hellena 60 Napisano Octobar 26, 2010 Zainteresovan, 927 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Transalp 600V Prijavi odgovor kao problematičan Neke drugačije ideje Ovako bi trebalo da izgleda ako se ne predomislim još 5 puta Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ugac 1150 Napisano Octobar 26, 2010 Drug član, 1366 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Orion craus 49 Prijavi odgovor kao problematičan Uuuuu, dalje nema. :o Objasnila si. PS. Verovatno sam malo pristrasan jer po drugi put vozim crveno - crni motor. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svetac 527 Napisano Octobar 26, 2010 Drug član, 1448 postova Lokacija: subotica Motocikl: Honda ness 150 Prijavi odgovor kao problematičan nemoj da se predomisljas,bit ce jedinstven! a meni se dopada,sto u svakome slucaju tebe ne dotice! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
perlx 562 Napisano Octobar 26, 2010 festina lente, 754 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XRV Prijavi odgovor kao problematičan Mozda rol bar u crno a nosac kofera u crveno ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boki.64 1956 Napisano Octobar 27, 2010 Drug član, 1856 postova Lokacija: NBgd Motocikl: Triumph Tiger 1050, Medlay 150 Prijavi odgovor kao problematičan Ma, daaaaj, a gde je neki roze detalj? :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
thelord 98 Napisano Octobar 27, 2010 Stomatolog na motoru, 1522 postova Lokacija: NBGD Motocikl: Transalp XL600V-X Prijavi odgovor kao problematičan E ovo mi se svidja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Octobar 27, 2010 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Nadam se da ces se jos jednom predomisliti, mozda ima jos neka kombinacija. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hellena 60 Napisano Octobar 27, 2010 Zainteresovan, 927 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Transalp 600V Prijavi odgovor kao problematičan Nadam se da ces se jos jednom predomisliti, mozda ima jos neka kombinacija. Kombinacija ima beskonačno mnogo Videćemo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hellena 60 Napisano Octobar 27, 2010 Zainteresovan, 927 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Transalp 600V Prijavi odgovor kao problematičan Ma, daaaaj, a gde je neki roze detalj? :D NIKAD! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
varadero015 12 Napisano Octobar 27, 2010 U prolazu, 56 postova Lokacija: loznica Motocikl: HONDA TA Prijavi odgovor kao problematičan a crveni kruzici raznih velicina?bilo bi simpaticno barem na nekom delu motora da se uradi da potseca na bubamaru.... predlog... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hellena 60 Napisano Octobar 28, 2010 Zainteresovan, 927 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Transalp 600V Prijavi odgovor kao problematičan a crveni kruzici raznih velicina?bilo bi simpaticno barem na nekom delu motora da se uradi da potseca na bubamaru.... predlog... Ahahahaha bubamara! Hvala na predlogu, ali... Sorry , ne volim te klasične stvari koje devojčice vole, želim da izgleda mračno i snažno, ali ne u smislu lobanje i zmajevi Dakle: cvetići, leptirići, balončići, srculenca, zvezdice i sl. ne dolaze u obzir Neka druga opcija? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6143 Napisano Octobar 28, 2010 Svakom po zasluzi, 12443 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Mede i zeke? Isto ništa..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Neške 30 Napisano Octobar 28, 2010 Drug član, 1898 postova Lokacija: Sumadija GM Motocikl: BMW F650 Prijavi odgovor kao problematičan I meni se svidja ova mat crna! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6143 Napisano Octobar 31, 2010 Svakom po zasluzi, 12443 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Crna Mamba sinoć dobila novi nosač za topcase ...sad već liči na pravi putni enduro. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svetac 527 Napisano Octobar 31, 2010 Drug član, 1448 postova Lokacija: subotica Motocikl: Honda ness 150 Prijavi odgovor kao problematičan slikeeeeeeeee!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
guja011 167 Napisano Octobar 31, 2010 Drug član, 1847 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Transalp Black Mamba, kako ga je Popsy nazvao, je sklopljen u nedelju uveče. Jedino što mu fali jesu fabrički nosači za kofer pozadi, pa ne mogu da sredim da mi stoje migavci kako treba; Neki lepi šrafovi za vizir (biće); nalepnice koje treba da uradim po mom dizajnu, pa moram da precrtam oblike s plastika na paus i da odredim tačan oblik i veličinu i da pošaljem na štampu. Jedna sličica, mada se ne vidi dobro jer je slikano mobilnim po mraku. Očekujem za vikend bolje vreme pa ću napraviti više fotografija. čekbre, šta uradi sa glavom?? jel to pretekla farba? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lazić 129 Napisano Octobar 31, 2010 Drug član, 1558 postova Lokacija: Mlecni put, Zemlja, Beograd, Zvezdara Motocikl: Cigareta skraćuje život za 2 minuta, buteljka vina za 4 minuta, a jedan radni dan skraćuje život za 8 sati !!! Ah, da KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan Prosao vikend, bilo je lepo vreme, gde su te slike, bre...? :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hellena 60 Napisano Octobar 31, 2010 Zainteresovan, 927 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Transalp 600V Prijavi odgovor kao problematičan E pa ja se vozikala tamo amo po gradu, nisam uslikala ništa. Znam...grozna sam. Kosa mi nije crna samo je fotka tamna pa tako deluje. Ova slika što mi je na profilu je najskorija Hvala Popsyju i Busmanu za akciju budženja Sad barem mogu nešto mrežicom da vežem za motor. Fotografije ću okačiti kad uradim nalepnice, jer je sad još uvek nedovršen. Hoću da bude tip top. Videćete Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BRACO 3335 Napisano Octobar 31, 2010 Pobjednik motogp kladionice 4X, 5468 postova Lokacija: Sokolac RS Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow Prijavi odgovor kao problematičan Kako god , ljepsa si od cheha 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svetac 527 Napisano Octobar 31, 2010 Drug član, 1448 postova Lokacija: subotica Motocikl: Honda ness 150 Prijavi odgovor kao problematičan Znam...grozna sam. znamo,stidi se!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeljkamp 3292 Napisano Novembar 1, 2010 ЗЕЉКАМП, 1823 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam danas video motor, super izgleda, military fazon... Jos kada dodju ljubicaste... Ajde pogadjajte sta? :lurker: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6143 Napisano Novembar 1, 2010 Svakom po zasluzi, 12443 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Zvezdice? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Njegova klinceza 183 Napisano Novembar 4, 2010 Svrati ponekad, 446 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Ninja ZX250R Prijavi odgovor kao problematičan sljokice Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hellena 60 Napisano Novembar 4, 2010 Zainteresovan, 927 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Transalp 600V Prijavi odgovor kao problematičan Laže vas botina stara, neće na mom motoru ništa biti ljubičasto Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Novembar 4, 2010 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan motor je super, jedva čeka "pileća" krilca sa strane i roll barove... jedino što se vide tragovi prstiju na rezervoaru, ko ne veruje nek pipne Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...