Jump to content

Moto Zajednica

Pomoc oko izbora gradacije ulja za yamahu r6

Recommended Posts

• Drug član, 2422 postova
  • Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250

@ Gavrolini: Da me ne shvatis pogresno ali nije mi jasno kako samo Sapcani i Smederevci imaju problema sa Motul uljima?

U sve svoje motore i u one koje servisiram drugima sipam Motul i niko se ne zali a u Smederevu prolupalo 5 motora samo zbog Motula.

Ma da li je moguce?

Ali isto tako sam cuo sam skupu od nekog decka iz Smedereva da je kod njih Motul 5100 kod njih 800 dinara u maloprodaji a kod mene je skuplji u veleprodaji. ???

Iskreno, probao sam svasta od ulja, obrni okreni Motul je uvek bio najskuplji ali uvek sam se otvorenih ruku vracao njemu kao i svi drugi i poslednjih godinu dana i jace u svoj motor sipam samo 300V i nista drugo!

@ Kanarinac - Ako je starno motor presao 27 000km, poslusaj me i sipaj 10w40, nemas potrebe za guscim uljem jos uvek.

ja samo kazem svoje iskustvo,bogu hvala ni jedan motor mi senije pokvario na motulu ali jednostavno mi se ne svidja rad menjaca na 5100 a 300v rosi mnogo vise od ostalih ulja. I nije to samo moj zakljucak,pogledaj komentare u temi ja mislim XT600 all in one ili tako nesto

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• U prolazu, 12 postova
  • Motocikl: Yamaha XJR 1300 Sp

Redovan servis na Yamahici, sipamo Motul.

Hladan pali tesko, menjac tvrd i bucan da sam posle 500 km stavio Ipone.

Motor se preporodio, pali iz prve, a menjac necujan menja brzine slatko i glatko.

A da, motor potrosio nekih 200 gr ulja na prvih 1000 km( bio je nevozen 2 godine) a ottad ni gram ulja.

Navodno Yamahe su zedne ulja, pa evo da demantujem.

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja