ruske011 601 Napisano Jun 18, 2012 Svrati ponekad, 375 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Da pohvalim ovog gospodina sto mu je Aca Lukas uzeo frizuru. Prvi put kupio kacigu zadnji put kupovo kod njega plocice za kocnice i jos par stvari koje nije imao trenutno u radnji ali su mu doneli za sat vremena i toliki je covek bio da mi ih je i ugradio da nebi morao da se vracam samo sa zadnjom. Postajem redovan kupac Biker House-a! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brkicNS 139 Napisano Jun 25, 2012 Svrati ponekad, 169 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Honda CB500XA Prijavi odgovor kao problematičan Uzeo sam stop svetlo i jos neke sitnice, velika preporuka i za uslugu i cenu i kvalitet. Srecno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tamanitu 241 Napisano Jun 26, 2012 Svrati ponekad, 469 postova Lokacija: BG Prijavi odgovor kao problematičan ...i kada kasnis, i stizes posle njegovog radnog vremena, Mile saceka sa osmehom, i isprati zadovoljnu musteriju... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
icatenej 2435 Napisano Jul 16, 2012 Duh Bez Sekire, 1037 postova Lokacija: Beograd - Miljakovac, Ljubovija Motocikl: Yamaha XJ600N, Cagiva Canyon 600, Husqvarna TE 250 Prijavi odgovor kao problematičan Mnogi znaju Mileta i koliki je drugarčina, ali sledeća stvar je bila vrhunac... Svrnem ja u petak otprilike pred zatvaranje radnje da vidim neku jaknu za suprugu. Ona ima neke jakne koje su ok za po lokalu, ali smo nešto naprasno planirali da obrnemo par stotina km preko vikenda i tako... Žena nije "pri ruci" da proba, ja preko telefona ne mogu baš da skontam "tačnu" veličinu, a zapela mi za oko neka dva modela... Elem, da ne dužim - Mile lepo skine obe jakne i DA MI IH NA LEPE OČI da nosim da supruga proba, pa ako neka odgovara ok, ako ne - nikom ništa - da vratim u ponedeljak. Sad, da sam ja Miletu neki dalji rođak, drugar iz škole i slično pa u redu, ali osim što navrnem do radnje jednom-dvaput mesečno i što smo se videli i u nekom drugim prilikama, ne menja činjenicu da sam ipak samo još jedan kupac... Epilog - obe jakne sam po veličini "pogodio" a supruga se nakon probe odlučila za jednu koja se i na putu pokazala dobro Što se mene tiče, Biker House ima sve moguće preporuke... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sergio 2328 Napisano Jul 17, 2012 hoochie coochie man, 1239 postova Lokacija: BG/ZG Motocikl: Harley Davidson Road King Classic '07 & Honda CB750K '81 Prijavi odgovor kao problematičan Svratio sam danas. Radnjica prenatrpana. U dnu radnje se vide neke kacige, ali ne moze da im se pridje od silnih nabacanih guma... Momak koji radi je ljubazan (ima vezan rep). Eh sad... kupio sam Bardahl antifriz za motore, kad sam dosao kuci videh da je jedna od flasa otvorena, tj. da je 'pokidan' onaj fabricki prsten ispod cepa, sto znaci da je flasa otvarana. Jedino je to zamerka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lad 207 Napisano Jul 27, 2012 Svrati ponekad, 229 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: 4 cilindra :-))) Prijavi odgovor kao problematičan Naručio od Mileta 2 prednja diska za Transalp,stigli brzo,korektna cena,još neki ´fensi´-navodno bolji od standardnih,zadovoljan. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šanke 92 Napisano Jul 27, 2012 Svrati ponekad, 121 postova Lokacija: Borča Motocikl: hooooonnddaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Prijavi odgovor kao problematičan Dobar je Mile, dobar je! Ja danas uz'o amburator pa ćemo da vidimo koliko će da traje, mada to nema veze sa Miletom, on čovek nabavlja robu za svačiji džep.Više sam stvari pazario kod njega i sa svime sam zadovoljan, jedino što je došlo vreme za veći lokal jerbo kad je gužva valjalo bi razgledati! Hvala na strpljenju tovariš Mile i lep pozdrauv! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aćimo 1144 Napisano Jul 28, 2012 Drug član, 1531 postova Lokacija: Beograd-Čačak Motocikl: XRV 750, TZR 125 Prijavi odgovor kao problematičan Mile, imate li bilo šta od putnih guma za Suzuki GSX550 EF u dimenziji? prednja 100/90-16 zadnja 110/90-18 Hvala. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
CoLiBrI 233 Napisano Decembar 22, 2012 Svrati ponekad, 204 postova Lokacija: Zemun-Ugrinovci Motocikl: suzuki dr 650 Prijavi odgovor kao problematičan danas stigla repna torba...sve kako je dogovoreno plus od mene i preporuka 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Wesley 503 Napisano April 6, 2013 Професор, 332 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati ST2 944 Prijavi odgovor kao problematičan Fenomenalna radnja! Uvek usluzno osoblje! Moguc svaki dogovor! Svidja mi se sto su uvek fer i maksimalno korektni! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
