misko_kolo 1297 Napisano Avgust 6, 2010 Nadrkani komšija, 1231 postova Lokacija: Đeram Motocikl: Bandit 1200S Prijavi odgovor kao problematičan Jedno od prvih obećanja koje sam dao svojoj "Milevi" bilo je: čim budu ukinuli vize vodim te u Rim! Došao je i taj trenutak! 23.08. tekuće godine krećemo za Večni grad. Putovanje bi trebalo da traje nekih 10-11 dana i ovako bi izgledalo. Prvi dan, Beograd- Opatija. Nekih 570 km, sve auto-put. Jeste dosadno, ali efikasno. Drugi dan, je isplanirano putovanje od Opatije do Bolonje. Naravno, ne auto-putem, jer se sada vozamo zarad uživanja. Treći dan, Bolonja-Rim, preko Firence i Sijene. Malo Ređo Emilija, malo Toskana... Narednih 5 dana bi trebalo da ostanemo u Rimu i dobićete (Bože zdravlja) kompletan turistički izveštaj. Nakon toga, vraćanje kući ali malko drugačijim putem. Prvi dan: Rim-San Marino-Rimini. Drugi dan: Rimini-Ravena-Vićenca. Za treći dan se još nismo dogovorili, a možda bude i neki četvrti, peti... To ćemo još da vidimo. Eto tako, to je naš plan za ovo leto. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5999 Napisano Avgust 6, 2010 Svakom po zasluzi, 12426 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Neka se i ostvari pa da gledamo slike Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TomoB 1618 Napisano Avgust 6, 2010 Skilled Rider, 1613 postova Motocikl: Pijađo Ćao Prijavi odgovor kao problematičan Išo sam 8-x i opet ti zavidim, svako bi trebao doživeti Rim. Smatram, da bar jednom treba ići agencijom, odnosno vodjenim programom, mnogo je veći dojam i doživljaj. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
The_One 53 Napisano Avgust 6, 2010 Svrati ponekad, 138 postova Lokacija: Toxicity Motocikl: enduro u srcu! duša na krosu! Prijavi odgovor kao problematičan srećan put i lep provod! ja sam užasno zavidela za 1.maj ovima: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4775 Napisano Avgust 7, 2010 Ne silazi, 5558 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Ovaj drugi dan od Opatije do Bolonje... Do Trsta mozes da ides bez autoputa, ali dalje do Bolonje, put ide kroz nezanimljivu ravnicu i samo gubis vreme lokalnim putevima. Bolje izadji na autoput do Bolonje, pa vreme koje ustedis iskoristi u Toscani, vredi. http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=30557.0 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
danilo-0306 12 Napisano Avgust 7, 2010 Svrati ponekad, 107 postova Lokacija: Ruma Motocikl: V-Strom 1000 Prijavi odgovor kao problematičan sretan put!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misko_kolo 1297 Napisano Avgust 7, 2010 Nadrkani komšija, 1231 postova Lokacija: Đeram Motocikl: Bandit 1200S Prijavi odgovor kao problematičan Ovaj drugi dan od Opatije do Bolonje... Do Trsta mozes da ides bez autoputa, ali dalje do Bolonje, put ide kroz nezanimljivu ravnicu i samo gubis vreme lokalnim putevima. Bolje izadji na autoput do Bolonje, pa vreme koje ustedis iskoristi u Toscani, vredi. http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=30557.0 Zahvaljujem doktore. Vrlo verovatno da ce tako i biti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6795 Napisano Avgust 7, 2010 Ne silazi, 6591 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Tog treceg dana,ako ste vec tu prilicno "visoko" u Italiji,sibnite se malo u brda.Altopiano d'Asiago je tu,pa Cortina,Dolomiti. Gde god da krenete,videcete stvari kojih cete se rado secati. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Losmi Capo 571 Napisano Avgust 11, 2010 Svrati ponekad, 433 postova Lokacija: Beograd-KARABURMA Motocikl: BMW R 1200 GS ADVENTURE LC 2015god, Piaggio Liberty 125ccm 2000god. Prijavi odgovor kao problematičan Misko,zelim ti srecan put i lep provod. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misko_kolo 1297 Napisano Avgust 11, 2010 Nadrkani komšija, 1231 postova Lokacija: Đeram Motocikl: Bandit 1200S Prijavi odgovor kao problematičan Fala Miloše! Gde si ti, nema te na bel' dan da se vidiš? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Njegova klinceza 183 Napisano Avgust 11, 2010 Svrati ponekad, 446 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Ninja ZX250R Prijavi odgovor kao problematičan Lepa voznja. Pre neka 2 meseca sam bila na slicnom putovanju (ali kolima): BG - Venecija - Verona - Lago di Garda (Sirmione i Garda) - Piza - Rim - Napulj - Vezuv - Rimini - BG U Rimu su me upozorili da su u Napulju vozaci ludji nego u Rimu, i bili su potpuno u pravu. Inace, Italija je prelepa, svaki grad u kom sam bila mi se bas dopao. Srecan put i lepo se provedite, a mi ocekujemo slike i putopis. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Neške 30 Napisano Avgust 12, 2010 Drug član, 1898 postova Lokacija: Sumadija GM Motocikl: BMW F650 Prijavi odgovor kao problematičan Ah taj Rim. Bio sam u njemu davne 72` ali nicega se vise ne secam, pa se nosim mislju da jednoga dana obnovim gradivo. Srecan vam put Misko i lep provod! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nntom 1540 Napisano Avgust 13, 2010 Drug član, 1555 postova Lokacija: BGD Motocikl: ljuta Aprilia Sportcity 200 Prijavi odgovor kao problematičan Sretan put macane i posalji razglednicu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...