Jump to content

Moto Zajednica

Udes u Cupriji, zastava i suzuki

Recommended Posts

• Drug član, 1139 postova
  • Motocikl: Aprilia SL 1000 Falco - Honda XL 1000 Varadero - Yamaha XVS 1300 Midnight Star-Yamaha Xcity 250-Yamaha Xmax 125

Neznam tacno kad, ali valjda u cetvrtak se desio udes.  Decko je sa oko 180 km udario u automobil. To se dogodili u ulici Bulevar. Imao je suvozaca, suvozac je preleteo preko auta i od posledica pada su mu obe ruke onesposobljene, a vozac je u teskom stanju i doktori kazu da ce se tesko izvuci.

Vozio je gsxr 1000 k3. Decko je 91 godiste

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Enduraš, 6403 postova
  • Motocikl: CRF300L

U bulevaru vozio 180 km/h ? Za one koji neznaju, ta ulica je siroka jedva 3 metra. Pretpostavljam da nije nosio kacigu, posto ne znam da li sam ikad video motoristu u cupriji sa kacigom.

Zelim im da se oporave sto pre.

• Motocikl: Aprilia SL 1000 Falco - Honda XL 1000 Varadero - Yamaha XVS 1300 Midnight Star-Yamaha Xcity 250-Yamaha Xmax 125

Sad sam dobio najnovije informacije, probudio se iz kome, polomljne su mu obe noge leva ruka rebra skoro sva, icepana pluca, vadili mu krv iz pluca,  na satu je pisalo 195  :o. Imao je kacigu.Morali su da seku auto da bi izvukli suvozaca. Milsim strasno, sam ga trazio, ali ipak mu zelim brz oporavak.

Nismo se nesto preterano druzili ali smo imali vise puta malo jurnjave i tad sam primetio da ne razmislja mnogo glavom a sto je najgore nezna ni da vozi

• Svrati ponekad, 423 postova

U bulevaru vozio 180 km/h ? Za one koji neznaju, ta ulica je siroka jedva 3 metra. Pretpostavljam da nije nosio kacigu, posto ne znam da li sam ikad video motoristu u cupriji sa kacigom.

Nosim ja i do prodavnice ali istina retko ko nosi i ucesnici udesa nisu imali.... ??? ??? ???

To se desilo nedaleko od moje kuce istina je da se tu vozi malo brze ali 180 nema sanse da je mogao da vozi.....Ali prekoracenje brzine i kolko sam razumeo auto koji ti izleti eto nesrece :'( :'( :'(O stanju decaka nisam cuo nista tjst vise verzija price od kojih je jedna i da mu je isecena ruka ali nije nista provereno....Ovaj kec je morao da se sece da bi se izvadili putnici u njemu

ps:Taj bulevar je sada glavni put za kamione koji bukvalno prolecu tuda i veoma je opasna ulica ali milicije nikada....evo danas su dva decaka na nekoj sportskoj yamahi od 50 cc umalo na moje oci izginuli kada je retard za automobilom stao i nesto hteo da skrene ne zna ni on gde(trazio je neku kucu)Decko je lepo odreagovao i izbegao nekako auto puka sreca...

Nadam se da ce se decaci izvuci :( :(

Nosim ja i do prodavnice ali istina retko ko nosi i ucesnici udesa nisu imali.... ??? ??? ???

To se desilo nedaleko od moje kuce istina je da se tu vozi malo brze ali 180 nema sanse da je mogao da vozi.....Ali prekoracenje brzine i kolko sam razumeo auto koji ti izleti eto nesrece :'( :'( :'(O stanju decaka nisam cuo nista tjst vise verzija price od kojih je jedna i da mu je isecena ruka ali nije nista provereno....Ovaj kec je morao da se sece da bi se izvadili putnici u njemu

ps:Taj bulevar je sada glavni put za kamione koji bukvalno prolecu tuda i veoma je opasna ulica ali milicije nikada....evo danas su dva decaka na nekoj sportskoj yamahi od 50 cc umalo na moje oci izginuli kada je retard za automobilom stao i nesto hteo da skrene ne zna ni on gde(trazio je neku kucu)Decko je lepo odreagovao i izbegao nekako auto puka sreca...