m.mitar 175 Napisano April 6, 2013 Zainteresovan, 751 postova Lokacija: Bor Motocikl: yamaha fz 750 genesis Prijavi odgovor kao problematičan Momci su veoma ljubazni i veliki + od mene!Sve preporuke! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gaya 5 Napisano April 6, 2013 Svrati ponekad, 139 postova Lokacija: Beograd, Cukaricka padina Prijavi odgovor kao problematičan Super prodavnica ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1362 Napisano April 6, 2013 Ne silazi, 6285 postova Lokacija: Meljak Motocikl: XT600E 3TB ADV edition,KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Mile, da li su stigli lančanici i lanac ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Almighty 445 Napisano Octobar 15, 2013 Banda Opasnih, 396 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Yamaha TDM 850 4TX Prijavi odgovor kao problematičan Firma Biker House od 1.novembra prelazi u novi i veći lokal. Nova lokacija se nalazi na adresi Tošin bunar 19A, u istoj ulici i sa iste strane gde se nalazi i sada, samo 500m dalje u pravcu ka Zemunu. http://www.bikerhouse.rs/web2/index.php 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pustolov 1125 Napisano Novembar 19, 2013 Политички некоректан, 858 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Honda CB 1100 SF X - Eleven Prijavi odgovor kao problematičan Mile puno uspeha u poslu na novoj lokaciji! Jedno zapažanje, koje pokazuje koliki je Mile laf: Prvi put ulazim u radnju i gledam neke bisage. Pitam Mileta, koga ne poznajem, niti on mene, do kada radi? Želeo bih da sutra uveče dođem motorom da vidim da li mi bisage odgovaraju. Mile kaže: "Nosi, pa ako ti odgovaraju, donesi pare, ako ne vrati". Kad? Pa ovih dana, kad stigneš.... To se danas retko sreće, još kod trgovaca...... Inače, Mile kad te zna može robu da da i na "majke mi"..... Sa druge strane, ima nekih koji neće da daju bez para ništa, čak ni starom kupcu, na firmu uz potpisanu otpremnicu....... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RAJA 186 Napisano Novembar 19, 2013 Svrati ponekad, 430 postova Lokacija: MLADENOVAC Prijavi odgovor kao problematičan Verovatno su svi davali tako bez para dok nisu naleteli na nekog ko ih zapali.Daj boze da miletu to bude nesto sitno.Ima ljudi kojima mozes pola radnje da das da odnese bez brige,nekom ni privezak.Ja sam dao coveku u Mitrovici na skupu,nije na forumu pa nevredi da ga pozdravim,prvi put ga vidim jaknu bez para.Kad smo rekli tad mi je poslao pare i prut domaceg kulena i ostasmo prijatelji godinama.Sledeci put dam isto jaknu,cak dobrom prijatelju bez para i nikad vise.Niti prijatelja niti para,valjda se seti kad je oblaci prijatelja koga je zapalio za 100e,sitnica 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RAJA 186 Napisano Novembar 19, 2013 Svrati ponekad, 430 postova Lokacija: MLADENOVAC Prijavi odgovor kao problematičan I naravno pozdrav za Mileta i sve najbolje 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pustolov 1125 Napisano Novembar 20, 2013 Политички некоректан, 858 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Honda CB 1100 SF X - Eleven Prijavi odgovor kao problematičan Verovatno su svi davali tako bez para dok nisu naleteli na nekog ko ih zapali.Daj boze da miletu to bude nesto sitno.Ima ljudi kojima mozes pola radnje da das da odnese bez brige,nekom ni privezak.Ja sam dao coveku u Mitrovici na skupu,nije na forumu pa nevredi da ga pozdravim,prvi put ga vidim jaknu bez para.Kad smo rekli tad mi je poslao pare i prut domaceg kulena i ostasmo prijatelji godinama.Sledeci put dam isto jaknu,cak dobrom prijatelju bez para i nikad vise.Niti prijatelja niti para,valjda se seti kad je oblaci prijatelja koga je zapalio za 100e,sitnica Капирам ја све то.... Међутим, Миле горе описаним ставом разоружа и најнедобронамернијег..... а ваљда уме и да процени човека..... 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Reaper 16 Napisano Decembar 5, 2013 U prolazu, 58 postova Prijavi odgovor kao problematičan Odlicna prodavnica i prodavac, sa Miletom uvek mozete da se dogovorite, i jako je prjatan i usluzan. Svaka preporuka za radnju!!!! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MrKaza2 10 Napisano Februar 5, 2014 U prolazu, 28 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Honda Dylan 150 Prijavi odgovor kao problematičan Jel zna neko sta se desava, ne mogu da nadjem radnju, a niko se ne javlja na telefone! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1362 Napisano Februar 5, 2014 Ne silazi, 6285 postova Lokacija: Meljak Motocikl: XT600E 3TB ADV edition,KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Ja čuo da više ne radi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djomla_ 122 Napisano Februar 5, 2014 Svrati ponekad, 352 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: U potrazi.... Prijavi odgovor kao problematičan http://www.bikerhouse.rs/web2/index.php Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lemy 1044 Napisano Februar 5, 2014 Drug član, 1076 postova Lokacija: Novi Sad-Sabac Motocikl: Suzuki DR-Z400, KTM 790 adventure Prijavi odgovor kao problematičan Jel zna neko sta se desava, ne mogu da nadjem radnju, a niko se ne javlja na telefone! Jesi li gledao na novoj lokaciji, pomerio se prema zemunu nekih 200-300m? Na izlogu radnje su jos uvek zalepljene neke novine. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fanky 1011 Napisano Februar 6, 2014 BJB Maxi Scooter Club, 1083 postova Lokacija: Beograd - Vinca Motocikl: sprint explorer, Malaguti Madison S250, Suzuki Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan Mile radi pa samo puca, 300 metara od stare radnje u pravcu Zemuna na istoj strani, sto kaze Mile iznad, ima novine zalepljenje na izlogu, a ako se ne varam boja fasade radnje je dal zuckasta, rozikasta . . . tako neka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5959 Napisano Februar 6, 2014 Svakom po zasluzi, 12423 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan ...na samoj autobuskoj stanici prema Munze Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...