Rolle2010 480 Napisano Avgust 3, 2010 Drug član, 1175 postova Lokacija: S. Venac - Beograd Motocikl: Maca Prijavi odgovor kao problematičan Prethodnom vlasniku mog motora(prijatelj koji vise nije u Srbiji) su ukrali kofer tako da sam ja sa motorom nasledio i njegovu plocu za kofer pa me sad zanima sta bi moglo od kofera da se montira na nju? Zanimaju me koferi preko 40l. E sad posto se ne razumem a za vikend idem na kampovanje pa mi je kofer neophodan par pitanja: da li je ploca univerzalna za vise razlicitih modela i koji su to modeli? Da li mogu i koferi drugih marki, Kappa npr. buduci da ona pripada Giviju i koji su to modeli? I za kraj da li neko zna gde bih mogao da kupim samo kofer,polovan naravno, po nekoj razumnoj cifri? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzigorius 134 Napisano Avgust 3, 2010 Drug član, 1537 postova Lokacija: Svemir 2,8342534 svetlosnih godina zapadno od Marsa Prijavi odgovor kao problematičan Ima toga, Givi imas monolock, i monokey....i Kapa su kompatibilni na iste ploce.......neko ce ti sigyrno ponuditi, inace nov savremen givi kofer je preko 200e.......ali bice polovnih sigurno, malo strpljenja da forumasi procitaju.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki 1215 Napisano Avgust 3, 2010 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan Givi, Kappa i Shad koferi i poloče bi trebali u "barem u načelu" da pasuju jedni na druge. Ja imam shsd kofer od 42L pa možeš da probaš da li pasuje na tvoju ploču Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzigorius 134 Napisano Avgust 3, 2010 Drug član, 1537 postova Lokacija: Svemir 2,8342534 svetlosnih godina zapadno od Marsa Prijavi odgovor kao problematičan Pasuje to je monolock.... A ovo je monokey od 46 L Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rolle2010 480 Napisano Avgust 4, 2010 Drug član, 1175 postova Lokacija: S. Venac - Beograd Motocikl: Maca Prijavi odgovor kao problematičan Znaci u principu ploca je univerzalna sto se tice gabarita za taj tip kacenja? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki 1215 Napisano Avgust 4, 2010 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan Što ne okačiš sliku ploče koju imaš na motoru. Da ne nagađamo kad ne moramo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MilosSani 148 Napisano Avgust 5, 2010 Svrati ponekad, 315 postova Lokacija: Beograd, Grocka Motocikl: Yamaha Xmax 300 Prijavi odgovor kao problematičan A ja imam kofer (Givi Maxia E52 ) a treba da namontiram nosace i plocu, cim ih nadjem, nikako da se nakanim da iskesiram 100e U MotoLandu (Kappa) Tako da mi je ranac glavni deo opreme Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rolle2010 480 Napisano Avgust 5, 2010 Drug član, 1175 postova Lokacija: S. Venac - Beograd Motocikl: Maca Prijavi odgovor kao problematičan Što ne okačiš sliku ploče koju imaš na motoru. Da ne nagađamo kad ne moramo Evo slika Uploaded with ImageShack.us Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grof 624 Napisano Avgust 5, 2010 drkadzija, 1227 postova Lokacija: novi sad Motocikl: njemac tisuca za na koleno, talijansko prdekalo za grad, debeli nindza Prijavi odgovor kao problematičan Maximalni Kapin kofer koji možeš zakačiti na tu ploču je K46 od 46l zapremine i njegova cena je 11600din. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grof 624 Napisano Avgust 5, 2010 drkadzija, 1227 postova Lokacija: novi sad Motocikl: njemac tisuca za na koleno, talijansko prdekalo za grad, debeli nindza Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da Shad i Motodetail ne mogu na tu ploču. Ali Shad i motodetail koferi se prodaju sa pločom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki 1215 Napisano Avgust 5, 2010 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da Shad i Motodetail ne mogu na tu ploču. Ali Shad i motodetail koferi se prodaju sa pločom. Aj što ja kažem...ali i Luis kaže da može Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...