Kanarinac 334 Napisano Jul 30, 2010 Svrati ponekad, 333 postova Lokacija: BG Motocikl: Suzana GSXR 750 K8 Prijavi odgovor kao problematičan Ako zna neko gde ima da se uzme u Bgu, slajderi za suzu gsxr 600 k9. Trebaju mi sa adapterima, da se ne bi sekle plastike.Ako iko ima info bilo kakav, neka baci ovde. hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 765 Napisano Jul 30, 2010 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Pogledaj u Markosu i MaxMomentu (video sam da imaju za neke motore, a za ostale može da se naruči, mislim da je Puig u pitanju), možda i u Eurosumaru. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kanarinac 334 Napisano Jul 30, 2010 Svrati ponekad, 333 postova Lokacija: BG Motocikl: Suzana GSXR 750 K8 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala, sutra cu da ih pozovem da vidim kakva je situacija. Ne mogu da cekam dok poruce, posto se ide na put za koji dan, pa mi treba pre toga Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kanarinac 334 Napisano Jul 31, 2010 Svrati ponekad, 333 postova Lokacija: BG Motocikl: Suzana GSXR 750 K8 Prijavi odgovor kao problematičan U Beogradu apsolutno niko nema na lageru. Oni koji su nekad imali, imali su samo verziju sa secenjem plastika. A ako se porucuje, ceka se mesec da stignu. Tako da ce ipak da radi ebay Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
barracudamoto 0 Napisano Septembar 9, 2010 U prolazu, 1 post Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Barracudamoto oprema, imate u ponudi crash pad-ove. Mozete pogledati na http://www.barracudamoto.rs Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...