Nadam se da ce se decaci izvuci :( :(

Bas tako Aco, ova ulica je lepa za gazenje ali nije sigurna. Suvozacu je isecena ruka. Ja sam sve informacije preneo kako su mi rekli ali po slikama vidim da sigurno nije vozio 180 pri udaru u auto

• veloce come un proiettile , 728 postova
  • Motocikl: Vespa Gts Super 300

Vozacu brz oporavak zelim,takodje i suvozacu.

Kaciga na glavu.

Ko je kriv?Moj zaljucak je da se ovaj nesretnik sa kecom isparkiravao.

Doduse,mislim i da je brzina bila prevelika.

Jbg,sam je chahchkao mechku gde ne treba,zna se gde mozes da pustas brzinu.

Sto se tice brzine i komentara da nije isao 180 su tacni,ali ispod 150 nije isao.Pa on je savio onog keca kao kiflu.

• Svrati ponekad, 423 postova

ne verujem da se isparkiravao ili je ulazio u moravsku ulicu ili je izlazio u svakom slucaju ga je isekao ali i prevelika brzina i eto nesrece :'( :'(Ovo su slike posle secenje keca jer je brava bila zaglavljena nije mogao da se otvori....

• veloce come un proiettile , 728 postova
  • Motocikl: Vespa Gts Super 300

ne verujem da se isparkiravao ili je ulazio u moravsku ulicu ili je izlazio u svakom slucaju ga je isekao ali i prevelika brzina i eto nesrece :'( :'(Ovo su slike posle secenje keca jer je brava bila zaglavljena nije mogao da se otvori....

Ma razumem da su ga sekli,ali vidi ti prednji kraj kako mu stoji i krov dokle je savijen,pa treba tu dobra sila da iskrivi sve to.

• Drug član, 1537 postova
  • Lokacija: Svemir 2,8342534 svetlosnih godina zapadno od Marsa

Dajte ljudi sta pricate isao je 195 i sat je ostao na toj brojki????????

To su price za malu decu, zlosrecnih ljudi koji bulazne pricaju da su videli skazaljku na 195????

Pa to nema u filmu????? i vi takve gluposti prepricavate i izvestavate kao RTS 92. godine

Neka se decko oporavi i vrati na drum a neka je isao i 400 nije bitno, samo neka se vrati!!!!!!

Nije u redu takvo preuvelicavanje....

• Zainteresovan, 582 postova

kako digitalni brzinomer ostane na 195?

Koliko ja znam na dig ostaje brzina dok se motor ne skine sa kontakta... Tj to mi je rekao drugar, ali nisam siguran koji motor u piitanju... Necu mnogo da pametujem jer se u to vec ne razumem...

Nadam se da ce se momci izvuci...!

• Ne silazi, 5900 postova
  • Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator

Kolega nek se oporavi, pa pamet u glavu, neko rece da ne razmislja mnogo i da ne zna da vozi. Ako ne zna, bolje da se mane motora. A s'obzirom na slike koje su postavljene, trebalo bi promeniti ime teme, jer ovo nije bio nikakav pad, vec saobracajna nesreca i to malo zesca !

• nekrunisani kralj moto cigana, 3207 postova
  • Motocikl: 4x4

Vozio je gsxr 1000 k3. Decko je 91 godiste

evo ga odgovor za uzroke nesrece

• Drug član, 1537 postova
  • Lokacija: Svemir 2,8342534 svetlosnih godina zapadno od Marsa

Ljudi jasno je da je udarac starhovit, ali gledam prednji kraj motocikla i mogu da vam kazem da kada sam ja tako udario da je prednji tocak bio u hladnjaku i da je motocikl sa prednje strane bio potpuno ravan......ja nisam isao 195 a jasno mi je da je ovde rec o daleko manjoj brzini.....

Jedino sto sam ja udario u prednji tocak, a on na zalost u vrata.....nadam se da ce se oporaviti...

Jel ima uopste neka informacija o njihovom stanju????

• :), 5945 postova
  • Motocikl: Bicikl

uh,,sreca pa je zastava neka trulembanja pa je amortizovala udarac,,,

nadam se da ce se decko brzo vratiti na put,sad ko je kriv kome je manji veci,nije ni vazno  :)

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja