustina stvari". Jednostavno vozaci moraju da imaju slobodu na putevima, a da im se razvije svest o saobracaju u drugom smeru, a ne ovako...Strasno! Pa ovako se i razvija svest... pošto kod nas, izgleda, drugačije ne ide. A to za slobodu na putevima... ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
đunta 4171 Napisano Avgust 9, 2010 Ne silazi, 6532 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: đački pešački Prijavi odgovor kao problematičan Pisao već više puta, pre par godina u dnevnim novinama pročito podatak da u Beogradu svaki dan za volanom ima 30.000 pijanih, gde su naduvani, isfrustrirani, umno bolesni, nervno labilni, pod dejstvom psiho medikamenata... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...