spdzlla 0 Napisano Avgust 12, 2010 Drug član, 3618 postova Lokacija: Kovin Prijavi odgovor kao problematičan Sretan vam pun kolege. Ako možete, bilo bi lepo da nešto slikate i/ili snimite, pa da i mi da osetimo bar delić atmosfere. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gasa 3 Napisano Avgust 12, 2010 Svrati ponekad, 293 postova Lokacija: Vrsac/Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Sretan vam pun kolege. Ako možete, bilo bi lepo da nešto slikate i/ili snimite, pa da i mi da osetimo bar delić atmosfere. Nosim kameru, aparat, telefon, 6GB memorije, i jos 2GB da se nadje ;D tako da nista ne brini Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spdzlla 0 Napisano Avgust 12, 2010 Drug član, 3618 postova Lokacija: Kovin Prijavi odgovor kao problematičan Sretan vam pun kolege. Ako možete, bilo bi lepo da nešto slikate i/ili snimite, pa da i mi da osetimo bar delić atmosfere. Nosim kameru, aparat, telefon, 6GB memorije, i jos 2GB da se nadje ;D tako da nista ne brini Super Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mina 545 Napisano Avgust 12, 2010 ♥Amor Vincit Omnia♥, 1524 postova Lokacija: Beograd/Kina Motocikl: Fazer 600 Prijavi odgovor kao problematičan Sretan vam pun kolege. Ako možete, bilo bi lepo da nešto slikate i/ili snimite, pa da i mi da osetimo bar delić atmosfere. Takodje nosim foto sa oko 4gn memorije + rezerva 2gb i video kameru sa mogucnoshcu 5h video zapisa ;D ;D ;D Bice svega ;D ;D Krecemo bajkovima u 7h ujutru Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Caponord 48 Napisano Avgust 12, 2010 Svrati ponekad, 101 postova Lokacija: Katzdorf,Germany Motocikl: BMW R 1200 RT Prijavi odgovor kao problematičan Vidimo se negde usput Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BAKLAVA 11 Napisano Avgust 12, 2010 Svrati ponekad, 180 postova Lokacija: kovin Prijavi odgovor kao problematičan Sretan vam pun kolege. Ako možete, bilo bi lepo da nešto slikate i/ili snimite, pa da i mi da osetimo bar delić atmosfere. Nosim kameru, aparat, telefon, 6GB memorije, i jos 2GB da se nadje ;D tako da nista ne brini mi krecemo u 6 ujutru , ja nosim aparat i netbook pa imam da slikam do mile volje! jedino sto nemam neki vrhunski aparat Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gasa 3 Napisano Avgust 12, 2010 Svrati ponekad, 293 postova Lokacija: Vrsac/Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Hvala svima ja vise jedva cekam da krenemo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BAKLAVA 11 Napisano Avgust 12, 2010 Svrati ponekad, 180 postova Lokacija: kovin Prijavi odgovor kao problematičan ja u 5h krecem... ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gargi 1229 Napisano Avgust 13, 2010 Svrati ponekad, 343 postova Lokacija: Sankt Kanzian Motocikl: Ktm 990 Superduke R Prijavi odgovor kao problematičan I meni dunulo da idem , ja cu da krenem u subotu neznam kada, motorom naravno. Ajde neka neko od cenjenih kolega ostavi broj mobilnog, da se cujemo da ne bauljam sam u tudjini, il posaljite na pp. vidimo se Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mixa 1034 Napisano Avgust 13, 2010 Ne silazi, 5470 postova Lokacija: Trebinje Motocikl: Honda Varadero 1000 ABS Prijavi odgovor kao problematičan E pa srećni puti, mirno more,nemirne Čehinje (ovo posljednje ne važi za Minu). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BRACO 3312 Napisano Avgust 13, 2010 Pobjednik motogp kladionice 4X, 5449 postova Lokacija: Sokolac RS Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow Prijavi odgovor kao problematičan Pravimo izbor za the best photo iz Brna.Najvise poena nosi slika sa nekom od zvjezda moto GP eventualno sa playboy ekipom ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mixa 1034 Napisano Avgust 13, 2010 Ne silazi, 5470 postova Lokacija: Trebinje Motocikl: Honda Varadero 1000 ABS Prijavi odgovor kao problematičan Znači Braco, najviše poena nosi fotka sa LCR ekipom? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spdzlla 0 Napisano Avgust 13, 2010 Drug član, 3618 postova Lokacija: Kovin Prijavi odgovor kao problematičan Nepopravljivi ste Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gasa 3 Napisano Avgust 13, 2010 Svrati ponekad, 293 postova Lokacija: Vrsac/Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ma samo da se Randy vrati, pa cemo lako praviti slike ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BAKLAVA 11 Napisano Avgust 15, 2010 Svrati ponekad, 180 postova Lokacija: kovin Prijavi odgovor kao problematičan evo ljudi da vam se javim... verovali ili ne u kolima sam ,usao u Srbiju pre pola sata i cim sam uhvatio Telenorov smrdjivi net krenuo da pisem ;D Nije bilo lose ,trka je poseban dozivljaj,Brno KATASTROFA... mnogo los grad,nema nista da se vidi,a i provod je nikakav! Sutra kada ustanem stavljam slike poz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5328 Napisano Avgust 15, 2010 Integrisan, 13020 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan evo ljudi da vam se javim... verovali ili ne u kolima sam ,usao u Srbiju pre pola sata i cim sam uhvatio Telenorov smrdjivi net krenuo da pisem ;D Nije bilo lose ,trka je poseban dozivljaj,Brno KATASTROFA... mnogo los grad,nema nista da se vidi,a i provod je nikakav! Sutra kada ustanem stavljam slike poz Nadam se da neko drugi vozi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gasa 3 Napisano Avgust 16, 2010 Svrati ponekad, 293 postova Lokacija: Vrsac/Beograd Prijavi odgovor kao problematičan evo ljudi da vam se javim... verovali ili ne u kolima sam ,usao u Srbiju pre pola sata i cim sam uhvatio Telenorov smrdjivi net krenuo da pisem ;D Nije bilo lose ,trka je poseban dozivljaj,Brno KATASTROFA... mnogo los grad,nema nista da se vidi,a i provod je nikakav! Sutra kada ustanem stavljam slike poz U potpunosti isto imam da kazem ;D Da dodam da sam upoznao neke momke iz apatina, ako su na forumu neka se jave ;D Video sam par motora srpskih tablica, neka siva astra, cini mi se ZR tablice i tako. Na stazi se dosta mogao cuti srpski, a bila je tu i nasa zastava Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gasa 3 Napisano Avgust 16, 2010 Svrati ponekad, 293 postova Lokacija: Vrsac/Beograd Prijavi odgovor kao problematičan I jos da dodam da je Brno raj za perverzne ;D svaka druga kuca ima striptiz bar Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gasa 3 Napisano Avgust 16, 2010 Svrati ponekad, 293 postova Lokacija: Vrsac/Beograd Prijavi odgovor kao problematičan I jos da dodam da je Brno raj za perverzne ;D svaka druga kuca ima striptiz bar Pa jeste vi išli tamo radi perverzija ili moto trka ? ;D ;D ;D Vala nisam imao snage ni da se dovucem do kreveta, a ne nesto vise Inace, nesto malo slika koliko sam uslikao imate na mom fb profilu, a kad mi dignu server uploadovacu i za one koji nemaju fb. http://www.facebook.com/album.php?aid=196167&id=833389592 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gasa 3 Napisano Avgust 16, 2010 Svrati ponekad, 293 postova Lokacija: Vrsac/Beograd Prijavi odgovor kao problematičan A ovako izgleda ova trka iz mog ugla http://moto-vesti.com/moto-trke/327-vesti/2470-brno-2010 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zidarskomlako 78 Napisano Avgust 17, 2010 Svrati ponekad, 153 postova Lokacija: izmedju usiju Prijavi odgovor kao problematičan Brno je prelep grad. Kao i svake godine nosili smo zastavu... Abaja-heroj vikenda... Iannone- jaja od čelika... Capirossi-šteta za pad ,baš šteta... Texas tornado-kao i uvek,savršen kontakt sa publikom Vale-svi smo znali za prelazak u Ducati,ali niko ne pamti da je otišao u boks kao stoner... Simoncelli-vredi više al ne čuva gume iliti na srpskom:divljo. Spies-laktovima se ne pune velike gaće u koje ulazi... Red bull cup-jedna kolona napaljenih klinaca,verovatno škola šampiona... Atmosfera-ludilo. Problem 1-previše banalnih i pijanih Nemaca(Brno je odavno nemački motogp). Problem 2-pokušaj organizatora(kampova ali i trke)da zaradi na pogrešne načine(cene,kurs krune...). Sve u svemu 1-vreme je da se proba neka druga staza... Sve u svemu 2-čekamo rezultate italijanske firme... RESPECT svim bajkerima koji su gore otišli na dva točka!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
forrest gump 14 Napisano Avgust 18, 2010 Drug član, 1347 postova Lokacija: Kraljevina Mirijevo/Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Brno je prelep grad. Kao i svake godine nosili smo zastavu... Abaja-heroj vikenda... Iannone- jaja od čelika... Capirossi-šteta za pad ,baš šteta... Texas tornado-kao i uvek,savršen kontakt sa publikom Vale-svi smo znali za prelazak u Ducati,ali niko ne pamti da je otišao u boks kao stoner... Simoncelli-vredi više al ne čuva gume iliti na srpskom:divljo. Spies-laktovima se ne pune velike gaće u koje ulazi... Red bull cup-jedna kolona napaljenih klinaca,verovatno škola šampiona... Atmosfera-ludilo. Problem 1-previše banalnih i pijanih Nemaca(Brno je odavno nemački motogp). Problem 2-pokušaj organizatora(kampova ali i trke)da zaradi na pogrešne načine(cene,kurs krune...). Sve u svemu 1-vreme je da se proba neka druga staza... Sve u svemu 2-čekamo rezultate italijanske firme... RESPECT svim bajkerima koji su gore otišli na dva točka!!! kratko i jasno,tacno tako.. Ocigledno smo bili dosta blizu,imam snimak jedine srpske zastave tamo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gasa 3 Napisano Avgust 18, 2010 Svrati ponekad, 293 postova Lokacija: Vrsac/Beograd Prijavi odgovor kao problematičan I ja sam bio u G sektoru na S krivini, i takodje imam snimak Srpske zastave na onom stapu, dok je nisu skinuli na ogradu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zidarskomlako 78 Napisano Avgust 18, 2010 Svrati ponekad, 153 postova Lokacija: izmedju usiju Prijavi odgovor kao problematičan hahahaha štap smo isekli u šumi al nemaju leskovak...sve neki krivalji Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zidarskomlako 78 Napisano Avgust 18, 2010 Svrati ponekad, 153 postova Lokacija: izmedju usiju Prijavi odgovor kao problematičan iz kampa... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...